Monitorul Oficial 134/1994: Diferență între versiuni

De la wiki.civvic.ro
Sari la navigare Sari la căutare
(Pagină nouă: __FORCETOC__ *1994 0 134 = Monitorul Oficial al României = Anul VI, Nr. issue:: 134 - Partea I - Luni, 30 mai year::1994 == Hotărâri ale ...)
 
Fără descriere a modificării
Linia 64: Linia 64:
din prezente hotărâre.
din prezente hotărâre.


{{Semn-p-Pm|Dan Mircea Popescu, ministru de stat, ministrul muncii și protecției sociale|București|18 mai 1994|211}}
{{Sem-p-Pm|pt=p. |nume=Dan Mircea Popescu,|func= ministru de stat, ministrul muncii și protecției sociale|București|dataAct=18 mai 1994|nrAct=211}}
{|style="border: 2px solid #FFFFFF;" width=100%
{|style="border: 2px solid #FFFFFF;" width=100%
|style="border: 2px solid #FFFFFF;" width=50%|  
|style="border: 2px solid #FFFFFF;" width=50%|  

Versiunea de la data 11 decembrie 2011 17:01


Monitorul Oficial al României

Anul VI, Nr. [[issue:: 134]] - Partea I - Luni, 30 mai year::1994

Hotărâri ale Guvernului României

Hotărâre privind unele măsuri de aplicare a Convenției internaționale de la Geneva privind interzicerea perfecționării, producerii, stocării și utilizării armelor chimice și distrugerea acestora

Guvernul României hotărăște:

Art. I. - Pe data prezentei hotărâri structura organizatorică a Agenției Naționale de Control al Exporturilor se completează cu Direcția generală de control al interzicerii armelor chimice.

Denumirea Agenției Naționale de Control al Exporturilor se modifică în „Agenția Națională de Control al Exporturilor Strategice și al Interzicerii Armelor Chimice”, denumită în continuare agenție.

Agenția îndeplinește și funcția de autoritate națională pentru aplicarea prevederilor Convenției internaționale de la Geneva privind interzicerea perfecționării, producerii, stocării și utilizării armelor chimice și distrugerea acestora.

Agenția îndeplinește, prin Direcția generală de control al interzicerii armelor chimice, atribuțiile principale prevăzute în anexa nr. 1 la prezenta hotărâre.

Agenția colaborează pentru îndeplinirea atribuțiilor specifice Direcției generale de control al interzicerii armelor chimice, prevăzute în anexa nr. 1 lit. A pct. 4, 5 și 7, cu Oficiul de Control al Importurilor și Exporturilor de Produse Speciale, din cadrul Ministerului Apărării Naționale - Departamentul înzestrării armatei.

Structura organizatorică a agenției se completează, pentru Direcția generală de control al interzicerii armelor chimice, cu 16 posturi de specialitate, din care 10 posturi se preiau de la Ministerul Industriilor, iar 6 posturi de la Ministerul Apărării Naționale. Direcția va fi condusă de un director general.

Cheltuielile necesare reorganizării structurii organizatorice și funcționării agenției pe anul 1994 se asigură din creditele bugetare aprobate Secretariatului General al Guvernului.

Art. II. - Denumirea Agenția Națională de Control al Exporturilor din cuprinsul actelor normative se înlocuiește de la data publicării prezentei hotărâri cu aceea de Agenția Națională de Control al Exporturilor Strategice și al Interzicerii Armelor Chimice.

Art. III. - Hotărârea Guvernului nr. 594/1992, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

1. Titlul va avea următoarea redactare: „Hotărâre privind regimul importurilor și exporturilor de articole și tehnologii supuse controlului destinației finale, al controlului exporturilor pentru neproliferarea armelor nucleare, chimice și biologice și a rachetelor purtătoare de asemenea arme, precum și al controlului interzicerii armelor chimice”.

