Monitorul Oficial 49/1993

De la wiki.civvic.ro
Versiunea din 7 aprilie 2012 10:26, autor: CivvicBot (discuție | contribuții) (convertesc issue:: la patru cifre.)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Sari la navigare Sari la căutare


Monitorul Oficial al României

Anul V, Nr. issue::0049 – Partea I – Joi, 4 martie year::1993


Hotărâri ale Guvernului României

Hotărâre pentru aprobarea fuziunii societăților comerciale cu capital integral de stat "Suinprod" Leorda - S.A. și "Nutrileor" Leorda - S.A.

Guvernul României hotărăște:

Art. 1. - Se aprobă fuziunea societăților comerciale cu capital integral de stat "Suinprod" Leorda - S.A. și "Nutrileor" - S.A.[1].

În urma fuzionării ia ființă Societatea Comercială cu capital integral de stat "Suinprod" Leorda - S.A., prin preluarea activului și pasivului societăților comerciale prevăzute la alin. 1, care încetează să existe.

Societatea Comercială "Suinprod" Leorda - S.A. este persoană juridică româna și are sediul principal în comuna Leorda, județul Botoșani.

Art. 2. - Societatea Comercială "Suinprod" Leorda - S.A. are un capital social în valoare de 1.993.563 mii lei, stabilit pe baza bilanțului întocmit la 30 septembrie 1992 de societățile comerciale care fuzionează.

Valoarea capitalului social se va definitiva după finalizarea acțiunii de reevaluare a patrimoniului, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 26/1992.

Art. 3. - Obiectul de activitate al Societății Comerciale "Suinprod" Leorda - S.A. constă în:

a) producerea, industrializarea și comercializarea produselor agrozootehnice;
b) producerea nutrețurilor combinate pe categorii și specii de animale;
c) contractarea și achiziționarea materiilor prime de la producătorii interni și din import;
d) comercializarea nutrețurilor combinate către diverse societăți comerciale și crescători particulari;
e) achiziționarea de produse alimentare, bunuri de larg consum, industrie ușoară, electrice și electronice și comercializarea acestora, en gros și cu amanuntul, prin magazine proprii și în puncte de desfacere mobile;
f) activitate de alimentație publică și turism;
g) prestări de servicii, construcții, transport de marfă, transport de persoane;
h) operațiuni de comision și intermediere;
i) operațiuni de import-export.

Art. 4. - Societatea Comercială "Suinprod" Leorda - S.A. își desfășoară activitatea în conformitate cu legea și statutul prevăzut în anexa la prezenta hotărâre.

Art. 5. - Orice prevederi contrare prezentei hotărâri se abrogă.


Prim-ministru, Nicolae Văcăroiu | București, 17 februarie 1993 | Nr. 66.

Contrasemnează: Ministru de stat, ministrul finanțelor, Florin Georgescu

Ministrul agriculturii și alimentației, Ioan Oancea


Anexa nr. 1

Statutul Societății comerciale „Suinprod" Leorda - S.A.


Capitolul I

Denumirea, forma juridică, sediul, durata

Articolul 1

Denumirea societății

Denumirea societății este Societatea comercială „Suinprod" Leorda - S.A.

În toate anunțurile, facturile, publicațiile și alte acte emanând de la societate, denumirea unității va fi precedată sau urmată de cuvintele „societate pe acțiuni” sau inițialele „S.A.”, de sediul unității, de capitalul social și numărul de înregistrare la Registrul Comerțului.

Articolul 2

Forma juridică a societății

Societatea comercială „Suinprod" Leorda - S.A. este persoană juridică română, având forma juridică de societate pe acțiuni. Aceasta își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu prezentul statut.

Articolul 3

Sediul societății

Sediul societății este în România, comuna Leorda, județul Botoșani. Sediul societății poate fi schimbat în altă localitate din România, pe baza hotărârii adunării generale a acționarilor, potrivit legii.

Societatea poate avea sucursale, filiale, reprezentanțe, agenții situate și în alte localități din țară și străinătate.

Articolul 4

Durata societății

Durata societății este nelimitată, cu începere de la data înmatriculării la Registrul comerțului.


Capitolul II
Articolul 5

Obiectul de activitate

Obiectul de activitate al societății este:

a) producerea, industrializarea și comercializarea produselor agrozootehnice;
b) producerea nutrețurilor combinate pe categorii și specii de animale;
c) contractarea și achiziționarea materiilor prime de la producătorii interni și din import;
d) comercializarea nutrețurilor combinate către diverse societăți comerciale și crescători particulari;
e) achiziționarea de produse alimentare, bunuri de larg consum, industrie ușoară, electrice și electronice și comercializarea acestora, en gros și cu amanuntul, prin magazine proprii și în puncte de desfacere mobile;
f) activitate de alimentație publică și turism;
g) prestări de servicii, construcții, transport de marfă, transport de persoane;
h) operațiuni de comision și intermediere;
i) operațiuni de import-export.


Capitolul III

Capitalul social, acțiunile

Articolul 6

Capitalul social

Capitalul social inițial al societății comerciale este în valoare de 1.993.563 mii lei și se compune din mijloace fixe în valoare de 1.712.863 mii lei și mijloace circulante în valoare de 280.700 mii lei.

Capitalul social inițial este împărțit în 199.356 acțiuni nominative în valoare de 10.000 lei fiecare, subscrise în întregime de statul român în calitate de acționar unic și vărsat integral la data constituirii societății.

