Monitorul Oficial 315/1992: Diferență între versiuni

De la wiki.civvic.ro
Sari la navigare Sari la căutare
(Pagină nouă: __FORCETOC__ *1992 0315 = Monitorul Oficial al României = Anul IV, Nr. issue::315 - Partea I - Vineri, 4 decembrie year::1992 == Hotărâri ...)
 
(convertesc issue:: la patru cifre.)
 
Linia 4: Linia 4:
= Monitorul Oficial al României =
= Monitorul Oficial al României =


Anul IV, Nr. [[issue::315]] - Partea I - Vineri, 4 decembrie [[year::1992]]
Anul IV, Nr. [[issue::0315]] - Partea I - Vineri, 4 decembrie [[year::1992]]


== Hotărâri ale Guvernului României ==
== Hotărâri ale Guvernului României ==

Versiunea curentă din 7 aprilie 2012 10:25


Monitorul Oficial al României

Anul IV, Nr. issue::0315 - Partea I - Vineri, 4 decembrie year::1992

Hotărâri ale Guvernului României

Guvernul României

Hotărâre privind aprobarea divizării Societății Comerciale „Stifin” - S.A. Buzău

Guvernul României hotărăște:

Art. 1. - Se aprobă divizarea Societății Comerciale „Stifin” - S.A. Buzău și înființarea Societății Comerciale „Rubinul” - S.A. Berea, persoană juridică română, cu sediul în comuna BercaK județul Buzău.

Art. 2. - Societatea Comercială „Rubinul” - S.A. Berea se va organiza și va funcționa în conformitate cu reglementările legale în vigoare și cu statutul prevăzut în anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 3. - Capitalul social al Societății Comerciale „Rubinul” - S.A. Berea este de 737 milioane lei, din care, mijloace fixe 715,9 milioane lei și mijloace circulante 21,1 milioane lei, și se constituie prin preluarea, în urma divizării, a unei părți din capitalul social al Societății Comerciale „Stifin” - S.A. Buzău, care rămâne cu un capital social de 236,5 milioane lei, din care mijloace fixe 262,8 milioane lei și mijloace circulante 23,7 milioane lei.

Hotărârea Guvernului nr. 1176/1990, anexa nr. 1 poziția 22 se modifică corespunzător.

Capitalul social al celor două societăți comerciale este reevaluat conform art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 26/1992.

Art. 4. - Activul și pasivul Societății Comerciale „Rubinul” - S.A. Berea se preiau de către aceasta conform datelor din bilanțul contabil de la data de 30 iunie 1992, pe bază de protocol de predare-primire.

Societatea Comercială „Rubinul” - S.A. Berea va prelua, prin transfer, personalul aferent activităților desprinse din cadrul Societății Comerciale „Stifin” - S.A. Buzău.

Art. 5. - Ministerul Industriei va aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Prim-ministru, Theodor Stolojan | București, 10 noiembrie 1992 | Nr. 719.

Contrasemnează:

Ministrul industriei, Dan Constantinescu

Ministrul economiei și finanțelor, George Danielescu

Ministrul bugetului, veniturilor statului și controlului financiar, Florian Bercea


Anexă

Statutul Societății Comerciale „Rubinul” - S.A. Buzău

Capitolul I

Denumirea, forma juridică, sediul, durata

Articolul 1

Denumirea societății

Denumirea societății este Societatea Comercială „Rubinul” - S.A. Buzău.

În toate actele, facturile, anunțurile, publicațiile și alte acte emanând de la societate, denumirea societății va fi precedată sau urmată de cuvintele „societate pe acțiuni” sau inițialele „S.A.”, de capitalul social și numărul de înregistrare la Registrul comerțului.

Articolul 2

Forma juridică a societății

Societatea Comercială „Rubinul” - S.A. Buzău este persoană juridică română, având forma juridică de societate pe acțiuni., Aceasta își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu prezentul statut.

Articolul 3

Sediul societății

Sediul societății este în România, comuna Berea, județul Buzău. Sediul societății poate fi schimbat în altă localitate din România, pe baza hotărârii adunării generale a acționarilor, potrivit legii.

Societatea poate avea sucursale, filiale, reprezentanțe, agenții situate și în alte localități din țară și din străinătate.

Articolul 4

Durata societății

Durata societății este nelimitată, cu începere de la data înregistrării la Registrul comerțului.

Capitolul II

Scopul și obiectul de activitate al societății

Articolul 5

Scopul societății

Scopul societății este producerea și comercializarea de sticlărie de menaj.

Articolul 6

Obiectul de activitate al societății

Obiectul de activitate al societății este:

  • producerea de articole de sticlărie de menaj, articole decorative din sticlă, produse tehnice din sticlă;
  • comercializarea produselor din fabricație proprie, direct și prin magazinele proprii de desfacere, la beneficiarii interni, precum și comercializarea altor produse colaterale prin magazinele proprii;
  • comercializarea pe piețe externe a produselor de fabricație proprie;
  • achiziționarea din import a unor materii prime și materiale necesare producției, piese de schimb, utilaje tehnologice, de transport.

Capitolul III

Capitalul social, acțiunile

Articolul 7

Capitalul social

Capitalul social inițial este fixat la suma de 737 milioane lei, împărțit în 147.400 acțiuni nominative în valoare de 5.000 lei fiecare, în întregime subscrise de acționar.

Capitalul social inițial, împărțit în acțiuni nominative de 5.000 lei fiecare, este în întregime subscris de statul român, în calitate de acționar unic, și vărsat în întregime la data constituirii societății.

Capitalul social inițial este deținut integral de statul român, ca acționar unic, până la transmiterea acțiunilor din proprietatea statului către terțe persoane fizice sau juridice, române sau străine, în condițiile legii.

Articolul 8

Acțiunile

Acțiunile nominative ale societății voi- cuprinde toate elementele prevăzute de lege.

Acțiunile vor purta timbrul sec al societății și semnătura a doi administratori.

Societatea va ține evidența acțiunilor într-un registru numerotat, sigilat și parafat de președintele consiliului de administrație, care se păstrează la sediul societății.

Articolul 9

Reducerea sau mărirea capitalului social

Capitalul social poate fi redus sau mărit pe baza hotărârii adunării generale extraordinare a acționarilor, în condițiile și cu respectarea procedurii prevăzute de lege.

Articolul 10

Drepturi și obligații decurgând din acțiuni

Fiecare acțiune subscrisă și vărsată de acționari, potrivit legii, conferă acestora dreptul la un vot în adunarea generală a acționarilor, dreptul de a alege și de a fi aleși în organele de conducere, dreptul de a participa la distribuirea profitului, conform prevederilor prezentului statut și dispozițiilor legale, respectiv la alte drepturi prevăzute în statut.

Deținerea acțiunii implică adeziunea, de drept, la statut.

Drepturile și obligațiile legate de acțiuni urmează acțiunile în cazul trecerii lor în proprietatea altor persoane.

Obligațiile societății sunt garantate cu capitalul social al acesteia, iar acționarii răspund în limita valorii acțiunilor pe care le dețin.

Patrimoniul societății nu poate fi grevat de datorii sau alte obligații personale ale acționarilor. Un creditor al unui acționar poate formula pretenții asupra părții din profitul societății ce i se va repartiza de către adunarea generală a acționarilor sau a cotei-parți cuvenite acestuia la lichidarea societății, efectuată în condițiile prezentului statut.

Articolul 11

Cesiunea acțiunilor

Acțiunile sunt indivizibile cu privire la societate, care nu recunoaște decât un proprietare pentru fiecare acțiuni.

Cesiunea parțială sau totală a acțiunilor între acționari sau terți se face în condițiile și cu procedura prevăzute de lege.

Articolul 12

Pierderea acțiunilor

În cazul pierderii unor acțiuni, proprietarul va trebui să anunțe consiliul de administrație și să facă public faptul prin presă, în cel puțin două ziare de largă circulație din localitatea în care se află sediul societății. După 6 luni va putea obține un duplicat al acțiunii.

Capitolul IV

Adunarea generală a acționarilor

Articolul 13

Atribuții

Adunarea generală a acționarilor este organul de conducere al societății, care decide asupra activității acesteia și asigură politica ei economică și comercială.

Adunările generale ale acționarilor sunt ordinare și extraordinare și au următoarele atribuții principale:

a) aprobă structura organizatorică a societății și numărul de posturi, precum și normativul de constituire a compartimentelor funcționale și de producție;

b) aleg membrii consiliului de administrație și ai comisiei de cenzori, inclusiv cenzorii supleanți, le stabilesc remunerația, îi descarcă de activitate și îi revocă;

c) aleg directorul general, îl descarcă de activitate și îl revocă; directorul general este și președintele consiliului de administrație;

d) stabilesc salarizarea personalului angajat, în funcție de studii și munca efectiv prestată, cu respectarea limitei minime de salarizare prevăzută de lege;

e) stabilesc nivelul de salarizare a membrilor consiliului de administrație, directorului general, a membrilor comitetului de direcție și ai comisiei de cenzori, în conformitate cu prevederile legii;

f) stabilesc bugetul de venituri și cheltuieli și, după caz, programul de activitate pe exercițiul următor;

g) examinează, aprobă sau modifică bilanțul și contul de profit și pierderi după analizarea rapoartelor consiliului de administrație și al comisiei de cenzori; aprobă repartizarea profitului;

h) hotărăsc cu privire la contractarea de împrumuturi bancare pe termen lung, inclusiv a celor externe; stabilesc competențele și nivelul de contractare a împrumuturilor bancare curente, a creditelor comerciale și a garanțiilor; aprobă orice fel de credit financiar acordat de societate;

i) hotărăsc cu privire la înființarea și desființarea de sucursale, filiale și agenții;

j) hotărăsc cu privire la mărirea sau reducerea capitalului social, la modificarea numărului de acțiuni sau a valorii nominale a acestora, precum și la cesiunea acțiunilor;

k) hotărăsc cu privire la adoptarea sau modificarea statutului, precum și la transformarea formei juridice a societății;

1) hotărăsc cu privire la comasarea, divizarea, dizolvarea și lichidarea societății;

m) analizează rapoartele consiliului de administrație privind stadiul și perspectivele societății, cu referire la profit și dividende, poziția pe piața internă și internațională, nivelul tehnic, calitatea, forța de muncă, protecția meciului, relațiile cu clienții;

n) hotărăsc cu privire la acționarea în justiție a membrilor consiliului de administrație, a directorului general și a cenzorilor, pentru paguba pricinuită societății:

o) hotărăsc în orice alte probleme privind societatea.