2. Alineatele (1)-(3) ale articolului 20 vor avea următorul cuprins:

„Art. 20. - (1) Pentru aplicarea prevederilor prezentei hotărâri se constituie, ca organ de specialitate independent, în structura aparatului de lucru al primului-ministru, Agenția Națională de Control al Exporturilor Strategice și al Interzicerii Armelor Chimice, cu sediul în București, denumită în continuare agenție. Agenția este condusă de un președinte cu rang de secretar de stat și are structura organizatorică prevăzută în anexa nr. 9.
(2) Agenția este coordonată de un consiliu interministerial compus din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Comerțului, Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Finanțelor - Direcția Generală a Vămilor, Ministerului Industriilor, Ministerului Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului - Comisia Națională pentru Controlul Activității Nucleare, Ministerului de Interne, Ministerului Comunicațiilor, Ministerului Justiției, Departamentului pentru Integrare Europeană, Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale, la nivel de secretar sau subsecretar de stat. Președintele agenției este membru de drept al Consiliului interministerial.
(3) Consiliul interministerial examinează și aprobă cererile de import și export privind articolele și tehnologiile prevăzute în prezenta hotărâre, în conformitate cu obligațiile internaționale asumate de România, cu interesele economice și de securitate națională, ținând seama și de activitățile utilizatorilor finali, credibilitatea solicitanților și alte considerente relevante pentru funcționarea eficientă a regimului instituit prin prezenta hotărâre. De asemenea, Consiliul interministerial adoptă măsurile necesare pentru controlul aducerii la îndeplinire a obligațiilor ce revin României cu privire la interzicerea armelor chimice."

3. Articolul 22 se completează, în mod corespunzător, cu atribuțiile prevăzute pentru agenție în anexa nr. 1. la prezenta hotărâre.

4. Anexa nr. 9 se înlocuiește cu anexa nr. 2 la prezenta hotărâre.

Art. IV. - Anexele nr. 1 și 2 fac parte integrantă din prezente hotărâre.

p. Prim-ministru, Dan Mircea Popescu, ministru de stat, ministrul muncii și protecției sociale | București, 18 mai 1994 | Nr. 211.

Contrasemnează:

Ministru de stat, ministrul afacerilor externe,
Teodor Viorel Meleșcanu
Ministrul apărării naționale,
Gheorghe Tinca
p. Ministrul industriilor,
Alexandru Stănescu,
secretar de stat
p. Secretarul general al Guvernului,
Mihai Ungheanu
p. Ministru de stat, ministrul finanțelor,
Dan Mogoș,
secretar de stat


Anexa Nr. 1

Principalele atribuții ale agenției care se îndeplinesc prin Direcția generală de control al interzicerii armelor chimice
A. Atribuții permanente

1. Reprezintă România, în calitate de autoritate națională, în relațiile cu Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (autoritate internațională) și cu organele acesteia (Consiliul executiv, directorul general, Secretariatul tehnic).

2. Prezintă spre aprobare primului-ministru, cu consultarea ministerelor interesate, propuneri pentru specialiștii români ce urmează să-și desfășoare activitatea în cadrul autorității internaționale.

3. Supune spre avizare Ministerului Afacerilor Externe mandatele delegaților României la conferințele statelor părți (conferințe anuale, conferințe extraordinare, conferințe pentru amendamente la convenție), precum și mandatul delegației României în perioadele când aceasta va fi membră a Consiliului executiv.

4. Face propuneri de asistenți și experți care însoțesc pe șeful delegației României la conferințele Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice.

5. Prezintă periodic primului-ministru informări privind stadiul îndeplinirii prevederilor convenției.

6. Colaborează direct cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Industriilor, Ministerul de Interne, Ministerul Comerțului, Ministerul Comunicațiilor, Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului și alte organe care concură la îndeplinirea sarcinilor care îi revin.

7. Îndeplinește orice atribuții ce decurg din aplicarea convenției.