Capitalul social inițial este deținut integral de statul român, ca acționar unic, până la transmiterea acțiunilor din proprietatea statului către terțe persoane fizice sau juridice, române sau străine, în condițiile legii.

Articolul 7

Acțiunile

Acțiunile nominative ale societății vor cuprinde toate elementele prevăzute de lege.

Acțiunile vor purta timbrul sec al societății și semnătura a doi administratori.

Societatea va ține evidența acțiunilor într-un registru numerotat, sigilat și parafat de președintele consiliului de administrație, care se păstrează la sediul societății.

Articolul 8

Reducerea sau mărirea capitalului social

Capitalul social poate fi redus sau mărit pe baza hotărârii adunării generale extraordinare a acționarilor în condițiile și cu respectarea procedurii prevăzute de lege.

Articolul 9

Drepturi și obligații decurgând din acțiuni

Fiecare acțiune subscrisă și vărsată de acționari conferă acestora dreptul la un vot în adunarea generală a acționarilor, dreptul de a alege și de a fi aleși în organele de conducere, dreptul de a participa la distribuirea profitului, conform prevederilor prezentului statut și dispozițiilor legale, precum și de a exercita orice alte drepturi prevăzute în statut și în lege.

Deținerea acțiunii implică adeziunea, de drept, la statut.

Drepturile și obligațiile legate de acțiuni urmează acțiunile în cazul trecerii lor în proprietatea altor persoane.

Obligațiile societății sunt garantate cu capitalul social al acesteia, iar acționarii răspund în limita valorii acțiunilor pe care le dețin.

Patrimoniul societății nu poate fi grevat de datorii sau alte obligații personale ale acționarilor. Un creditor al unui acționar poate formula pretenții asupra părții din beneficiul societății ce i se va repartiza de către adunarea generală a acționarilor sau a cotei părți cuvenite acestuia la lichidarea societății, efectuate în condițiile prezentului statut.

Articolul 10

Cesiunea acțiunilor

Acțiunile sunt indivizibile cu privire la societate, care nu recunoaște decât un proprietar pentru fiecare acțiune.

Cesiunea parțială sau totală a acțiunilor între acționari sau terți se face în condițiile și cu procedura prevăzute de lege.

Cesiunea acțiunilor se înregistrează în registrul de evidență a acțiunilor și se menționează ăe titlu.

Articolul 11

Pierderea acțiunilor

În cazul pierderii unor acțiuni, proprietarul va trebui să anunțe consiliul de administrație și să facă public faptul prin presă. După 6 luni va putea obține un duplicat al acțiunii.


Capitolul IV

Adunarea generală a acționarilor

Articolul 12

Atribuții

Adunarea generală a acționarilor este organul de conducere al societății, care decide asupra activității acesteia și asigură politica ei economică și comercială.

Adunările generale ale acționarilor sunt ordinare și extraordinare și au următoarele atribuții principale:

a) aprobă structura organizatorică a societății și numărul de posturi, precum și normativul de constituire a compartimentelor funcționale și de producție;
b) aleg membrii consiliului de administrație și ai comisiei de cenzori, inclusiv cenzorii supleanți, le stabilesc remunerația, îi descarcă de activitate și îi revocă;
c) aleg directorul general, îl descarcă de activitate și îl revocă, directorul fiind și președintele consiliului de administrație;
d) stabilesc nivelul de salarizare a membrilor consiliului de administrație, directorului, membrilor comitetului de direcție și ai comisiei de cenzori, în conformitate cu prevederile legii;
e) stabilesc bugetul de venituri și cheltuieli și, după caz, programul de activitate pe exercițiul anului viitor;
f) examinează, aprobă sau modifică bilanțul sau contul de profit și pierderi după analizarea rapoartelor consiliului de administrație și al comisiei de cenzori, aprobă repartizarea profitului;
g) hotărăsc cu privire la contractarea de împrumuturi bancare pe termen lung, inclusiv a celor externe; stabilesc competențele și nivelul de contractare a împrumuturilor bancare curente, a creditelor comerciale și a garanțiilor; aprobă orice fel de credit financiar acordat de societate;
h) hotărăsc cu privire la înființarea și desființarea de sucursale, filiale și agenții;
i) hotărăsc cu privire la mărirea sau reducerea capitalului social, la modificarea numărului de acțiuni sau a valorii nominale a acestora, precum și la cesiunea acțiunilor;
j) hotărăsc cu privire la adoptarea sau modificarea statutului, precum și la transformarea formei juridice a societății;
k) hotărăsc cu privire la comasarea, divizarea, dizolvarea și lichidarea societății;
l) analizează rapoartele consiliului de administrație privind stadiul și perspectivele societății, cu referire la profit și dividende, poziția pe piața internă și internațională, nivelul tehnic, calitatea, forța de muncă, protecția mediului, relațiile cu clienții;
m) hotărăsc cu privire la acționarea în justiție a membrilor consiliului de administrație, a directorului și a cenzorilor pentru pagubele pricinuite societății;
n) hotărăsc în orice alte probleme privind societatea.

Atribuțiile adunărilor generale ordinare și extraordinare ale acționarilor se diferențiază potrivit legii.

Articolul 13

Convocarea adunării generale a acționarilor

Adunarea generală a acționarilor se convoacă de președintele consiliului de administrație sau de unul dintre vicepreședinți, pe baza împuternicirii date de președinte.

Adunările generale ordinare au loc cel puțin o dată pe an, la cel mult 3 luni de la încheierea exercițiului economico-financiar, pentru examinarea bilanțului și a contului de profit și pierderi pe anul precedent și pentru stabilirea programului de activitate și a bugetului pe anul în curs.