Hotărârile în problemele prevăzute la lit. 1) vor putea fi aduse la îndeplinire numai după aprobarea lor de către organul care a aprobat constituirea societății, în perioada în care statul este acționar unic.

Atribuțiile adunărilor generale ordinare și extraordinare ale acționarilor se diferențiază, potrivit legii.

Articolul 14

Convocarea adunării generale a acționarilor

Adunarea generală a acționarilor se convoacă de președintele consiliului de administrație sau de un vicepreședinte, pe baza împuternicirii date de președinte.

Adunările generale ordinare au loc cel puțin o dată pe an, la 2 luni de la încheierea exercițiului economico-financiar, pentru examinarea bilanțului și a contului de profit și pierderi pe anul precedent și pentru stabilirea programului de activitate și a bugetului pe anul în curs.

Adunările generale extraordinare se convoacă la cererea acționarilor reprezentând cel puțin 1/3 din capitalul social, la cererea comisiei de cenzori, precum și în cazul în care capitalul social s-a diminuat cu mai mult de 10% timp de 2 ani consecutiv, cu excepția primilor 2 ani de la înființarea societății.

Adunarea generală va fi convocată de administratori de câte ori va fi nevoie, în conformitate cu dispozițiile din statut, cu cel puțin 15 zile înainte de data stabilită.

Convocarea va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a și într-unul din ziarele de largă circulație din localitatea în care se află sediul societății sau din cea mai apropiată localitate.

Convocarea va cuprinde locul și data ținerii adunării, precum și ordinea de zi, cu arătarea explicită a tuturor problemelor care vor face obiectul dezbaterilor adunării.

Când în ordinea de zi figurează propuneri pentru modificarea statutului, convocarea va trebui să cuprindă textul integral al propunerilor.

Adunarea generală a acționarilor se întrunește la sediul societății sau în alt loc din aceeași localitate.

Articolul 15

Organizarea adunării generale a acționarilor

Adunarea generală ordinară este constituită valabil și poate lua hotărâri dacă la prima convocare acționarii prezenți sau reprezentați dețin cel puțin 2/3 din capitalul social, iar la a doua convocare, dacă dețin cel puțin 1/2 din capitalul social.

Adunarea generală extraordinară este constituită valabil și poate lua hotărâri, dacă la prima convocare acționarii prezenți sau reprezentați dețin cel puțin 3/4 din capitalul social, iar la a doua convocare, dacă dețin cel puțin 1/2 din capitalul social.

Adunarea generală a acționarilor este prezidată de președintele consiliului de administrație, iar în lipsa acestuia, de către vicepreședinte, desemnat de președinte.

Președintele consiliului de administrație desemnează, dintre membrii adunării generale, un secretar care să verifice lista de prezență a acționarilor și să întocmească procesul-verbal al adunării.

Articolul 16

Exercitarea dreptului de vot în adunarea generală a acționarilor

Hotărârile adunărilor se iau prin vot deschis.

Acționarii votează, de regulă, prin ridicarea mâinii.

La propunerea persoanei care prezidează sau a unui grup de acționari prezenți sau reprezentați, ce dețin cel puțin 1/4 din capitalul social, se va putea decide ca votul să fie secret.

Votul secret este obligatoriu pentru alegerea membrilor consiliului de administrație și a cenzorilor, pentru revocarea și pentru luarea hotărârilor referitoare la răspunderea administratorilor.

Hotărârile adunării generale sunt obligatorii chiar pentru acționarii absenți sau care au votat contra.

Articolul 17

În perioada în care statul este acționar unic, atribuțiile adunării generale a acționarilor vor fi exercitate de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat, potrivit legii.

Împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat își desfășoară activitatea în conformitate cu propriul regulament de organizare și funcționare, aprobat de organul care a înființat societatea.

Împuterniciții mandatați vor reprezenta interesele capitalului de stat până la aplicarea prevederilor art. 39 din Legea privatizării societăților comerciale nr. 58/ 1991.

Capitolul V

Consiliul de administrație

Articolul 18

Organizare

Societatea este administrată de către consiliul de administrație, compus din 3 administratori aleși de adunarea generală a acționarilor pe o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de a fi realeși pe noi perioade de 4 ani, care pot avea calitatea de acționari.

Când se creează un loc vacant în consiliul de administrație, adunarea generală a acționarilor alege un nou administrator pentru completarea locului vacant. Durata pentru care este ales noul administrator pentru a ocupa locul vacant va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului predecesorului său.

Sunt incompatibile cu calitatea de membru al consiliului de administrație, al comisiei de cenzori și de director persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile sau au fost condamnate pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, înșelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, precum și pentru alte infracțiuni prevăzute de lege referitor la societățile comerciale.

Până la transmiterea acțiunilor din proprietatea statului către terțe persoane fizice sau juridice, consiliul de administrație al societății va fi numit de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat.

Consiliul de administrație este condus de un președinte.

Componența consiliului de administrație se stabilește de adunarea generală a acționarilor.

La prima ședință, consiliul de administrație alege, dintre membrii săi, un președinte și un vicepreședinte.

Consiliul de administrație se întrunește la sediul societății, ori de câte ori este necesar, la convocarea președintelui sau a unei treimi din numărul membrilor săi. El este prezidat de președinte, iar în lipsa acestuia, de vicepreședinte. Președintele numește un secretar fie dintre membrii consiliului, fie din afara acestuia.

Pentru valabilitatea deciziilor este necesară prezența a cel puțin 1/2 din numărul membrilor consiliului de administrație și deciziile se iau cu votul majorității absolute a membrilor prezenți.

Dezbaterile consiliului de administrație au loc, conform ordinii de zi stabilite pe baza proiectului comunicat de președinte, cu cel puțin 15 zile înainte. Acestea se consemnează în procesul-verbal al ședinței, care se înscrie într-un registru sigilat și parafat de președintele consiliului de administrație. Procesul-verbal se semnează de persoana care a prezidat ședința și de secretar.

Consiliul de administrație poate delega unuia sau mai multor membri ai săi unele împuterniciri pe probleme limitate și poate recurge la experți pentru studierea anumitor probleme.

În relațiile cu terții, societatea este reprezentată de către președintele consiliului de administrație, pe baza și în limitele împuternicirilor date de adunarea generală a acționarilor, sau, în lipsa acestuia, de către vicepreședinte. Cel ce reprezintă societatea semnează actele care o angajează față de terți.

Membrii consiliului de administrație vor putea exercita orice act care este legat de administrarea societății, în interesul acesteia, în limita drepturilor care li se conferă.

Președintele consiliului de administrație este obligat să pună la dispoziția acționarilor și comisiei de cenzori, la cererea acestora, toate documentele societății.

Membrii consiliului de administrație răspund individual sau solidar, după caz, față de societate pentru prejudiciile rezultate din infracțiuni sau abateri de la dispozițiile legale, pentru abaterile de la statut sau pentru greșeli în administrarea societății. In astfel de situații, ei vor putea fi revocați prin hotărârea adunării generale a acționarilor.

Articolul 19

Atribuțiile consiliului de administrație

Consiliul de administrație are, în principal, următoarele atribuții:

a) angajează și concediază personalul și stabilește drepturile și obligațiile acestuia;

b) stabilește îndatoririle și responsabilitățile personalului societății pe compartimente;

c) aprobă operațiunile de încasări și plăți, potrivit competențelor acordate;

d) aprobă operațiunile de cumpărare și vânzare de bunuri, potrivit competențelor acordate;

e) aprobă încheierea de contracte de închiriere (luarea sau darea cu chirie);

f) stabilește tactica și strategia de marketing;

g) aprobă încheierea sau rezilierea contractelor, potrivit competențelor acordate;

h) supune anual adunării generale a acționarilor, în termen de 60 de zile de la încheierea exercițiului economi co-finaneiar, raportul cu privire la activitatea societății, bilanțul și contul de profit și pierderi pe anul precedent, precum și proiectul de program de activitate și proiectul de buget al societății pe anul în curs;

i) rezolvă orice alte probleme stabilite de adunarea generală a acționarilor.

Capitolul VI

Gestiunea societății

Articolul 20

Comisia de cenzori

Gestiunea societății este controlată de acționari și de comisia de cenzori, formată din 3 membri, care trebuie să fie asociați, cu excepția cenzorilor contabili. Cenzorii se aleg de adunarea generală a acționarilor.

În perioada în care statul este acționar unic, cenzorii sunt reprezentanți ai Ministerului Economiei și Finanțelor.

Adunarea generală alege, de asemenea, același număr de cenzori supleanți care vor înlocui, în condițiile legii, cenzorii titulari.

Pentru a putea exercita dreptul de control, acționarilor li se pot prezenta, la cerere, date cu privire la activitatea societății, situația patrimoniului, a profitului și a pierderilor.