B. Atribuții în perioada premergătoare intrării în vigoare a convenției

1. Stabilește o instalație unică, la scară redusă, care să poată produce substanțele prevăzute în lista nr. 1 la convenție, pentru scopuri de cercetare, medicale sau farmaceutice.

2. Informează institutele de cercetare și producătorii de substanțe chimice care au sectoare de cercetare asupra restricțiilor referitoare la substanțele chimice prevăzute în lista nr. 1 la convenție, precum și asupra necesității aprobării de către Guvern, ori de câte ori cantitățile anuale sintetizate depășesc 100 grame.

3. Stabilește sistemul de aprobare a funcționării altor instalații decât cele desemnate pentru producerea substanțelor chimice din lista nr. 1 la convenție în scopuri de protecție.

4. Identifică instalațiile din industria chimică ce urmează a fi nominalizate pentru inspecții.

5. Pregătește formularele de declarații ce vor fi folosite pentru colectarea informațiilor necesare de la agenții economici din industria chimică și le transmite agenților economici selectați.

6. Stabilește metodologia de colectare a datelor referitoare la importul și exportul substanțelor chimice din listă.

7. Întocmește declarațiile ce se transmit autorității internaționale conform prevederilor art. III din convenție.

8. Întocmește declarațiile inițiale ce se transmit autorității internaționale conform art. IV și anexelor de verificare ale convenției.

C. Atribuții după intrarea în vigoare a convenției

1. Pregătește declarațiile anuale referitoare la activitățile anului anterior, declarațiile referitoare la activitățile ce se vor desfășura anul următor, precum și declarațiile conform art. X din convenție, și le transmite autorității internaționale.

2. Stabilește punctele de control pentru trecerea frontierei a echipelor de inspecție și le transmite Secretariatului tehnic.

3. Confirmă autorității internaționale primirea listelor de inspectori și asistenți propuse de Secretariatul tehnic și comunică, după caz, aprobarea acestora.

4. Confirmă autorității internaționale primirea notificărilor inspecției în intervalul stabilit de convenție.

5. Solicită de la Secretariatul tehnic copii ale informațiilor și datelor referitoare la instalațiile proprii.

6. Primește și însoțește echipele de inspecție inițială și de rutină a instalației unice la scară redusă sau a altor instalații care produc substanțe chimice, prevăzute în liste.

7. Informează autoritatea internațională asupra măsurilor legislative și administrative luate în vederea implementării convenției.

8. Primește comunicări de la Secretariatul tehnic și de la organizație.

9. Primește și transmite informații asupra activităților de distrugere a armelor chimice.

10. Primește și evaluează copiile de pe declarațiile celorlalte state părți, primite de la Secretariatul tehnic.


Anexa Nr. 2

Mo134 94.jpg

*) Plus 20% personal muncitor - deservire.



Decizii ale Consiliului Național al Audiovizualului

Decizia Nr. 30 din 14 aprilie 1994 privind acordarea licențelor de emisie pentru radiodifuziune în trimestrul I/1994

În temeiul art. 8 alin. (1) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, comunicația audiovizuală în domeniul radiodifuziunii se face în baza licenței de emisie care, în conformitate cu art. 12 alin. (2) din lege, se eliberează de către Consiliul Național al Audiovizualului în urma unui concurs la care pot participa solicitanții care au obținut avizul tehnic prealabil al Ministerului Comunicațiilor.
Licența de emisie se acordă, potrivit art. 14 alin. (1) din lege, pentru o perioadă de 5 ani în domeniul radiodifuziunii, cu respectarea criteriilor pentru departajarea participanților, prevăzute de art. 12 alin. (4) din legea menționată.
Pe de altă parte, la atribuirea licenței de emisie se au în vedere criteriile cuprinse în Decizia nr. 3 a C.N.A. din 4 august 1992, anexa nr. 4.
În urma dezbaterilor publice desfășurate conform art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, în trimestrul I/1994, constatând îndeplinite condițiile și criteriile prevăzute de lege și de deciziile elaborate de C.N.A. în aplicarea legii, Consiliul Național al Audiovizualului deliberează, în baza art. 29 din lege și, prin vot secret,
Decide:

Art. 1. - Acordă licență de emisie pentru radiodifuziune următorilor solicitanți:

Denumirea societății comerciale Nr. dosarului Sediul Denumirea stației Loc stație Frecvența (MHz)
„Prundvilchim” - S.R.L. 224R Prundeni Radio Horion Craiova 103,600
„Radio XXI” - S.R.L. 239R București Radio XXI Iași 94,900
„Radio E.L.F.” - S.R.L. 234R București Radio ELF București 69,120
„Hit Media Investements” - S.A. 232R Iași Hit Media Iași 94,900
„S.I.C.A.” - S.R.L. 235R Alba Iulia Radio SICA Alba Iulia 88,100
„Radio XXI” - S.R.L. 237R București Radio XXI Alba Iulia 70,040

Art. 2. - În temeiul art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, dispune publicarea prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Consiliului Național al Audiovizualului,
prof. univ. dr. Titus Raveica


Decizia Nr.31 din 14 aprilie 1994 privind acordarea licențelor de emisie pentru televiziune în trimestrul I/1994

În temeiul art. 8 alin. (1) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, comunicația audiovizuală în domeniile radiodifuziunii și televiziunii se face în baza licenței de emisie care, în conformitate cu art. 12 alin. (2) din lege, se eliberează de către Consiliul Național al Audiovizualului în urma unui concurs la care pot participa solicitanții care au obținut avizul tehnic prealabil al Ministerului Comunicațiilor.
Licența de emisie se acordă potrivit art. 14 alin. (1) din lege, pentru o perioadă de 7 ani în domeniul televiziunii, cu respectarea criteriilor pentru departajarea participanților, prevăzute de art. 12 alin. (4) din Legea nr. 48/1992.
Pe de altă parte, la atribuirea licenței de emisie se au în vedere criteriile cuprinse în Decizia nr. 3 a C.N.A. din 4 august 1992, anexa nr. 4.
În urma dezbaterilor publice desfășurate, conform art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, în trimestrul I/1994, constatând îndeplinite condițiile și criteriile prevăzute de lege și de deciziile elaborate de C.N.A. în aplicarea legii, Consiliului Național al Audiovizualului deliberează, în baza art. 29 din lege și, prin vot secret,
Decide:

Art. 1. - Acordă licență de emisie pentru televiziune următorilor solicitanți:

Denumirea stației Nr. dosarului Sediul Denumirea stației Locul stației Canal
„Soti Cable Neptun” - S.R.L. 116TV Constanța Neptun TV Constanța [1]
36-3M[2]

Art. 2. - În temeiul art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992 dispune publicarea prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Consiliului Național al Audiovizualului,
prof. univ. dr. Titus Raveica


Decizia Nr. 32 din 14 aprilie 1994 privind acordarea licențelor de emisie pentru radiodifuziune/televiziune transmisă prin cablu, în trimestrul I/1994

În temeiul art. 8 alin. (1) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, comunicația audiovizuală în domeniile radiodifuziunii și televiziunii se face în baza licenței de emisie și a deciziei de autorizare, eliberate în condițiile acestei legi.
Potrivit art. 22 alin. (1) din legea menționată, licența de emisie pentru radiodifuziune sau pentru televiziune transmisă prin cablu, se emite cu respectarea criteriilor pentru departajarea participanților, prevăzute de art. 12 alin. (4) din lege.
Pe de altă parte, la atribuirea licenței de emisie se au în vedere criteriile cuprinse în Decizia nr. 3 a C.N.A. din 4 august 1992, anexa nr. 4.
În urma dezbaterilor publice desfășurate, conform art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, în trimestrul I/1994, constatând îndeplinite condițiile și criteriile prevăzute de lege și de deciziile elaborate de C.N.A. în aplicarea legii, Consiliul Național al Audiovizualului deliberează, în baza art. 29 din lege și, prin vot secret,
Decide:

Art. 1. - Acordă licență de emisie pentru radiodifuziune/televiziune transmisă prin cablu următorilor solicitanți:

Denumirea societății comerciale Nr. dosarului Sediul Denumirea stației Loc stație
„Astral TV” - S.R.L. 292C Cluj-Napoca Astral București
„Cablevision of Romania” - S.A. 311C București CVR Buzău Buzău
„Cablevision of Romania” - S.A. 310C București CVR Slobozia Slobozia
„Cablevision of Romania” - S.A. 300C București CVR Drobeta-Turnu Severin Drobeta-Turnu Severin
„Cablevision of Romania” - S.A. 308C București CVR Sfîntu Gheorghe Sfîntu Gheorghe
„Cablevision of Romania” - S.A. 306C București CVR Tîrgoviște Tîrgoviște
„Cablevision of Romania” - S.A. 305C București CVR Alba Iulia Alba Iulia
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 315C Cluj-Napoca Mureșul Reghin
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 290C Cluj-Napoca Columna Galați
„Agapia” - S.R.L. 297C Suceava STV Siret Siret
„Agapia” - S.R.L. 296C Suceava STV Rădăuți Rădăuți
„Agapia” - S.R.L. 295C Suceava STV Bucecea Bucecea
„Agapia” - S.R.L. 294C Suceava STV Dorohoi Dorohoi
„Inter-Impex” - S.R.L. 303C Brașov TV Crai Zărnești
„Inter-Impex” - S.R.L. 302C Brașov TV Inter Rîșnov
„T.V. Quatro” - S.R.L. 293C București TV Quatro București
„Net Wire” - S.R.L. 291C Pitești Net Alexandria
„Ancri" - S.R.L. 307C Baia Mare Danubius Giurgiu
„Dara” - S.R.L. 321C Săveni Elprof A.X. Săveni
„Terra Sat Comp." - S.R.L. 322C Reșița Terra Sat Pitești
„Tita & Company” - S.N.C. 324C Mizil TV Cablu Mizil
„Net Wire TV” - S.R.L. 320C Pitești NETv Costești
„Minisat” - S.R.L. 323C Tîrgoviște Moreni Moreni
„Romaudiovideo” - S.R.L. 319C București CATV Săcele
„RTV Hasegan” - S.R.L. 313C Făgăraș RTV Hasegan Codlea
„RTV Hasegan” - S.R.L. 314C Făgăraș RTV Hasegan Zărnești
„RTV Hasegan” - S.R.L. 312C Făgăraș RTV Hasegan Victoria
„T.M.-T.V.” - S.R.L. 318C Măcin TM TV Măcin
„Elas” - S.R.L. 304C Buzău Lidia Huși
„Satline F.L.” - S.R.L. 301C Călărași Salina Slănic Prahova
„Băleanu Servcom” - S.R.L. 316C Moldova Nouă TV 2000 Moldova Nouă
„Analog” - S.A. 317C Timișoara Analog Sînnicolau Mare
„Terra Sat Comp.” - S.R.L. 299C Reșița Terra Sat Giurgiu
„Televiziunea prin cablu Moreni - TCM” - S.R.L. 289C Moreni Satini Moreni
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 339C Focșani Ghidigeni Ghidigeni
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 335C Focșani Atlas Adjud
„Multicanal Holdings" - S.R.L. 350C București Găești Găești
„Antena-Serv” - S.R.L. 347C Tîrnăveni Antena Serv Luduș
„Multicanal Holdings" - S.R.L. 348C București București București
„Multicanal Holdings” - S.R.L. 349C București Onești Onești
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 329C Cluj-Napoca Seltron Calafat
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 327C Cluj-Napoca Seltron Vulcan
„Dacoluci” - S.R.L. 325C Mangalia CATV Dacoluci Mangalia
„Deea” - S.R.L. 379C Satu Mare Deea Slănic Moldova Slănic Moldova
„Cablevision of Romania” - S.A. 369C București CVR Bacău Bacău