Adunările generale extraordinare se convoacă la cererea acționarilor, reprezentând cel puțin 1/3 din capitalul social, la cererea comisiei de cenzori, precum și în cazul în care capitalul social s-a diminuat cu mai mult de 10% timp de 2 ani consecutiv, cu excepția primilor 2 ani de la înființarea societății.

Adunarea generală va fi convocată de administratori de câte ori va fi nevoie, cu cel puțin 15 zile înainte de data stabilită.

Convocarea va fi publicată în Monitorul Oficial al României și într-unul din ziarele de largă circulație din localitatea în care se află sediul societății sau din cea mai apropiată localitate.

Convocarea va cuprinde locul și data ținerii adunării, precum și ordinea de zi, cu arătarea explicită a tuturor problemelor care vor face obiectul adunării.

Când în ordinea de zi figurează propuneri pentru modificarea statutului, convocarea va trebui să cuprindă textul integral al propunerilor.

Adunarea generală a acționarilor se întrunește la sediul societății sau în alt loc din aceeași localitate.

Articolul 14

Organizarea adunării generale a acționarilor

Adunarea generală ordinară este constituită valabil și poate lua hotărâri dacă la prima convocare acționarii prezenți sau reprezentați dețin cel puțin 1/2 din capitalul social, iar la a doua convocare, oricare ar fi pertea de capital reprezentat de acționarii prezenți, cu majoritate.

Adunarea generală extraordinară este constituită valabil și poate lua hotărâri dacă, la prima convocare, acționarii prezenți sau reprezentați dețin cel puțin 3/4 din capitalul social, iar la a doua convocare, dacă dețin cel puțin 1/2 din capitalul social.

Adunarea generală a acționarilor este prezidată de președintele consiliului de administrație, iar în lipsa acestuia, de către unul dintre vicepreședinți, desemnat de președinte.

Președintele consiliului de administrație desemnează, dintre membrii adunării generale, doi secretari care să verifice lista de prezență a acționarilor și să întocmească procesul-verbal al adunării.

Procesul-verbal al adunării generale se va scrie într-un registru sigilat și parafat. Procesul-verbal va fi semnat de persoanele care au prezidat ședința și de secretarul care l-a întocmit.

La ședințele ordinare și extraordinare ale adunării generale ale acționarilor, în care se dezbat probleme privitoare la raporturile de muncă cu personalul societății, pot fi invitați și reprezentanții salariaților.

Articolul 15

Exercitarea dreptului de vot în adunarea generală

Hotărârile adunărilor generale se iau prin vot deschis.

Acționarii votează, de regulă, prin ridicarea mâinii. La propunerea persoanei care prezidează sau a unui grup de acționari prezenți sau reprezentați, ce dețin cel puțin 1/4 din capitalul social, se va putea decide ca votul să fie secret.

Votul secret este obligatoriu pentru alegerea membrilor consiliului de administrație și a cenzorilor, pentru revocarea lor și pentru luarea hotărârilor referitoare la răspunderea administratorilor.

Hotărârile adunării generale sunt obligatorii chiar pentru acționarii absenți sau nereprezentați sau care au votat contra.

Articolul 16

În perioada în care statul este acționar unic, atribuțiile adunării generale a acționarilor vor fi exercitate de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat numiți, potrivit legii, până la crearea condițiilor de constituire a adunării generale a acționarilor.

Împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat își păstrează calitatea de angajați la unitatea sau instituția de la care provin, precum și toate drepturile și obligațiile care derivă din această calitate.

împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat nu pot face parte din consiliile de administrație și nu pot fi directori ai societății comerciale respective.

Împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat îndeplinesc orice alte atribuții care derivă din legislația în vigoare, precum și din statutul societății.

Împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat își vor înceta activitatea de drept la data la care se ține ședința de constituire a adunării generale a acționarilor.


Capitolul V

Consiliul de administrație

Articolul 17

Organizare

Societatea comercială este administrată de către consiliul de administrație compus din cinci administratori, aleși de adunarea generală pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea de a fi realeși pe o nouă perioadă de 4 ani, care pot avea calitatea de acționari.

Alegerea administratorilor se face dintre persoanele desemnate de acționari.

Când se creează un loc vacant în consiliul de administrație, adunarea generală a acționarilor alege un nou administrator pentru completarea locului vacant.

Adunarea generală va alege ca nou administrator o persoană indicată de aceiași acționari care au desemnat pe predecesorul său.

Sunt incompatibile cu calitatea de membru al consiliului de administrație, comisiei de cenzori și director persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile sau au fost condamnate pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, înșelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, precum și pentru alte infracțiuni prevăzute de lege referitor la societățile comerciale.

Până la transmiterea acțiunilor din proprietatea statului către terțe persoane fizice sau juridice, consiliul de administrație al societății comerciale va fi numit de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat, cu acordul Ministerului Agriculturii și Alimentației.

Consiliul de administrație este condus de un președinte.

Componența consiliului de administrație și desemnarea membrilor acestuia se stabilesc de adunarea generală a acționarilor.

La prima ședința, consiliul de administrație alege dintre membrii săi un vicepreședinte.

Consiliul de administrație se întrunește la sediul său ori de câte ori este necesar, la convocarea președintelui sau a 1/3 din numărul membrilor săi.

Președintele numește un secretar, fie dintre membrii consiliului, fie din afara acestuia.