Comisia de cenzori are următoarele atribuții principale:

a) în cursul exercițiului economico-financiar verifică gospodărirea fondurilor fixe și a mijloacelor circulante, a portofoliului de efecte, casa și registrele de evidența contabilă și informează consiliul de administrație asupra neregulilor constatate;

b) la încheierea exercițiului economico-financiar controlează exactitatea inventarului, a documentelor și informațiilor prezentate de consiliul de administrație asupra conturilor societății, a bilanțului și a contului de profit și pierderi, prezentând adunării generale a acționarilor un raport scris;

c) la lichidarea societății controlează operațiunile de lichidare;

d) prezintă adunării generale a acționarilor punctul său de vedere la propunerile de reducere a capitalului social sau de modificare a statutului și a obiectului de activitate al societății.

Comisia de cenzori se întrunește la sediul societății și ia decizii în unanimitate. Dacă nu se-realizează unanimitatea, raportul cu divergențe se înaintează adunării generale.

Comisia de cenzori poate convoca adunarea generală extraordinară a acționarilor, dacă aceasta nu a fost convocată de consiliul de administrație, în cazul în care capitalul social s-a diminuat cu mai mult de 10% timp de 2 ani consecutiv (cu excepția primilor 2 ani de la constituirea societății), sau ori de câte ori consideră necesar pentru alte situații privind încălcarea dispozițiilor legale și statutare.

Atribuțiile și modul de funcționare a comisiei de cenzori, precum și drepturile și obligațiile cenzorilor se completează cu dispozițiile legale în acest domeniu.

Cenzorii și cenzorii supleanți se numesc pe o perioadă de maximum 3 ani și pot fi realeși, numărul cenzorilor trebuie să fie impar.

Sunt incompatibile cu calitatea de cenzor persoanele care intră sub incidența art. 18 alin. 3, precum și cei care sunt rude sau afini până la al patrulea grad sau soții administratorilor, cei care primesc sub orice formă, pentru alte funcții decât aceea de cenzor, un salariu sau o remunerație de la administratori sau de la societate.

Capitolul VII

Activitatea societății

Articolul 21

Exercițiul economico-financiar

Exercițiul economico-financiar începe la 1 ianuarie și se încheie la 31 decembrie ale fiecărui an. Primul exercițiu începe la data constituirii societății.

Articolul 22

Personalul societății

Personalul de conducere al societății și cenzorii sunt aleși de adunarea generală a acționarilor. În perioada cât statul este acționar unic, personalul de conducere și cenzorii vor fi numiți de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat.

Restul personalului este angajat de către consiliul de administrație sau de către directorul general al societății comerciale.

Salarizarea se face conform legislației în vigoare.

Plata salariilor, a impozitelor pe acestea și a cotei de asigurări sociale se va face potrivit legii.

Drepturile și obligațiile personalului societății sunt stabilite de către consiliul de administrație sau de către directorul general al societății comerciale.

Articolul 23

Amortizarea fondurilor fixe

Consiliul de administrație stabilește, în condițiile legii, modul de amortizare a fondurilor fixe.

Articolul 24

Evidența cantabilă și bilanțul contabil

Societatea va ține evidența contabilă în lei, va întocmi anual bilanțul și contul de profit și pierderi, având în vedere normele metodologice elaborate de Ministerul Economiei și Finanțelor.

Bilanțul și contul de profit și pierderi vor fi publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, conform legii.

Articolul 25

Calculul și repartizarea profitului

Profitul societății se stabilește pe baza bilanțului aprobat de adunarea generală a acționarilor. Profitul impozabil se stabilește în condițiile legii.

Din profitul societății rămas după plata impozitelor pe profit se pot constitui fonduri destinate modernizării, cercetării și dezvoltării de produse noi, investițiilor, reparațiilor.

Societatea își constituie fond de rezervă și alte fonduri, în condițiile legii.

Plata dividendelor cuvenite acționarilor se face de societate, în condițiile legii, în cel mult 2 luni de la aprobarea bilanțului de către adunarea generală a acționarilor.

În cazul înregistrării de pierderi, adunarea generală a acționarilor va analiza cauzele și va hotărî în consecință.

Suportarea pierderilor de către acționari se va face proporțional cu aportul la capital și în limita capitalului subscris.

Articolul 26

Registrele societății

Societatea ține registrele prevăzute de lege.

Capitolul VIII

Modificarea formei juridice, dizolvarea, lichidarea, litigii

Articolul 27

Modificarea formei juridice

Societatea va putea fi transformată ta altă formă de societate prin hotărârea adunării generale a acționarilor.

În perioada în care statul este unic acționar, transformarea formei juridice a societății se va putea face numai cu aprobarea împuterniciților mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat.

Noua societate va îndeplini formalitățile legale de înregistrare și publicitate cerute la înființarea societăților.

Articolul 28

Dizolvarea societății

Următoarele situații duc la dizolvarea societății:

  • imposibilitatea realizării obiectului social;
  • falimentul;
  • pierderea unei jumătăți din capitalul social, după ce s-a consumat fondul de rezervă, dacă adunarea generală a acționarilor nu decide completarea capitalului sau reducerea lui la suma rămasă;
  • numărul de acționari va fi redus sub 5, mai mult de 8 luni;
  • la cererea oricărui acționar, dacă împrejurările de forța majoră și consecințele lor durează mai mult de 8 luni, iar adunarea generală a acționarilor constată că funcționarea societății nu mai este posibilă;
  • în orice alte situații, pe baza hotărârii adunării generale a acționarilor, luată în unanimitate.

Dizolvarea societății comerciale trebuie să fie înscrisă la Registrul comerțului și publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Articolul 29

Lichidarea societății

În caz de dizolvare, societatea va fi lichidată.

Lichidarea societății și repartiția patrimoniului se fac în condițiile și cu respectarea procedurii prevăzute de lege.

Articolul 30

Litigii

Litigiile societății cu persoane fizice sau juridice române de competența instanțelor judecătorești din România.

Litigiile născute din raporturile contractuale dintre societate și persoanele juridice române pot fi soluționate și prin arbitraj, potrivit legii.

Capitolul IX

Dispoziții finale

Articolul 31

Prevederile prezentului statut se completează eu dispozițiile legale referitoare la societățile comerciale.

Articolul 32

Împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat vor exercita atribuțiile adunării generale a acționarilor, pe perioada cât societatea comercială are capital integral de stat.


Guvernul României

Hotărâre privind aprobarea renunțării la cetățenia română de către unele persoane

În temeiul art. 27 din Legea cetățeniei române nr. 21/1991,

Guvernul României hotărăște:

Articol unic. - Se aprobă renunțarea la cetățenia română persoanelor prevăzute în anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

{SemnPm|Theodor Stolojan|București|14 noiembrie 1992|738}}


Anexă

Lista persoanelor pentru care s-a aprobat renunțarea la cetățenia română

1. Schmitz Renate, născută la data de 4 ianuarie 1966 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Josef și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Haid-Und-Neustr. nr. 83-87, Karlsruhe 1.

2. Lottar Anna, născută la data de 1 august 1936 în Besenova Nouă, județul Timiș, România, fiica lui Nicolae și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Dreikirchenstr. nr. 22, Forchheim-Obfr-Bayern.

3. Lottar Anna, născută la data de 2 aprilie 1959 în Becicherecu Mic, județul Timiș, România, fiica lui Johann și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Dreikirchenstr. nr. 22, Forchheim-Obfr-Bayern.

4. Lottar Johann, născut la data de 11 aprilie 1933 în Besenova Nouă, județul Timiș, România, fiul lui Josef și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Dreikirchenstr. nr. 22, Forchheim-Obfr-Bayern.

5. Heinermann Maria Magdalena, născută la data de 29 iulie 1944 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Carol și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Regensburg, Schutzenheimweg nr. 14.

6. Heinermann Ariane Christine, născută la data de 18 aprilie 1970 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Aladar și Maria Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Regensburg, Schutzenheimweg nr. 14.

7. Giura Nikolaus, născut la data de 19 octombrie 1954 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main 50, Dehnhardstr. nr. 55.

8. Truia lacob, născut la data de 22 ianuarie 1933 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Antonia, cu domiciliul actual în Germania, Kolbergerstr. nr. 110, Leverkusen 3. Land Nordrheim-Westphalen.

9. Truia Maria, născută la data de 2 iunie 1935 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Prișca, cu domiciliul actual în Germania, Kolbergerstr. nr. 110, Leverkusen 3, Land Nordrheim-Westphalen.

10. Klug Elisabeth, născută la data de 26 octombrie 1934 în Frumușeni, județul Arad, România, fiica lui Leopold și Ursula, cu domiciliul actual în Germania, Haid-Und-Neustr. nr. 83-87, Karlsruhe 1.

11. Hollich Clara, născută la data de 5 ianuarie 1968 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Mihai și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Rothenburgerstr. nr. 183.

12. Fillinger Ursula, născută la data de 29 decembrie 1912 în Frumușeni, județul Arad, România, fiica lui Michael și Teresia, cu domiciliul actual în Germania, Haid-Und-Neustr. nr. 83-87, Karlsruhe 1.

13. Shwan Cristina Maria, născută la data de 16 aprilie 1980 în București, România, fiica lui Horea Va-sile și Maria Brândușa, cu domiciliul actual în Suedia, Flintegatan nr. 64, Molndal.

14. Podzimski Cristina Maria, născută la data de 18 octombrie 1958 în Ploiești, județul Prahova, România, fiica lui Nicolae și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Treuenbrietzenerstr. nr. 25.

15. Anghel Cristian Ion, născut la data de 4 mai 1955 în Constanța, județul Constanța, România, fiul lui Dumitru și Balasia, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Wilhelmstruher-Damm nr. 158.

16. Fick Franz, născut la data de 16 august 1931 în Vladimirescu, județul Arad, România, fiul lui Franz și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Wolfratshausen, Obermarkt nr. 28.

17. Fay Clari, născută la data de 2 noiembrie 1956 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Eugen Andrei și Maria Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg 70, Linnestr. nr. 23.

18. Fay Sarolta Ecaterina, născută la data de 4 noiembrie 1951 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Eugen Andrei și Maria Magdalena, cu domiciliul actual, în Germania, Nurnberg, Linnestr. nr. 23.