„Cablevision of Romania” - S.A. 367C București CVR Reghin Reghin
„Cablevision of Romania” - S.A. 366C București CVR Botoșani Botoșani
„Cablevision of Romania” - S.A. 368C București CVR Tîrgu Mureș Tîrgu Mureș
„Cablevision of Romania” - S.A. 365C București CVR Focșani Focșani
„Deea” - S.R.L. 380C Satu Mare Deea Tîrgu Ocna Tîrgu Ocna
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 384C Cluj-Napoca Seltron Rovinari
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 385C Cluj-Napoca Seltron Lupeni
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 386C Cluj-Napoca Seltron Corabia
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 387C Cluj-Napoca Seltron Săcele
„Seltron - aparatură electronică” - S.R.L. 388C Cluj-Napoca Seltron Uricani
„Delta Star TV” - S.R.L. 356C Bistrița Canal Lupeni Lupeni
„Delta Star TV” - S.R.L. 382C Bistrița Canal Iași Iași
„Arvo International” - S.R.L. 352C București Arvo București București
„Control” - S.A. 373C Ploiești Control Văleni Vălenii de Munte
„Canad Systems Impex” - S.R.L. 374C București București București
„Cony Sat” - S.R.L. 256C Galați Cony Sat Iași
„Tudor Sat” - S.R.L. 330C Constanța Tudor Sat Mangalia
„Vaston” - S.R.L. 351C Constanța Medgidia Medgidia
„Samtel” - S.R.L. 326C Satu Mare Samtel Tășnad Tășnad
„Tyaxton Prod.” - S.R.L. 355C Motru Tyaxton Motru
„Mirastar” - S.R.L. 395C Codlea Mirastar Codlea
„Tour Imex” - S.R.L. 328C Rîmnicu Vîlcea Sat 1 Călimănești
„Imsat” - S.A. 364C Rîmnicu Vîlcea Băbeni Băbeni
„Imsat” - S.A. 363C Rîmnicu Vîlcea Horezu Horezu
„Imsat” - S.A. 362C Rîmnicu Vîlcea Berbești Berbești
„Imsat” - S.A. 361C Rîmnicu Vîlcea Brezoi Brezoi
„General ME EL” - S.R.L. 372C Băicoi TV Cablu Băicoi Băicoi
„General ME EL” - S.R.L. 381C Băicoi CATV Plopeni Plopeni
„Telecab Line” - S.R.L. 354C Hîrșova Constanța Constanța
„Telecab Line” - S.R.L. 353C Hîrșova Hîrșova Hîrșova
„Cony Sat" - S.R.L. 370C Galați Cony Sat Adjud
„Cony Sat” - S.R.L. 393C Galați Cony Sat Huși
„Cony Sat” - S.R.L. 396C Galați Cony Sat Nehoiu
„Cony Sat” - S.R.L. 397C Galați Cony Sat Mizil
„Digitrom Serv” - S.R.L. 394C Drobeta-Turnu Severin Hercules Băile Herculane
„Telecable” - S.R.L. 359C București Telecable Brașov
„Haty" - S.R.L. 357C Rîmnicu Vîlcea Haty Băbeni
„Tour Imex” - S.R.L. 358C Rîmnicu Vîlcea Video Sat București
„Hi-Fi Quadral” - S.R.L. 400C Timișoara Hi-Fi Quadral Timișoara Timișoara
„Somax” - S.R.L. 376C Botoșani Somax București
„Somax” - S.R.L. 375C Botoșani Somax Tîrgu-Frumos
„T.V.-Inter Sat Impex” - S.R.L. 383C Moldova Nouă Moldova Nouă Moldova Nouă
„KATV-Star” - S.R.L. 371C Cisnădie CATV Star Avrig
„Memory International” - S.R.L. 392C Timișoara Memory Sînnicolau Mare
„Memory International” - S.R.L. 391C Timișoara Memory Buziaș
„Memory International” - S.R.L. 390C Timișoara Memory Deta
„Memory International” - S.R.L. 389C Timișoara Memory Bocșa
„Romsat Cable TV and Radio” - S.A. 401C București București București
„Eurosat Hațeg” - S.R.L. 377C Hațeg Eurosat Hațeg Hațeg