Pentru valabilitatea deciziilor este necesar cel puțin 1/2 din numărul membrilor consiliului de administrație și deciziile se iau cu majoritatea absolută a membrilor prezenți.

Dezbaterile consiliului de administrație au loc conform ordinii de zi stabilite pe baza proiectului comunicat de președinte, cu cel puțin 15 zile înainte. Acestea se consemnează în procesul-verbal al ședinței, care se înscrie într-un registru sigilat și parafat de președintele consiliului de administrație.

Procesul-verbal se semnează de persoana care a prezidat ședința și de secretar.

Consiliul de administrație poate delega unuia sau mai multor membri ai săi unele împuterniciri pe probleme limitate și poate recurge la experți pentru studierea anumitor probleme.

În relațiile cu terți, societatea este reprezentată de către președintele consiliului de administrație pe baza și în limitele împuternicirilor date de adunarea generală a acționarilor sau, în lipsa lui, de către unul din vicepreședinți, desemnat de consiliu.

Cel ce reprezintă societatea semnează actele care o angajează față de terți. Membrii consiliului de administrație vor putea exercita orice act care este legat de administrarea societății în interesul acesteia, în limita drepturilor care li se conferă.

Președintele consiliului de administrație este obligat să pună la dispoziția acționarilor și comisiei de cenzori, la cererea acestora, toate documentele societății.

Președintele, vicepreședinții, membrii consiliului de administrație, directorul și adjuncții acestuia răspund, individual sau solidar, după caz, față de societate pentru prejudiciile rezultate din infracțiuni sau abateri de la dispozițiile legale, pentru abaterile de la statut sau pentru greșeli în administrarea societății.

În astfel de situații ei vor putea fi revocați prin hotărârea adunării generale a acționarilor.

Articolul 18

Atribuțiile consiliului de administrație

Consiliul de administrație are, în principal, următoarele atribuții:

a) angajează și concediază personalul și stabilește drepturile și obligațiile acestuia;
b) stabilește îndatoririle și responsabilitățile personalului societății pe compartimente;
c) aprobă operațiunile de încasări și plăți, potrivit competențelor acordate;
d) aprobă operațiunile de cumpărare și vânzare de bunuri, potrivit competențelor acordate;
e) aprobă încheierea de contracte de închiriere (luarea sau darea cu chirie);
f) stabilește tactica și strategia de marketing;
g) aprobă încheierea sau rezilierea contractelor, potrivit competențelor acordate;
h) supune anual adunării generale a acționarilor, în termen de 60 de zile de la încheierea exercițiului economico-financiar, raportul cu privire la activitatea societății, bilanțul și contul de profit și pierderi pe anul precedent, precum și proiectul de program de activitate și proiectul de buget al societății pe anul în curs.


Capitolul VI

Gestiunea societății

Articolul 19

Comisia de cenzori

Gestiunea societății este controlată de acționari și de comisia de cenzori, formată din 3 membri, care trebuie să fie asociați, cu excepția cenzorilor contabili. Cenzorii se aleg de adunarea generală a acționarilor.

În perioada în care statul este acționar unic, cenzorii sunt reprezentanți ai Ministerului Finanțelor.

Adunarea generală alege, de asemenea, același număr de cenzori supleanți care vor înlocui în condițiile legii pe cenzorii titulari.

Pentru a putea exercita dreptul de control, acționarilor li se pot prezenta, la cerere, date cu privire la activitatea societății, situația patrimoniului, a beneficiilor și a pierderilor.

Comisia de cenzori are următoarele atribuții principale:

a) în cursul exercițiului financiar verifică gospodărirea fondurilor fixe și a mijloacelor circulante, a portofoliului de efecte, casa și registrele de evidență contabilă și informează consiliul de administrație asupra neregulilor constatate;
b) la încheierea exercițiului financiar, controlează exactitatea inventarului, a documentelor și informațiilor prezentate de consiliul de administrație asupra conturilor societății, a bilanțului și a contului de profit și pierderi, prezentând adunării generale a acționarilor un raport scris;
c) la lichidarea societății, controlează operațiunile de lichidare;
d) prezintă adunării generale punctul de vedere la propunerile de reducere a capitalului social sau de modificare a statutului și obiectului societății.

Comisia de cenzori se întrunește la sediul societății și ia decizii în unanimitate. Dacă nu se realizează unanimitatea, raportul cu divergențe se înaintează adunării generale.

Comisia de cenzori poate convoca adunarea generală extraordinară a acționarilor, dacă aceasta nu a fost convocată de consiliul de administrație, în cazul în care capitalul social s-a diminuat cu mai mult de 10% timp de 2 ani consecutiv (cu excepția primilor 2 ani de la constituirea societății), sau ori de câte ori consideră necesar pentru alte situații privind încălcarea dispozițiilor legale și statutare. Atribuțiile și modul de funcționare a comisiei de cenzori, precum și drepturile și obligațiile cenzorilor, se completează cu dispozițiile legale în acest domeniu.

Cenzorii și cenzorii supleanți se numesc pe o perioadă de maximum 3 ani și pot fi realeși.

Sunt incompatibile cu calitatea de cenzori persoanele care intră sub incidența art. 17 alin. 5, precum și cei care sunt rude sau afini până la gradul IV inclusiv, sau Soții administratorilor, cei care primesc sub orice formă, pentru alte funcții decât aceea de cenzori, un salariu sau o remunerație de la administrație sau de la societate.