19. Fay Maria Magdalena, născută la data de 3 martie 1922 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Antoniu și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Linnestr. nr. 23.

20. Schmitz Reinhold, născut la data de 16 aprilie 1964 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Josef și Teresia, cu domiciliul actual în Germania, Haid-Und-Neustr. nr. 83-87, Karlsruhe 1.

21. Feimer Anghelina, născută la data de 16 ianuarie 1S54 în Felnac, județul Arad, România, fiica lui Vasile și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Brunnerstr. nr. 39, Ingolstadt.

22. Feimer Peter, născut la data de 22 octombrie 1954 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui lacob și Susana, cu domiciliul actual în Germania, Brunnerstr. nr. 39, Ingolstadt.

23. Holici Susana, născută la data de 29 decembrie 1925 în Sânpetru German, județul Arad, România, fiica lui Josif și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Brunnerstr. nr. 39, Ingolstadt.

24. Hoff Ricbard, născut la data de 16 mai 1970 în Deta, județul Timiș, România, fiul lui Matei și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Lohmar 1, Schmiedgasse nr. 6.

25. Hoff Mathias, născut la data de 28 iulie 1947 în Jamu Mare, județul Timiș, România, fiul lui Matei și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Lohmar 1, Schmiedgasse nr. 6.

26. Hoff Renate, născută la data de 13 octombrie 1973 în Deta, județul Timiș, România, fiica lui Matei și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Lohmar 1, Schmiedgasse nr. 6.

27. Hoff Elisabeth, născută la data de 5 iulie 1951 în Deta, județul Timiș, România, fiica lui loan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Lohmar 1, Schmiedgasse nr. 6.

28. Tudor Radu, născut la data de 21 septembrie

1956 în Oradea, județul Bihor, România, fiul lui Iosif și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Ertingen, Riedlingerstr. nr. 35.

29. Tudor Ana, născută la data de 17 august 1956 în Pilu, județul Arad, România, fiica lui Mathias și Franciska, cu domiciliul actual în Germania, Ertingen, Riedlingerstr, nr. 35.

30. Fakesch Mathias, născut la data de 24 februarie 1925 în Seleuș, județul Mureș, România, fiul lui Ştefan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Maibernheim, Hessbergplatz nr. 6.

31. Fakesch Sofia, născută la data de 23 august 1928 în Seleuș, județul Mureș, România, fiica lui Ştefan și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Mainbernheim, Hessbergplatz nr. 6.

32. Brassai Zoltan, născut la data de 24 iunie 1963 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Zoltan Bela și Elisabeta Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Montanusstr. nr. 64, Koln 80.

33. Lurtz Hermann, născut la data de 31 iulie 1930 în Bod, județul Brașov, România, fitil lui Martin și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Friedrichshafen 24, Immenstaaderstr. nr. 31.

34. Lurtz DIeter Hermann, născut la data de 28 martie 1981 în Bod, județul Brașov, România, fiul lui Hermann și Herta, cu domiciliul actual în Germania, Immenstaaderstr. nr. 31, Kluftern.

35. Lurtz Herta, născută la data de 5 decembrie 1938 în Bod, județul Brașov, România, fiica lui Heinrich și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Friedrichshafen 24, Immenstaaderstr. nr. 31.

36. Ciornoliuc Christian, născut la data de 15 aprilie 1968 în Rădăuți, județul Suceava, România, fiul lui Niculae și Margarete, cu domiciliul actual în Germania, Pforzheim, Breslauerstr. nr. 14.

37. Eichner Michael, născut la data de 31 mai 1964 în Criț, județul Brașov, România, fiul lui Mihail și Gertrude, cu domiciliul actual în Germania, Gerets-ried 2, Kiinnekeweg nr. 3.

38. Beer Ingeborg Katharina, născută la data de 4 aprilie 1951 în Bazna, județul Sibiu, România, fiica lui Mathias și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Tannenweg nr. 22.

39. Beer Roland, născut la data de 5 ianuarie 1945 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Walter Daniel și Friederike, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Tannenwegstr. nr. 22.

40. Biro Ioan, născut la data de 4 mai 1964 în Cristian, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Angela, cu domiciliul actual în Germania, Siemensstr. nr. 20, Nurnberg.

41. Biro Jutta Birgit, născută la data de 11 noiembrie 1969 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Walter Johann și Karin Hedwig, cu domiciliul actual în Germania, Siemensstr. nr. 20, Nurnberg 40.

42. Roman Ioan Dan, născut la data de 5 august 1949 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Ioan și Cornelia, cu domiciliul actual în Suedia, Eksjo, Grondalsvăgen nr. 2.

43. Gaibar Elena Lidia, născută la data de 6 octombrie 1948 în Sinaia, județul Prahova, România, fiica lui Ioan și Sofia, cu domiciliul actual în Suedia, Stormgatan nr. 28, Kungsbaka.

44. Vasilescu Cristina, născută la data de 3 iunie 1955 în București, România, fiica lui Gheorghe și Tudora, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Passv. nr. 25, Tunba.

45. Vasilescu Dan, născut la data de 1 iulie 1956 în București, România, fiul lui Ilie și Reghina, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Passv. nr. 25, Tunba.

46. Grieshober Ecaterina, născută la data de 22 septembrie 1955 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui loan și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, St. Peter Burgerschaft nr. 17.

47. Grieshober Andreas, născut la data de 10 septembrie 1955 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Andrei și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, St. Peter Biirgersehaft nr. 17.

48. Huber Elisabeth, născută la data de 13 ianuarie

1957 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Andreas și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Denkendorf, Schulstr. nr. 6.

49. Huber Rans, născut la data de 16 martie 1953 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Denkendorf, Schulstr. nr. 6.

50. Gombar Aiitonela Ileana, născută la data de 15 noiembrie 1957 în Arad, judelui Arad, România, fiica lui Anton Ştefan și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Peterstr. nr. 2.

51. Teodoru Amalia, născută la data de 17 noiembrie 1969 în Pitești, judelui Argeș, România, fiica lui Gheorghe și Viorica, cu domiciliul actual în Suedia, Tybbleg nr. 94 F, Orebro.

52. Celencovic Ioana, născută la data de 1 martie 1958 în Gura Văii, județul Mehedinți, România, fiica lui Dumitru și Varvara, cu domiciliul actual în Jugoslavia, Korbovo-Kladovo, Vuk Karadic nr. 19.

53. Welter Hans, născut la data de 17 octombrie 1960 în Hașag, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Biedermanngasse nr. 11.

54. Schenker Reinhold, născut la data de 3 octombrie 1962 în Moșna, județul Sibiu, România, fiul lui Daniel și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Beethovenstr. nr. 16, Pfedelbach.

55. Welter Brigitte Johanna, născută la data de 8 aprilie 1959 în Metis, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Biedermanngasse nr. 11.

56. Schenker Helga, născută la data de 13 septembrie 1962 în Răvășel, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Beethovenstr. nr. 16, Pfedelbach.

57. Kolf Jurgen, născut la data de 27 aprilie 1974 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Hermann și Paraschiva, cu domiciliul actual în Germania, Rosen-bergerstr. nr. 22, Osterburken.

58. Kolf Paraschiva, născută la data de 19 iulie 1950 în Oradea, județul Bihor, România, fiica lui Dezideriu și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Rosen-bergerstr. nr. 22, Osterburken.

59. Kolf Hermann Martin, născut la data de 20 iunie 1950 în Hălchiu, județul Brașov, România, fiul lui Martin și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Rosenbergerstr. nr. 22, Osterburken.

60. Gyibgyac Iosif, născut la data de 5 ianuarie 1959 în Loranta, județul Bihor, România, fiul lui Iosif și Marta, cu domiciliul actual în Suedia, Mellanâinden nr. 2, Gnosjo.

61. Reich Sander Margot, născută la data de 9 iunie 1968 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Udo și Ingrid, cu domiciliul actual în Germania, St. Vitusstr. nr. 12, Gunding.

62. Reich Sandler Reimhard, născut la data de 22 mai 1966 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Mihai și Eliza, cu domiciliul actual în Germania, St. Vitusstr. nr. 12, Gunding.

63. Kuzel Maria, născută la data de 9 noiembrie 1971 în Nădlac, județul Arad, România, fiica lui Ferenc și Sarlota, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, str. Mladejovice nr, 203.

64. Tartler Herbert, născut la data de 3 noiembrie 1939 în Hălchiu, județul Brașov, România, fiul lui Samoil și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Unterer Grundstr. nr. 6, Eibelstadt.

65. Tartler Gerlinde, născută la data de 7 aprilie 1943 în Hălchiu, județul Brașov, România, fiica lui Mihail și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Unterer Grundstr. nr. 6, Eibelstadt.

66. Ignat Mircea Gheorghe, născut la data de 11 mai 1946 în Sebeș, județul Alba, România, fiul lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Sigrid Undsetsg. nr. 18,

67. Mondek Ioan, născut la data de 24 septembrie 1958 în Făgetu, județul Sălaj, România, fiul lui Iosif și Maria, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Cinobana, str. Turicky nr. 5.

68. Lakatos Katalin Eva, născută la data de 2 august 1962 în Miercurea-Ciuc, județul Harghita, România, fiica lui Arpad și Eva, cu domiciliul actual în Suedia, Ekeby, Putsaregatan nr. 1.

69. Lungu Ioan Gabriel, născut la data de 11 aprilie 1951 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Dresdenerstr. nr. 34, Dortmund 1.

70. Cubalac Ştefan, născut la data de 20. octombrie 1963 în Socet, județul Bihor, România, fiul lui Iosif și Francisca, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Senica, str. Fucikova nr, 2u4.

71. Biro Walter Johann, născut la data de 26 iulie 1936 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Siemensstr. nr. 20, Nurnberg 40.