„Eurosat Cable” - S.A. 378C Caransebeș Eurosat Cable Simeria
„Imsat” - S.A. 360C Rîmnicu Vîlcea Imsat Drăgășani
„Met-Migali” - S.A. 404C București Met Migali Găești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 331C Focșani Diplomatic Cotești Cotești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 332C Focșani Diplomatic Balotești Balotești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 342C Focșani Diplomatic Golești Golești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 343C Focșani Diplomatic Jariștea Jariștea
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 344C Focșani Diplomatic Vidra Vidra
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 345C Focșani Diplomatic Urechești Urechești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 346C Focșani Diplomatic Vulturu Vulturu
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 341C Focșani Diplomatic Ciorăști Ciorăști
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 340C Focșani Diplomatic Gugești Gugești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 338C Focșani Diplomatic Mărășești Mărășești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 337C Focșani Diplomatic Matca Matca
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 336C Focșani Diplomatic Nicorești Nicorești
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 334C Focșani Diplomatic Soveja Soveja
„Diplomatic International Comimpex” - S.R.L. 333C Focșani Diplomatic Tătăranu Tătăranu
„Krypton Impex” - S.R.L. 399C Brăila Krypton Băicoi Băicoi
„Net Wire TV” - S.R.L. 406C Pitești Net Wire Topoloveni
„Cony Sat” - S.R.L. 414C Galați Cony Sat Măcin
„Somax” - S.R.L. 402C Botoșani Somax Hîrlău
„Control” - S.A. 409C Ploiești Control Bușteni Bușteni
„Control” - S.A. 411C Ploiești Control Buftea Buftea
„Control” - S.A. 407C Ploiești Control Urlați Urlați
„Control” - S.A. 410C Ploiești Control Azuga Azuga
„Ermis-TV” - S.R.L. 405C Lugoj Ermis Timișoara Timișoara
„Quatro Electronic” - S.R.L. 413C Găești SC Quatro Electronic Găești
„Eduard” - S.R.L. 412C Constanța Eduard Constanța
„Electroplus” - S.R.L. 427C Ploiești Catv 9 TV EP Urlați
„Electroplus” - S.R.L. 428C Ploiești Catv 9 TV EP Boldești-Scăeni
„Electroplus” - S.R.L. 426C Ploiești Catv 9 TV EP Plopeni
„Minisat” - S.R.L. 421C Tîrgoviște Minisat Titu
„Minisat” - S.R.L. 425C Tîrgoviște Minisat Pucioasa
„Trans TV” - S.A. 416C Giurgiu Trans 1 Giurgiu
„Super Canal” - S.R.L. 429C Seini Super Canal Seini
„Koax Electro” - S.R.L. 417C Sovata Koax Electro Gănești
„Burtilă & Co Electron-M-Bit” 434C Pașcani Electron-M-Bit Buhuși
„Royal Comsat” - S.R.L. 435C București Royal Comsat Buftea
„Minisat” - S.R.L. 424C Tîrgoviște Minisat Fieni
„Minisat” - S.R.L. 423C Tîrgoviște Minisat Găești

Art. 2. - În temeiul art. 32 alin. (3) din Legea audiovizualului nr. 48/1992, dispune publicarea prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Consiliului Național al Audiovizualului,
prof. univ. dr. Titus Raveica



Referințe

  1. Licență în partaj.
  2. Canal cu offset.