Capitolul VII

Activitatea societății

Articolul 20

Exercițiul economico-financiar

Exercițiul economico-financiar începe la 1 ianuarie și se încheie la 31 decembrie ale fiecărui an. Primul exercițiu începe la data constituirii societății.

Articolul 21

Personalul societății

Personalul de conducere al societății și cenzorii sunt aleși de adunarea generală a acționarilor. În perioada cât statul este acționar unic, personalul de conducere și cenzorii vor fi numiți de împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat, cu acordul Ministerului Agriculturii și Alimentației.

Restul personalului este angajat de către consiliul de administrație sau de către directorul societății comerciale, în condițiile prevăzute de lege.

Salariile se stabilesc prin negocieri în condițiile prevăzute de lege.

Plata salariilor, impozitelor pe acestea și a cotei de asigurări sociale se va face potrivit legii.

Drepturile și obligațiile personalului societății sunt stabilite de consiliul de administrație sau de către directorul societății comerciale.

Articolul 22

Amortizarea fondurilor fixe

Consiliul de administrație stabilește, în condițiile legii, modul de amortizare a fondurilor fixe.

Articolul 23

Evidența contabilă șI bilanțul contabil

Societatea va tine evidența contabilă, în lei, va întocmi anual bilanțul și contul de profit și pierderi, cu respectarea normele metodologice elaborate de Ministerul Finanțelor.

Bilanțul și contul de beneficii și pierderi se publică în Monitorul Oficial al României.

Articolul 24

Calculul și repartizarea profitului

Profitul impozabil se stabilește în condițiile legii și se reflectă în bilanțul contabil.

Profitul rămas după plata impozitului pe profit se repartizează conform prevederilor legale.

Plata dividendelor cuvenite acționarilor se face de societate, în condițiile legii, în cel mult 2 luni de la aprobarea bilanțului de către adunarea generala a acționarilor.

În cazul înregistrării de pierderi, adunarea generală a acționarilor va analiza cauzele și va hotărî în consecință.

Suportarea pierderilor de către acționari se va face proporțional cu aportul la capital și în limitele capitalului subscris.

Articolul 25

Registrele societății

Societatea ține registrele prevăzute de lege.


Capitolul VIII

Modificarea formei juridice, dizolvarea, lichidarea, litigii

Articolul 26

Modificarea formei juridice

Societatea va putea fi transformată în altă formă juridică de societate prin hotărârea adunării generale a acționarilor.

În perioada în care statul este acționar unic, transformarea formei juridice a societății se va face numai cu aprobarea împuterniciții mandatați să reprezinte interesele capitalului de stat.

Articolul 27

Dizolvarea societății

Următoarele situații duc la dizolvarea societății:

a) imposibilitatea realizării obiectului social;
b) hotărârea adunării generale;
c) falimentul;
d) pierderea unei jumătăți din capitalul social, după ce s-a consumat fondul de rezervă, dacă adunarea generală a acționarilor nu decide completarea capitalului sau reducerea lui la suma rămasă;
e) numărul de acționari va fi redus sub 5 mai mult de 6 luni;
f) în orice altă situație, pe baza hotărârii adunării generale extraordinare a acționarilor.

Dizolvarea societății comerciale trebuie să fie înscrisă la Registrul comerțului și publicată în Monitorul Oficial al României.

Articolul 28

Lichidarea societății

În caz de dizolvare, societatea va fi lichidată. Lichidarea societății și repartiția patrimoniului se fac în condițiile și cu respectarea prevederilor prevăzute de lege.

Articolul 29

Litigii

Litigiile societății cu persoane fizice sau juridice române sunt de competenta instanțelor judecătorești din România.

Litigiile născute din raporturile contractuale dintre societate și persoane juridice române pot fi soluționate și prin arbitraj, potrivit legii.


Capitolul IX

Dispoziții finale

Articolul 30

Prevederile prezentului statut se completează cu dispozițiile legale referitoare la societățile comerciale.


Hotărâre privind aprobarea renunțării la cetățenia română de către unele persoane

Guvernul României hotărăște:

Articol unic. - Se aprobă renunțarea la cetățenia română persoanelor prevăzute în anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.


Prim-ministru, Nicolae Văcăroiu | București, 17 februarie 1993 | Nr. 67.


Contrasemnează:

Ministrul justiției, Petre Ninosu


Anexă

Lista persoanelor pentru care s-a aprobat renunțarea la cetățenia română

1. Muntean Aurel, născut la 21 octombrie 1971 în orașul Curtici, județul Arad, România, fiul lui Aurel și Maria, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

2. Cârpaci Doina, născută la 21 decembrie 1970 în orașul Lugoj, județul Timiș, România, fiica lui Alexandru și Magdalena, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

3. Dressend Reinhard Richard, născut la 16 februarie 1952 în orașul Blaj, județul Alba, România, fiul lui Richard și Elfriede, cu domiciliul actual în Germania, München, Ollenhauerstr. 13.

4. Mehringer Francisc Alfred, născut la 17 martie 1960 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Francisc Nicolae și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Fürth, Waldstr. 53.

5. Ziegler Heinrich Walter, născut la 2 decembrie 1964 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Heinrich Walter și Thess Martha, cu domiciliul actual în Germania, Weidenberg, Sophienthal 84.

6. Lorenz Cristea Pompiliu Brutus, născut la 14 decembrie 1945 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Nicolae și Pompilia, cu domiciliul actual în Germania, Neckargemünd, Bahnhofstr. 43 a.