72. Biro Karin Hedwig, născută la data de 15 septembrie 1939 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Richard și Herta, cu domiciliul actual în Germania, Siemensstr. nr. 20, Nurnberg 40.

73. Biro Karin Bianca, născută la data de 26 iunie 1963 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Hedvig, cu domiciliul actual în Germania, Siemensstr. nr. 20, Nurnberg.

74. Hihu Hans Werner, născut la data de 20 februarie 1954 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Mihail și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Heinrich-Ottostr. nr. 57, Wendlingen.

75. Hihu Rosemarie, născută la data de 1 aprilie 1954 în Câlnic, județul Alba, România, fiica lui Mihail și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Heinrich-Ottostr. nr. 57, Wendlingen.

76. Burlan Cosoroaba Domnica, născută la data de 8 ianuarie 1934 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Ovid și Magdalena Viorica, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Norra Skolgattan nr. 3.

77. Fogarasi Zoltan, născut la data de 11 ianuarie 1942 în Miercurea-Ciuc, județul Harghita, România, fiul lui Adalbert și Ecaterina, cu domiciliul,actual în Suedia, Lahagsgatan nr. 3, Huskvarna.

78. Fogarasi Xenia Carmen, născută la data de 2 februarie 1948 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Zeno și Ecaterina, cu domiciliul actual în Suedia, Lahagsgatan nr. 3, Huskvarna.

79. Marnitz Anneliese, născută la data de 5 ianuarie 1959 în Ilva Mică, județul Bistrița-Năsăud, România, fiica lui Mihail și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Gusten, Ascherslebenerstr. nr. 14, Magdeburg.

80. Mureșan Maria, născută la data de 22 octombrie 1961 în Beclean, județul Bistrița-Năsăud, România, fiica lui Victor și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Albertstr. nr. 9, Bayern.

81. Pop Predrag, născut la data de 24 martie 1960 în Gelu, județul Timiș, România, fiul lui Miloș și Iovanca, cu domiciliul actual în Germania, Miinster, Sendener Stiege nr. 30.

82. Moldoveanu Ovidiu, născut la data de 20 ianuarie 1961 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Constantin și Petra, cu domiciliul actual în Germania, Beethovenstr. nr. 67, Heilbronn.

83. Bauer Rodica Adina, născută la data de 30 octombrie 1928 în Horia, Roman, județul Neamț, România, fiica lui Nicolae și Virginia, cu domiciliul actual în Germania, Apenraderstr. nr, 12, Hamburg.

84. Săvoi Maria, născută la data de 16 februarie 1941 în Lipova, județul Bacău, România, fiica lui Ion și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Essen, Kolnerstr. nr. 3.

85. Roșea Horia Mihai, născut la data de 5 februarie 1948 în București, România, fiul lui Ionel Traian și Lucia Antonia, cu domiciliul actual în Germania, Aderstr. nr. 49, Dusseldorf.

88. Petre Viorel, născut, la data de 27 martie 1968 în Târgoviște, județul Dâmbovița, România, fiul lui Ion și Teodora, cu domiciliul actual în Belgia, Rue Dreve Richelle nr. 122, Waterloo,

87. Căldăraș Mirela, născută la data de 29 ianuarie 1971 în Lipova, județul Arad, România, fiica lui Iova și Floarea, cu domiciliul actual în Franța, 5 Rue Henri Dunait, Margeney, Paris.

88. Constantin Elena Samira, născută la data de 1 iunie 1971 în Medgidia, județul Constanța, România, fiica lui Iulian și Vasilica, cu domiciliul actual în Franța, 6 Rue Gerard Phillippe, Gennevilliers.

89. Cârpaci Dolari, născută la data de 11 iulie 1971 în Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Constantin și Milca, cu domiciliul actual în Franța, 109 Bd. de la Republique, Eaubonne.

90. Cârpaci Dănuț, născut la data de 14 aprilie 1971 în Merenii de Sus, sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Martin Ion și Maria, cu domiciliul actual în Franța, 7 Rue Al Abbe, Risse.

91. Cârpaci Trifu, născut la data de 7 noiembrie 1944 în Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Simion și Zlatinca, cu domiciliul actual în Franța, 4 Allee Fr. Villon, Argenteuil.

92. Cârpaci Ileana, născută la data de 10 martie 1949 în Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Franța, 4 Allee Fr. Villon, Argenteuil.

93. Cârpaci Constantin, născut la data de 5 martie 1962 în Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Constantin și Milca, cu domiciliul actual în Franța, Bd. de la Republique, Eaubonne.

94. Cârpaci Terezia, născută la data de 13 februarie 1969 în Curtici, județul Arad, România, fiica lui Ion și Floarea, cu domiciliul actual în Franța, 7 Rue Al. Abbe, Risse.

95. Cârpaci Eofrosenia, născută la data de 28 decembrie 1968 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Fabian și Eugenia, cu domiciliul actual în Franța, 1 Rue Al. Abbe, Risse Metl.

96. Căldăraș Maria, născută la data de 12 august 1944 în Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Ianoș și Stanca, cu domiciliul actual în Franța, 7 Rue Al, Abbe, Risse.

97. Cârpaci Ionică, născut la data de 1 februarie 1970 în Lugoj, județul Timiș, România, fiul lui Ion și Sida, cu domiciliul actual în Franța, 5 Rue Henri Dunait, Margeney.

98. Căldăraș Aurica, născută la data de 13 mai 1968 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Ştefan și Aurica, cu domiciliul actual în Franța, Rue de Bassenrons, Montmorency.

99. Cârpaci Elena, născută la data de 25 martie 1961 în Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Stanciu și Ana, cu domiciliul actual în Franța, Rue Gen de Gaulle, Engaien Les Bains.

100. Radu Cristache, născut la data de 14 septembrie 1955 în București, România, fiul lui Niculae și Olga, cu domiciliul actual în Franța, 99-101 Avenue Lenine Piurfitte.

101. Tofan Florin, născut la data de 14 aprilie 1968 în Iași, județul Iași, România, fiul lui Vasile și Floarea, cu domiciliul actual în Franța, Rue de Basserons, Montmorency.

102. Matei Adriana, născută la data de 14 februarie 1968 în Oltenița, județul Călărași, România, fiica lui Florea și Suzana, cu domiciliul actual în Franța, 99-101 Avenue Lenine, Pierrfitte.

103. Zifceac Petru, născut la data de 28 iunie 1954 în Groși, județul Bihor, România, fiul lui Robert și Şarlota, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Bratislava, Videk Bahon, Ul. nr. 1, Maja, c. 25.

104. Zifceac Francisca, născută la data de 5 martie 1960 în Popești, județul Bihor, România, fiica lui Josef și Berta, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Bratislava, Videk Bahon, Ul. nr. 1, Maja, c. 25.

105. Hlavai Ioan, născut la data de 10 iunie 1959 în Tria, județul Bihor, România, fiul lui Francisc și Maria, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Podivin, Ul. B. Nemcove c. 685.

106. Hlavai Victoria, născută la data de 26 iulie 1958 în Brusturi, județul Bihor, România, fiica lui Teodor și Ana, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Podivin, Ul. B. Nemcove, c. 685.

107. Slovakova Simona, născută la data de 4 noiembrie 1969 în Turnu Măgurele, județul Teleorman, România, fiica lui Mircea și Sabina, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Nitra, str. Beethovenava nr. 4.

108. Voiculescu Daniel, născut la data de 6 iunie 1973 în București, România, fiul lui Florian și Alexandra, cu domiciliul actual în Suedia, Balkenhausensgatan nr. 9-29, Solvesborg.

109. Voiculescu Alexandra, născută la data de 1 noiembrie 1953 în Siliștea, județul Teleorman, România, fiica lui Ion și Maria, cu domiciliul actual în Suedia. Balkenhausensgatan nr. 9, Solvesborg.

110. Voiculescu Florian, născut la data de 23 decembrie 1948 în Tecuci, județul Teleorman, România, fiul lui Vasile și Ioana, cu domiciliul actual în Suedia, Balkenhausensgatan nr. 9. Solvesborg.

111. Grindean Maria, născută la data de 1 ianuarie 1958 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ioan și Tasia, cu domiciliul actual în Suedia, Ormastorpsg. nr. 20, Astorp.

112. Vasilescu Ioan, născut la data de 9 octombrie 1939 în București, România, fiul lui George și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Oxgnstiernasvag. nr. 99, Akersbsrga.

113. Grindean Gheorghe, născut la data de 1 iunie 1954 în Bocșa, județul Caraș-Severm, România, fiul lui Gheorghe și Iuliana, cu domiciliul actual în Suedia, Ormastorpsg, nr. 20 A, Astorp.

114. Rau Renate, născută la data de 31 ianuarie 1952 în Hoghilag, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Saulheim 6501, Oppenheimer Weg nr. 11.

115. Rau Georg Ehrenfried, născută la data de 25 mai 1950 în Hoghilag, județul Sibiu, România, fiica lui Georg și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Sauelheim 6501, Oppenheimer Weg nr. 11.

116. Rau Katharina, născută la data de 9 iulie 1931 în Hoghilag, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Soflingerstr. nr. 119, Ulm, Donau.

117. Weinrich Johann Erieh, născut la data de 30 aprilie 1957 în Biertan, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Emma Erika, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Friedrichs, Hofen, Immelstr. nr. 8.

118. Schmidt Ewald, născut la data de 23 iunie 1968 în Sântana, județul Arad, România, fiul lui Francisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Geretsried, Siebenburgerstr. nr. 16.

119. Popelak Iuliu, născut la data de 24 aprilie 1926 în Araci, județul Covasna, România, fiul lui Iosif și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach 31, Lachtstr. nr. 19, Oberberg.

120. Poluleac Herta Marta, născută la data de 4 iulie 1925 în Măieruș, județul Brașov, România, fiica lui Ioan și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach 31, Lachtstr. nr. 7.