7. Grigoruț Marcel, născut la 24 februarie 1958 în Constanța, județul Constanța, România, fiul lui Alexandru și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Mainz, Goldenbrunnengasse 10.

8. Kleinfelder Francisc, născut la 23 aprilie 1932 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Iosif și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Reichertshofen, Lönsstr. 4 a.

9. Maas Gidon, născut la 30 aprilie 1959 în Piatra-Neamț, județul Neamț, România, fiul lui Burah și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Bad Homburg, Kartaevserstr. 4.

10. Koch Erna Maria, născută la 29 august 1966 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Nicolae și Julianna, cu domiciliul actual în Germania, Salzgitter, Lichtenberg, Klare-Perle 4 a.

11. Mathis Francisc, născut la 10 februarie 1953 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Francisc și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Reichertshofen, Lönsstr. 4 a.

12. Mathis Gerlinde, născută la 6 mai 1958 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Francisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Reichertshofen, Lönsstr. 4 a.

13. Butea Bocu Octavian Silviu, născut la 26 februarie 1951 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ladislau Carol Martin și Cristina Maria, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Castellezgasse 27/22.

14. Encica Delia, născută la 14 iunie 1954 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Ionel Mircea și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Ostfildern, Hedelfingerstr. 144.

15. Pauler Reimar, născut la 20 noiembrie 1942 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Francisc și Clementina, cu domiciliul actual în Germania, Ravensburg, Büchelweg 20.

16. Pauler Ingmar, născut la 20 martie 1970 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Reimar și Eleonora, cu domiciliul actual în Germania, Ravensburg, Büchelweg 20.

17. Badea Emanoil, născut la 2 august 1950 în București, România, fiul lui Dumitru și Florica, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Buttmannstr. 7 A.

18. Negoescu Nicușor, născut la 12 februarie 1960 în comuna Soveja, județul Vrancea, România, fiul lui Ghiță și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Trelleborg, Systerjennysvag. 14 C.

19. Pauler Heiko, născut la 20 aprilie 1974 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Reimar și Eleonora, cu domiciliul actual în Germania, Ravensburg, Büchelweg 20.

20. Pauler Eleonora, născută la 18 noiembrie 1945 în Reșița, județul Caraș-Severin, Romțnia, fiica lui Ioan Ignație și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Ravensburg, Büchelweg 20.

21. Marichici Ilia, născut la 13 februarie 1954 în localitatea Moldova Veche, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Miodrag și Ana, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Slamastr. 29.

22. Marichici Ofelia Dorica, născută la 24 octombrie 1960 în localitatea Moldova Nouă, jifclețul Caraș-Severin, România, fiica lui Vasile și Anastasia, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Slamastr. 29.

23. Jahn Georgeta, născută la 14 decembrie 1950 în comuna Săucești, județul Bacău, România, fiica lui Gheorghe și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Friedrichsaue, Chausseestr. 1.

24. Panait Carmen, născută la 13 decembrie 1962 în București, România, fiica lui Dumitru și Viorica, cu domiciliul actual în Germania, Wohnheim, Herwarthstr. 2 a.

25. Fromm Francisc, născut la 9 aprilie 1922 în satul Ghilad, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Speyer, Gilgenstr. 12, Pfalz.

26. Fromm Maria Ghizela, născută la 10 decembrie 1926 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Speyer, Gilgenstr. 12, Pfalz.

27. Rusu Teodor, născut la 5 noiembrie 1950 în orașul Simleu Silvaniei, județul Sălaj, România, fiul lui Teodor și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Hannover, Fundstr. 1 C.

28. Füstös Alexandru, născut la 28 iulie 1955 în comuna Ileanda, județul Sălaj, România, fiul lui Josif și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Aachen, Römerstr. 11.

29. Fleischer Uwe Günter, născut la 14 noiembrie 1965 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiul lui Günter și Anneliese, cu domiciliul actual în Germania, Fürth, Herrnstr. 50.

30. Mozeș Levente, născut la 1 octombrie 1970 în orașul Reghin, județul Mureș, România, fiul lui Andrei și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Wandalenallee 31.

31. Sattler Hiltrud, născută la 30 martie 1969 în localitatea Zăbrani, județul Arad, România, fiica lui Walter și Matilda, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Logauweg 115.

32. Brandtner Ileana, născută la 27 mai 1950 în Karlsruhe, Germania, fiica lui Vasile și Berthel, cu domiciliul actual în Germania, Unterschleissheim, Eschenstr. 76.

33. Drăgan Sassler Dorin Ioan, născut la 26 noiembrie 1955 în comuna Romos, județul Hunedoara, România, fiul lui Aurel și Estera, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Buchenstr. 45.

34. Drăgan Sassler Astrid, născută la 14 mai 1958 în orașul Orăștie, județul Hunedoara, România, fiica lui Erhard Hermann și Aurelia, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Bucherstr. 45.

35. Schuller Gertrud, născută la 5 decembrie 1922 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Robert și Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Saturnstr. 26.

36. Ruppert Robert, născut la 21 octombrie 1970 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Josif și Theodora, cu domiciliul actual în Germania, Plettenberg, Dingringhauserweg 116.

37. Mieskes Liselotte, născută la 12 februarie 1961 în orașul Codlea, județul Brașov, România, fiica lui Christian și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ludwigsburg, Corneliusstr. 31.

38. Mieskes Horst Günther, născut la 13 ianuarie 1957 în orașul Codlea, județul Brașov, România, fiul lui Hugo și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Ludwigsburg, Corneliusstr. 31.

39. Mettler Theresia, născută la 10 ianuarie 1928 în comuna Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Francisc Iosif și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Brückenau, Frühlingstr. 60.

40. Mettler Ortwin, născut la 20 noiembrie 1951 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ignaz și Theresia, cu domiciliul actuală Germania, Brückenau, Fruhlingstr. 60.

41. Debert Elisabeth, născută la 17 ianuarie 1926 în localitatea Stamora Germană,județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Anna Maria, cu domiciliul actual în Germania, Waldkraiburg, Erzianstr. 9.

42. Gross Johann, născut la 15 ianuarie 1951 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Simion și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Saturnstr. 26.

43. Gross Ursula, născută la 28 martie 1954 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Bruno Hans și Gertrud Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Saturnstr. 26.

44. Depner Eduard, născut la 3 noiembrie 1968 în orașul Brad, județul Hunedoara, România, fiul lui Johann și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Mannheim, Steubenstr. 3.

45. Breban Elena, născută la 14 februarie 1947 în orașul Băilești, județul Dolj, România, fiica lui Petre și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Aachen, Mathiashofstr. 2.

46. Circu Sofia, născută la 12 septembrie 1957 în comuna Sichevița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Iosif și Mileva, cu domiciliul actual în Germania, Hagen, Frankfurterstr. 62-64.

47. Kast Nicolai, născut la 30 noiembrie 1959 în orașul Rădăuți, județul Suceava, România, fiul lui Gavril și Elisaveta, cu domiciliul actual în Germania, Altlusheim, Hauptstr. 55 A.

48. Kast Rosina, născută la 6 septembrie 1958 în comuna Berghin, județul Alba, România, fiica lui Ioan și Rozina, cu domiciliul actual în Germania, Altlusheim, Hauptstr. 55 A.

49. Nagy Eugenie, născută la 14 septembrie 1954 în comuna Feldioara, județul Brașov, România, fiica lui Eugen și Annemarie, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Münchnerstr. 17.

50. Resch Robert, născut la 10 septembrie 1970 în comuna Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Francisc Antoniu și Ana Maria, cu domiciliul actual în Germania, Fürth/Bay, Erlangerstr. 14.

51. Resch Franz Anton, născut la 30 mai 1941 în comuna Giera, județul Timiș, România, fiul lui Francisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Fürth/Bay Erlangerstr. 14.

52. Resch Anna-Maria, născut la 8 februarie 1947 în comuna Dudeștii Vechi, județul Timiș, România, fiica lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Fürth/Bay, Erlangerstr. 14.

53. Resch Christian, născut la 5 iunie 1973 în orașul Deta, județul Timiș, România, fiul lui Francisc Antoniu și Ana Maria, cu domiciliul actual în Germania, Fürth/Bay, Erlangerstr. 14.

54. Cârpaci Căldăraș Mariana, născută la 2 ianuarie 1970 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ion și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Wörth, Dorschbergstr. 2.

55. Cârpaci Ioan, născut la 29 februarie 1968 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Ioan și Floarea, cu domiciliul actual în Germania, Wörth, Dorschbergstr. 2.

56. Cârpaci Ioan, născut la 20 iunie 1939 în comuna Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin, fiul lui Micu Ghizela, cu domiciliul actual în Germania, Wörth, Dorschbergstr. 2.

57. Cârpaci Floarea, născută la 18 iunie 1939 în satul Valeapai, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Anton și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Wörth, Dorschbergstr. 2.

58. Schiemert Erika Edith, născută la 4 septembrie 1943 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Eugen și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Tauberbischofsheim, Goethestr. 45.

59. Schiemert Augustin, născut la 25 octombrie 1946 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Franz și Irina, cu domiciliul actual în Germania, Tauberbischofsheim, Goethestr. 45.

60. Schiemert Erika, născută la 5 noiembrie 1970 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Augustin și Erika Edith, cu domiciliul actual în Germania, Tauberbischofsheim, Goethestr. 45.

61. Juhasz Katharina, născută la 11 iunie 1954 în comuna Pericei, județul Sălaj, România, fiica lui Mihai și Catarina, cu domiciliul actual în Gemiania, Mannheim, Karl-Peterstr. 51.

62. Muranyi Katharina, născută la 4 martie 1954 în comuna Sântana, județul Arad, România, fiica lui Ștefan și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Wangen, Karlstr. 13.

63. Muranyi Wilhelm, născut la 28 ianuarie 1950 în comuna Sântana, județul Arad, România, fiul lui Wilhelm și Rosalia, cu domiciliul actual în Germania, Wangen, Karlstr. 13.

64. Staudt George, născut la 19 noiembrie 1957 în Ploiești, județul Prahova, România, fiul lui Constantin și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Jülicherstr. 74 C, Ubach-Palenberg.

65. Ammon Constantin Radu, născut la 1 iunie 1968 în München, Germania, fiul lui Grigore și Margarethe, cu domiciliul actual în Germania, München, Heinrich-Lübhestr. 9.

66. Băsescu Nicoleta, născută la 13 octombrie 1970 în Iași, județul Iași, România, fiica lui Băsescu Cornelia, cu domiciliul actual în Germania, Hüttenfeld, Lampertheimerstr. 17.

67. Sovărășteanu Katya, născută la 18 februarie 1968 în Leipzig, Germania, fiica lui Petre și Christine, cu domiciliul actual în Germania, Stuttgart, Pfaffenwaldring 44 e.