121. Orth Melitta Marion, născută la data de 28 noiembrie 1973 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Adolf și Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Coburg, Festungsstr. nr. 15.

122. Stancu Trifu, născut la data de 23 iunie 1921 în Gătaia; județul Timiș, România, fiul lui Gheorghe și Oroșana, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Gr. Friedbergerstr. nr. 14.

123. Ponov Marilena, născută la data de 30 martie 1958 în București, România, fiica lui Atanase și Emilia, cu domiciliul actual în Germania, Furstenbergstr. nr. 2, Konstanz.

124. Matyas-Ştefan, născut la data de 26 martie 1959 în Orăștie, județul Hunedoara, România, fiul lui Francisc și Edit, cu domiciliul actual în Austria, Bad Grospertholz.

125. Orth Gertrud Hildegard, născută la data de 25 martie 1942 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Friedrich și Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Coburg, Festungsstr. nr. 15.

126. Orban Laszlo, născut la data de 5 februarie 1965 în Miercurea-Ciuc, județul Harghita, România, fiul lui Laszlo Pal și Ileana Viorica, eu domiciliul actual în Germania, Darmstadt, An der Maitanne nr. 31.

127. Pataki Brigitte, născută la data de 18 aprilie 1945 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Petru și Rozalie, cu domiciliul actual în Germania, Tutzing, Graf-Vieregsstr. nr. 2.

128. Weidenbacher Adrian Mircea, născut la data de 17 martie 1953 în Târnăveni, județul Mureș, România, fiul lui Mircea Ion și Martha Erna, cu domiciliul actual în Germania, Neu Ulm, Marienstr. nr. 1.

129. Scherg Kurmes Georg, născut la data de 19 ianuarie 1917 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Peter și Rosa. cu domiciliul actual în Germania, Geishauserstr. nr. 37, Mossingen.

130. Scherg Kurmes Mariana, născută la data de 13 noiembrie 1943 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Ion și Persida, cu domiciliul actual în Germania, Geisshauserstr. nr. 37, Mossingen 2.

l3l. Stolojan Ovidiu Enea, născut la data de 1 octombrie 1958 în București, România, fiul lui Petre și Evelina, cu domiciliul actual în Germania, Hardenbergstr. nr. 35, Leverkusen 1.

132. Stolojan Johanna Cornelia, născută la data de 11 ianuarie 1957 în Ighiu, județul Alba, România, fiica lui Ioan și Stela, cu domiciliul actual în Germania, Hardenbergstr. nr. 35, Leverkusen 1.

133. Stan Susanna, născută la data de 20 martie 1844 în Valea Viilor, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Am Schlossgraben nr. 2.

134. Stan Emil, născut la data de 2 februarie 1937 în Blaj, județul Alba, România, fiul lui Ioan și Iuliana, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Am Schlossgraben nr. 2.

135. Triaire Maria, născută la data de 15 martie 1943 în Munchen, Germania, fiica lui Şerban și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Max Bfandtsstr. Dusseldorf 1.

136. Klees Katharina, născută la data de 19 octombrie 1937 în Ungra, județul Brașov, România, fiica lui Michael și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Fruhlingstr. nr. 9, Nurnberg.

137. Ionescu Marian, născut la data de 9 august 1954 în București, fiul lui Eugen Mihail și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Kruppstr. nr. 16, W, Meppen.

138. Illyes Arpad Sandor, născut la data de 22 aprilie 1969 în Târgu-Mureș, județul Mureș, România, fiul lui Ştefan și Maria Eva, cu domiciliul actual în Germania, Bohringerstr. nr. 7, Grabenstetten.

139. Kiss Maria Angela, născută la data de 19 mai 1958 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Blaustein, Erhard Grozingerstr. nr. 4.

140. Kiss Ştefan, născut la data de 25 mai 1954 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Valentin și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Blaustein, Erhard Grozingerstr. nf. 4.

141. Kramer Wilhelm, născut la data de 20 ianuarie 1926 în Somartin, județul Sibiu, România, fiul lui Gheorghe și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Erlangerstr. nr. 34.

142. Gunesch Hildegard, născută la data de 22 martie 1964 în Iacobeni, județul Sibiu, România, fiica lui Rudolf și Emma, cu domiciliul actual în Germania, Friedrichstr. nr. 22, Darmstadt.

143. Adam Helmine, născută la data de 7 octombrie 1951 în Filitelnic, județul Mureș, România, fiica lui Mathias și Sofia, eu domiciliul actual în Germania, Erlenstr. nr. 26, Solingen 11.

144. Adam Ştefan, născut la data de 15 aprilie 1942 în Laslău Mic, județul Mureș, România, fiul lui Ioan și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Erlenstr. nr. 26, Solingen 11.

145. Gross Katharina, născută la data de 1 iunie 1930 în Şeica Mică, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Salzstr. nr. 13.

146. Gross Ştefan, născut la data de 30 noiembrie 1952, în Metiș, județul Sibiu, România, fiul lui Ştefan și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Salzstr. nr. 13.

147. Durr Mihaela Gabriela, născută la data de 8 martie 1952 în București, România, fiica lui Traian și Constanța, cu domiciliul actual în Germania, W, Weilheim a.d.T., Obere Grossenstr. nr. 24.

148. Durr Silviu Christian, născut la data de 5 iulie 1951 în București, România, fiul lui Franz Iosif și Eufrusina, cu domiciliul actual în Germania, Weâlheim, Obere Grossenstr. nr. 24.

149. Fackelmann Kuno, născut la data de 22 iulie 1967 în Mașloc, județul Timiș, România, fiul lui Peter și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Kernerweg 11, Aichwald 2.

150. Theuerkauf Toma, născut la data de 30 august 1954 în Slimnic, județul Sibiu, România, fiul lui Toma și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Hof/Saale, Weisenburgstr. nr. 6.

151. Theuerkauf Catarina, născută la data de 4 septembrie 1960 în Slimnic, județul Sibiu, România, fiica lui Martin și Agneta, cu domiciliul actual în Germania, Hof/Saale, Weisenburgstr. nr. 6.

152. Ziss Monika, născută la data de 27 noiembrie 1967 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Senefelderstr. nr. 4, Augsburg.

153. Ziss Sigrid, născut la data de 10 ianuarie 1962 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Senefelderstr. nr. 4, Augsburg.

154. Ziss Maria, născută la data de 8 iunie 1939 în Metiș, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Aloys-Fischerstr. nr. 1, Neusass.

155. Ziss Johann, născut la data de 19 mai 1934 în Zagar, județul Mureș, România, fiul lui Gheorghe și Gertruda, cu domiciliul actual în Germania, Aloys-Fischerstr. nr. 1, Neusass.

156. Schuster Detlef Wilhelm, născut la data de 7 septembrie 1961 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Wilhelm și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden-Bierbrich, Karntnerstr. nr. 2.

157. Schuster Sigrid Hermine, născută la data de 5 iunie 1968 în Făgăraș, județul Brașov, fiica lui Johana și Frieda, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden-Biebrich, Karntnerstr. nr. 2.

158. Schuster Astrid, născută la data de 20 decembrie 1965 în Făgăraș, județul Brașov, România, fiica lui Wilhelm și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Schiersteinerstr. nr. 48.

159. Schuster Wilhelm, născut la data de 11 februarie 1930 în Merghindeal, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Katharina cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Daimlerstr. nr. 2,

160. Schuster Sara, născută la data de 20 octombrie 1930 în Bălcaciu, județul Alba, România, fiica lui Johann și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Daimlerstr. nr. 2.

161. Thal Susanna, născută la data de 2 iulie 1932 în Şelimbăr, județul Sibiu, România, fiica lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Hornbergerstr. nr. 1, Boblingen.

162. Simalcsik Ştefan Harald, născut la data de 12 august 1951 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Ştefan și Waldtraud-Susanna, domiciliat în prezent în Germania, Bismarckweg nr. 5, Dusseldorf 12.

163. Simalcsik Maria, născută la data de 12 august 1955 în Hălchiu, județul Brașov, România, fiica lui Ion și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Bismarckweg nr. 5, Dusseldorf 12.

164. Klees Martin, născut la data de 24 septembrie 1935 în Hărman, județul Brașov, România, fiul lui Johann și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Fruhlingstr. nr. 9, Nurnberg.

165. Theiss Edith, născută la data de 21 mai 1971 în Agnita, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Christine, domiciliată în prezent în Germania, Werderstr. nr. 167/1, Heilbronn.

166. Waas Gavril, născut la data de 27 iulie 1963 în Arad, județul Arad, fiul lui Gavril și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Bad-Friedrichshall, Martinusstr. nr. 8, Guttenberg.

167. Voroncovschi Eugen, născut la data de 16 septembrie 1953 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul Iul Constantin și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Lindenstr. nr. 34-35, Berlin.

168. Niklas Eva Maria, născută la data de 15 ianuarie 1953 în Satu Mare, județul Satu Mare, România, fiica lui Vasile și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Limonenstr. nr. 37, Berlin.

169. Krause Elena, născută la data de 15 februarie 1952 în Stoenești, județul Vâlcea, România, fiica lui Constantin și Paraschiva Jena, cu domiciliul actual în Germania, Trelleborgerstr. nr. 95, Berlin.

170. Novak Cornelia Gabriela, născută la data de 5 aprilie 1939 în Dorohoi, județul Botoșani, România, fiica lui Nicolae și Angelica, cu domiciliul actual în Germania, Mittelweg nr. 20, Haimburg 1.

171. Novak Christina, născută la data de 31 ianuarie 1969 în Anina, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Helmut și Cornelia, cu domiciliul actual în Germania, Mittelweg nr. 20, Haimburg 1.

172. Novak Helmuth Iosif, născut la data de 15 ianuarie 1942 în Steierdorf, Anina, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Iosif și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Mittelweg nr. 20, Haimburg 1.

173. Schiller Iise, născută la data de 16 septembrie 1950 în Feimer, județul Brașov, România, fiica lui Martin și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Hermann-von-Mittnachtstr. nr. 11, Igersheim.

174. Balint Ella, născută la data de 27 aprilie 1923 în Zărnești, județul Brașov, România, fiica lui Martin și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Wilhelmsruher Domm nr. 148, Berlin.

175. Czimbor Michael, născut la data de 31 martie 1962 în Săcele, județul Brașov, România, fiul lui Mihai și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Turnerstr. nr. 3, Heilbronn/Bockingen.

176. Molnar Augustin Alexandru, născut la data de 21 iunie 1951 în Oradea, județul Bihor, România fiul lui Janos și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Yfflandstr. nr. 63, Berlin.

177. Steingasser Nikolaus, născut la data de 24 ianuarie 1926 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Ioan și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Schillerstr. nr. 132 A, Augsburg.

178. Fackelmann Anton, născut la data de 8 martie 1930 în Sânmartin, județul Arad, România, fiul lui Franz și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Plumelstr. nr. 25, Ingolstadt.

179. Eisele Gertrude Mariana, născută la data de 7 aprilie 1957 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Donauwbrtherstr. nr. 42.

180. Burger Katharina, născută la data de 23 decembrie 1925 în Traunau, județul Sibiu, România, fiica lui Anton și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Dietescheimerstr. nr. 28, Offenbach/Main.

181. Burger Ernest Julius, născut la data de 3 august 1929 în Tomești, județul Timiș, România, fiul lui Julius și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Dietes-heimerstr. nr. 28, Offenbach Main.

182. Eisele Manfred, născut la data de 27 iunie 1956 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Ioan și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Donauwortherstr. nr. 42, Augsburg.

183. Voroncovschi Brighitta, născută la data de 11 februarie 1956 în Lipova, județul Arad, România, fiica lui Iosif și Valeria, cu domiciliul actual în Germania, Lindenstr. nr. 34-35, Berlin 61.

184. Gross Anna, născută la data de 7 iulie 1925 în Metiș, județul Sibiu, România, fiica lui Martin și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Furth. Salzstr. nr. 13.

185. Frankenberg von Emilia, născută la data de 18 august 1951 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Dionisie și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Hans Joosstr. nr. 4, Schallstadt.

186. Brandel Mariana Rodica, născută la data de 10 septembrie 1963 în Făget, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Emilia, cu domiciliul actual în Germania, Bomelburgstr. nr. 30, Hanhover.

187. Bischoff Elena, născută la data de 25 mai 1939 în Bușteni, județul Prahova, România, fiica lui Niculai și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Reichweindamm nr. 32, Berlin West.

188. Vasile Cristei, născut la data de 14 mai 1954 în Afumați, sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Constantin și Victoria, cu domiciliul actual în Germania, Kloster-Zinnastr. nr. 5 B, Berlin.

189. Dorner Dorothea, născută la data de 2 iulie 1964 în Saschiz, județul Mureș. România, fiica lui Rudolf Heinrich și Dorothea, cu domiciliul actual în Germania, Narzissenweg nr. 15, Nurnberg.

190. Gurghian Vasile, născut la data de 13 ianuarie 1935 în Iclănzel, județul Mureș, România, fiul lui Mihai și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Schulzwegstr. nr. 15, Darmstadt.

191. Endorfer Adelheid Katharina, născută la data de 2 august 1925 în Jidvei, județul Alba, România, fiica lui Ştefan și Johanna, cu domiciliul actual în Germania, Harpolingerstr. nr. 12, Bad-Sackingen.

192. Endorfer Otto, născut la data de 27 octombrie 1928 în Târnâveni, județul Mureș, România, fiul lui Johann și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania. Harpolingerstr. nr. 12, Bad-Sackingen.

193. Fodor Alexiu, născut la data de 4 ianuarie 1972 în Baia Mare, județul Maramureș, România, fiul lui Nicolae și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Wienerstr. nr. 34.

194. Palko Sigrid Liane, născută la data de 24 august 1959 în Valea Lungă, județul Alba, România, fiica lui Karl și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Weilstr. nr. 26, Esslingen a.N.

195. Palko Josef, născut la data de 29 martie 1956 în Leghia, județul Cluj, România, fiul lui Iosif și Ileana, cu domiciliul actual în Germania Weilstr. nr. 26, Esslingen a.N.

196. Hien Ute Sieglinde, născută la data de 25 iunie 1944 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiica lui Gtinter și Hilde, cu domiciliul actual în Germania, Herderstr. nr. 57 D 20, Bonn.

197. Graff Sofia, născută la data de 10 mai 1930 în Şura Mare, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Kornweg nr. 6, Mainleus.

198. Nussbacher Edith Anni, născută la data de 8 aprilie 1951 în Feldioara, județul Brașov, România, fiica lui Janos și Roza, cu domiciliul actual în Germania, Moldaustr. nr. 18, Nurnberg.

199. Nussbacher Manfred, născut la data de 17 noiembrie 1944 în Feldioara, județul Brașov, România, fiul lui Petru și Roza, cu domiciliul actual în Germania, Moldaustr. nr. 18 E, Nurnberg.

200. Guist Martin, născut la data de 17 mai 1953 în Şura Mare, județul Sibiu, România, fiul lui Martin și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Kornweg nr. 6, Mainleus.

201. Binder Annemarie, născută la data de 3 februarie 1968 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Mihail și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Kornweg nr. 6, Mainleus.

202. Nussbacher Waldemar, născut la data de 4 ianuarie 1973 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Manfred și Edith Anni, cu domiciliul actual în Germania, Moldaustr. nr. 18 E, Nurnberg.

203. Schuster Heinrich, născut la data de 4 aprilie 1930, în Cincșor, județul Brașov, România, fiul lui Andrei și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Am Pulverstr. nr. 30, Ingolstadt.

204. Onofrei Daniel, născut la data de 8 august 1969 în Iași, județul Iași, România, fiul lui Dumitru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Sackingerstr. nr. 15, Laufenburg.

205. Pop Valeria, născută la data de 27 mai 1955 în Ostrov, județul Constanța, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Senftenberger Ring nr. 38 a, Berlin.

206. Pop Ioan, născut la data de 3 iulie 1954 în Orlat, județul Sibiu, România, fiul lui, Ioan și Constanța, cu domiciliul actual în Germania, Senftenberger Ring nr. 38 a, Berlin.

207. Comănescu Anghela, născută la data de 13 mai 1967 în Marghita, județul Bihor, România, fiica lui Gyula și Erzsebet, cu domiciliul actual în Germania, Tenpelhofer Weg nr. 88-88, Berlin.

208. Bourtesch Susanna, născută la data de 25 septembrie 1948 în Amnaș, județul Sibiu, România, fiica lui Gheorghe și Susanna, cu, domiciliul actual în Germania, August Heroldstr. nr. 14, Weinsberg.

209. Bourtesch Gerhard Georg, născut la data de 11 martie 1972 în Sălâște, județul Sibiu, România, fiul lui Ştefan și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, August Heroldstr. nr. 14, Weinsberg.

210. Bourtesch Ştefan, născut la data de 10 decembrie 1970 în Amnaș, județul Sibiu, România, fiul lui Ştefan și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, August Heroldstr. nr. 14, Weinsberg.

211. Breininger Richard Adam, născut la data de 9 aprilie 1955 în Bencec, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Waldparkstr. nr. 28, Riemerling.

212. Dittberner Oprica, născută la data de 25 februarie 1949 în Măceșu de Jos, județul Olt, România, fiica lui Ştefan și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Pommernweg nr. 20, Stuhr 4.

213. Breininger Viorica, născută la data de 30 martie 1951 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiica lui Ioan și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Waldparkstr. nr. 28, Riemerling.

214. Kraft Veronica, născută la data de 24 ianuarie 1943 în Gohor, județul Galați, România, fiica lui Ion și Natalia, cu domiciliul actual în Germania, Rostesiepen nr. 12, Herdeeke.

215. Gassner Michael, născut la data de 24 ianuarie 1944 în Netuș, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Mossingen 2, Bernhart-Schlegelstr. nr. 10, Kreis, Tubingen.

216. Gheorghiu Cătălin Ovidiu, născut la data de 8 octombrie 1958 în București, România, fiul lui Nicolae și Florica, cu domiciliul actual în Germania, Offenbach Main, Tulpenhaufstr. nr. 25.

217. Cumpănașu Moscu Vlad, născut la data de 5 septembrie 1972 în București, România, fiul lui Alecu și Paula, cu domiciliul actual în Germania, Fachfeldstr. nr. 57, Frankfurt am Main.

218. Endorfer Werner, născut la data de 2 august 1956 în Târnăveni, județul Mureș, România, fiul lui Otto și Adelheid Katharinas cu domiciliul actual în Germania, Fischergasse nr. 20, Bad-Sackingen.

219. Fazakas Andreas, născut la data de 1 ianuarie 1928 în Vărgata, județul Mureș, România, fiul lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Baldhamerstr. nr. 6, Munchen.

220. Dengel Katharina, născută la data de 31 octombrie 1965 în Amnaș, județul Sibiu, România, fiica lui Matei și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Karl Marxstr. nr. 31, Heilbronn-Bockingen,

221. Endorfer Miner va, născută la data de 25 august 1963 în Tășnad, județul Satu Mare, România, fiica lui Ioan și Roza-Ghizella, cu domiciliul actual în Germania, Fischergasse nr. 20, Bad-Sackingen.

222. Gaber Sabine Edeltraute, născută la data de 8 noiembrie 1973 în Copșa Mică, județul Sibiu, România, fiica lui Rudolf și Edeltraute, cu domiciliul actual în Germania, Hermannstr. nr. 7/1, Winterbach.

223. Nietsch Andreas, născut la data de 4 februarie 1967 în Miercurea-Ciuc, județul Harghita, România, fiul lui Mathias și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Marienplatz nr. 11, Mering St. Afra.

224. Roth Iosif, născut la data de 19 martie 1955 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Arpad și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Konrad-str. nr. 10 bei Theise, Nurnberg.

225. Kramer Ida, născută la data de 20 decembrie 1928 în Somartin, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Katharina, eu domiciliul actual în Germania, Furth, Erlangerstr. nr. 34.

226. Schuller Elisabeta, născută la data de 23 ianuarie 1954 în Dumbrăveni, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Elise, cu domiciliul actual în Germania, Haselstr. nr. 7, Bad Orb.

227. Schuller[1] Gunther Helmut, născut la data de 14 mai 1951 în Hoghilag, județul Sibiu, România, fiul lui Ion și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Haselstr. nr. 7, Bad Orb.

228. Roder Ralf Christian, născut la data de 20 decembrie 1970 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiul lui Ioan și Eva Anemarie, cu domiciliul actual în Germania, Winklerstr. nr. 1, Nurnberg.

229. Schinker Kurt Michael, născut la data de 5 februarie 1956 în Dumbrăveni, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Elise, cu domiciliul actual în Germania, Haselstr. nr. 7, Bad Orb.

230. Romer Dietlinde, născută la data de 1 septembrie 1944 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Wilhelm și Hermina, cu domiciliul actual în Germania, Amorbacherstr. nr. 41, Neckarsulm 2.

231. Roder Eva Anemarie, născută la data de 19 septembrie 1939 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiica lui Peter și Martha, cu domiciliul actual în Germania, Winklerstr. nr. 1, Nurnberg.

232. Romer Ralf Gerd, născut la data de 19 aprilie 1971 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Richard și Dietlinde, cu domiciliul actual în Germania, Amorbacherstr. nr. 41, Neckarsulm 2.

233. Romer Richard, născut la data de 13 iunie 1939 în Nocrich, județul Sibiu, România, fiul lui Hermann și Margarete, cu domiciliul actual în Germania, Amorbacherstr. nr. 41, Neckarsulm 2.

234. Meszaroș Veturia, născută la data de 4 august 1947 în Cornești, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Nelkenstr. nr. 13, Linkenheimhoch.

235. Mariș Mang Liliana, născută la data de 9 decembrie 1960 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Gheorghe și Vasilica, cu domiciliul actual în Germania, Immenstadterstr. nr. 3 b, Oberstaufen.

236. Moyrer Hans, născut la data de 15 iulie 1956 în Hărman, județul Brașov, România, fiul lui Martin și Christine, cu domiciliul actual în Germania, Bruchsal, Balthasar Neumannstr. nr. 17.

237. Moyrer Christine, născută la data de 22 decembrie 1926 în Hărman, județul Brașov, România, fiica lui Christian și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Bruchsal, Schonbornstr. nr. 23 F.

238. Schmidt Edda, născută la data de 15 februarie 1939 în Agnita, județul Sibiu, România, fiica lui Gerhardt și Marta, cu domiciliul actual în Germania, Kuhbettstr. nr. 17, Grunthal-Wenzenbach.

239. Moyrer Martin, născut la data de 18 ianuarie 1929 în Hărman, județul Brașov, România, fiul lui Martin și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Bruchsal, Schonbornstr. nr. 23 F.

240. Schmidt Hans Otto, născut la data de 1 iunie 1932 în Câmpia Turzii, județul Cluj, România, fiul lui Ioan și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Kunbettstr. nr. 17, Grunthal-Wenzenbach.

241. Schmidt Karin Ute, născută la data de 6 aprilie 1968 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiică lui Ioan Otto și Edda, cu domiciliul actual în Germania, Kunbettstr. nr. 17, Grunthal-Wenzenbach.

242. Schmidt Elisabeth, născută la data de 17 iunie 1953 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Ioan Andrei și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Schwarzwaldstr. nr. 6, Heidelberg.

243. Schmidt Datlef, născut la data de 6 noiembrie 1959 în Buzău, județul Buzău, România, fiul lui Gheorghe și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Schwarzwaldstr. nr. 6, Heidelberg.

244. Stănoiu Gabriel, născut la data de 10 noiembrie 1962 în Slatina, județul Olt, România, fiul lui Ion și Eleonora, cu domiciliul actual în Germania, Ingelheimstr. nr. 28, Staufenberg-Nienhagen.

245. Bute Susana, născută la data de 5 iulie 1943 în Satu Mare, județul Satu Mare, România, fiica lui Iuliu și Ida, cu domiciliul actual în Germania, Freischutzstr. nr. 43, Munchen 81.

246. Gaber Edeltraute, născută la data de 18 august 1950 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Hermannstr. nr. 7, Winterbach.

247. Gaber Rudolf, născut la data de 16 martie 1943 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Gustav și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Hermann-str. nr. 7, Winterbach.

248. Lokodi Paul, născut la data de 4 iulie 1930 în Iacodu, județul Mureș, România, fiul lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Paul Reuschstr. nr. 12, Augsburg.

249. Lokodi Franz, născut la data de 7 decembrie 1964 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Paul și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Paul-Reuschstr. nr. 12, Augsburg.

250. Javorek Adolf, născut la data de 27 aprilie 1928 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Johan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Schiller-str. nr. 17, Otigheim.

251. Schotsch Rosina, născută la data de 5 decembrie 1921 în Laslea, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Klin-genstr. nr. 21, Stuttgart 1.

252. Orth Monika Gertrud, născută la data de 22 septembrie 1964 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Adolf și Gertrud Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Ludwigstr. nr. 16, Furth.

253. Lokodi Regina, născută la data de 23 iulie 1935 în Ighișu Nou, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Paul Reuschstr. nr. 12, Augsburg.

254. Beitz Elisabeth, născută la data de 11 noiembrie 1931 în Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Iosif și Elisaveta, cu domiciliul actual în Germania, Holzweg (Gegenuber) nr. 44, Wurzburg.

255. Beitz Jakob, născut la data de 9 martie 1932 în Şag, județul Timiș, România, fiul lui Johann și Karolina, cu domiciliul actual în Germania, Holzweg (Gegenuber) nr. 44, Wurzburg.

256. Reiter Josef Nikolaus, născut la data de 9 iunie 1920 în Ortișoara, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Zedenstr. nr. 16, Ergoldsbach.

257. Weimert loan, născut la data de 19 februarie

1955 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiul lui Ioan și Theresia, cu domiciliul actual în Germania, Erzgebirgstr. nr. 23, Waldkraiburg.

258. Weimert Sofia Maria, născută la data de 18 august 1959 în Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Matei și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Erzgebirgstr. nr. 23, Waldkraiburg.

259. Billes Horst, născut la data de 15 decembrie 1956 în Cisnădie, județul Sibiu, România, fiul lui Georg Heinrich și Marianne, cu domiciliul actual în Germania, Weltenschwannerstr. nr. 1312, Bad Teinach Zavelstein 2.

260. Dulsner Elena Constantina, născută la data de 21 mai 1061 în Hărman, județul Brașov, România, fiica lui Vasile și Silvia, cu domiciliul actual în Germania, Sichartstr. nr. 51, Lauf.

261. Ianco Barbara, născută la data de 23 mai 1941 în Ortișoara, județul Timiș, România, fiica lui Francisk și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Eschenhofstr. nr. 42, Augsburg.

262. Schmadl Maria, născută la data de 20 iulie 1924 în Nițchidorf, județul Timiș, România, fiica lui Conrad și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Pommernstr. nr. 30, Erlangen.

263. Toldi Kalman Viorel, născut la data de 12 septembrie 1972 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Coloman și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Aspacherstr. nr. 10, Oberstenfeld.

264. Miklos Solymosi, născut la data de 3 martie 1972 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiul lui Nicolae și Ana-Ilda, cu domiciliul actual în Germania, Lutzowstr. nr. 11, Bayreuth.

265. Walter Sulak, născut la data de 25 februarie 1970 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Bruno și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Hofstetlerstr. nr. 10, Neuweiler.

266. Dorn Simona Cristiana, născuta la data de 1 iunie 1959 în localitatea După Deal, județul Bistrița-Năsăud, România, fiica lui Emil și Raveca, cu domiciliul actual în Germania, Freudenstadterstr. nr. 10, Nagold, Calw.

267. Dorn Georg, născut, la data de 7 februarie 1951 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Bela Adalbert și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Ritterstr. nr. 19, Karlsruhe 1.

268. Lungu Şerban Mircea Constantin, născut Ia data de 30 iunie 1947 în București, România, fiul lui Mircea și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Kreuzsteinstr. nr. 25, Nurnberg.

269. Cristea Ovidiu, născut la data de 5 octombrie 1956 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Nicolae și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Puschkinstr. nr. 28, Prenzlan.

270. Stoica Victorian, născut la data de 9 mai 1960 în București, România, fiul lui Theodor și Constanța, cu domiciliul actual în Germania, Puschkinstr. nr. 28, Prenzlan.

271. Balint Pavel, născut la data de 12 aprilie 1907 în Nădlac, județul Arad, România, fiul lui Pavel și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Tannenweg nr. 19 A, Landshut, Bayern.

272. Norberg Maria, născută la data de 4 august 1949 în Viroaga, județul Constanța, România, fiica lui Ion și Lena, cu domiciliul actual în Germania, Wallensteinstr. nr. 21, Stuttgart.

273. Brandel Eugen, născut la data de 30 noiembrie 1962 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Karol și Elvira, cu domiciliul actual în Germania, Bomelburgstr. nr. 30, Hannover 1.

274. Biemel Anna, născută la data de 1 octombrie 1937 în Bărcut, județul Brașov, România, fiica lui Gheorghe și Agnetha, cu domiciliul actual în Germania, Bergstr. nr. 3, Oberreichenbach.

Referințe

  1. Notă civic: în original „Schukker”, presupunem că este greșeală de tipar.