68. Magid Saeed Nicoleta, născută la 22 noiembrie 1952 în orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, România, fiica lui Gheorghe și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Lietzenburgerstr. 4.

69. Constantin Florea, născut la 11 octombrie 1937 în comuna Bragadiru, Sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Lazăr și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Eisenbach, Herrenbergstr. 11.

70. Nichifor Stelian, născut la 8 iunie 1944 în satul Trestieni, comuna Răcari, județul Dâmbovița, România, fiul lui Constantin și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Bad Kissingen, Seehofstr. 7.

71. Moiceanu Gabriela, născută la 18 ianuarie 1942 în București, România, fiica lui Nicolae și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Waldstr. 91, Land Hessen.

72. Bonescu Radu Mircea, născut la 30 septembrie 1949 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Oprea și Svetlana, cu domiciliul actual în Germania, Schwabach, Oberbaimbach Us. nr. 12.

73. Bonescu Marilena, născută la 21 iulie 1951 în Pitești, județul Argeș, România, fiica lui Tudose și Anghelina, cu domiciliul actual în Germania, Schwabach, Oberbaimbach Us. nr. 12.

74. Hartmann Martin, născut la 26 septembrie 1940 în satul Hașag, comuna Loamneș, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Maria cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Hagauerstr. 49.

75. Hartmann Manfred, născut la 26 aprilie 1971 în comuna Loamneș, județul Sibiu, România, fiul lui Martin și Catarina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Hagauerstr. 49.

76. Hartmann Agathe Maria, născută la 18 iunie 1972 în comuna Loamneș, județul Sibiu, România, fiica lui Martin și Catarina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Hagauerstr. 49.

77. Hartmann Catarina, născută la 14 mai 1951 în comuna Loamneș, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Katarina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Hagauerstr. 49.

78. Pop Octavian Aurel, născut la 11 iunie 1958 în Satu Mare, județul Satu Mare, România, fiul lui Tanasie și Minerva, cu domiciliul actual în Germania, Koln, Gladbacherstr. 25.

79. Petre Petre, născut la 28 iulie 1954 în localitatea Copăceni, județul Giurgiu, România, fiul lui Pantelimon și Gherghina, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Berlinerstr. 200.

80. Petre Floarea, născută la 15 octombrie 1952 în localitatea Scornicesti, județul Olt, România, fiica lui Alexandru și Alexandra, cu domiciliul actual în Germania, Wiesbaden, Berlinerstr. 200.

81. Ciuchendea Bogdan, născut la 12 iulie 1966 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Ioan Radu și Maria Rodica, cu domiciliul actual în Germania, Putzbrunn bei München, Glonnerstr. 15.

82. Filote Elena, născută la 25 iunie 1966 în comuna Teliu, județul Brașov, România, fiica lui Vasile și Aurelia, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, Björneborg 3 A.

83. Zamfir Nicolae, născut la 28 aprilie 1967 în comuna Găneasa, Sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Vasile și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Moselstr. 50.

84. Kolenak Maria, născută la 8 februarie 1971 în comuna Șinteu, județul Bihor, România, fiica lui Iosif și Rozalia, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Brezova, Pod Bradlom, Hornayrad 537/11.

85. Tudor Bergman Eugen, născut la 22 iunie 1955 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Tudor și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Johlingen Ringstr. 39, Walzbachtal.

86. Gierlich Martin, născut la 28 iunie 1951 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Frühlingstr. 13.

87. Gierlich Hilda, născută la 24 ianuarie 1959 în satul Veseud, comuna Chirpăr, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Frühlingstr. 13.

88. Steinburg Viorica, născută la 10 iunie 1946 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Alexandru și Reghina, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Gimbornerstr. 17.

89. Ștefan Nikolaus, născut la 26 mai 1956 în localitatea Cireașov, județul Olt, România, fiul lui Petre și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Garching/ Alz, Nikoláusstr. 16.

90. Weiss Katharina Sigrid, născută la 4 martie 1954 în comuna Cața, județul Brașov, România, fiica lui Gheorghe și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Bad Brückenau, Buchwaldstr. 55.

91. Weiss Ernest Carl, născut la 16 aprilie 1952 în localitatea Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Ernst și Erica, cu domiciliul actual în Germania, Bad Brückenau, Buchwaldstr. 55.

92. Hermann Hans Peter, născut la 4 februarie 1972 în localitatea Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Böblingen, Calwerstr. 53.

93. Teschler Maria, născută la 23 martie 1958 în comuna Ardud, județul Satu Mare, România, fiica lui Anton și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Kempten, Mariabergerstr. 1.

94. Steinburg Roland Martin, născut la 21 noiembrie 1937 în Făgăraș, județul Brașov, România, fiul lui Valter și Eleonora, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Gimbornerstr. 17.

95. Armean Ioan, născut la 8 iunie 1966 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiul lui Gheorghe și Ana, cu domiciliul actual în Franța. Rue A. G. Belin, Argenteuil.

96. Stokker Delia Cristina, născută la 29 decembrie 1956 în Baia Mare, județul Maramureș, România, fiica lui Horea Aurel și Georgeta Antoaneta, cu domiciliul actual în Germania, Albershausen, Lenaustr. 31.

97. Drăgoțel Daniel, născut la 16 aprilie 1969 în localitatea Buziaș, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Iuliana, cu domiciliul actual în Franța, Rue de L'Hostellerie, Franconville.

98. Friedrich Anna Herta, născută la 27 ianuarie 1954 în comuna Cărpiniș, județul Timiș, România, fiica lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Rostadtt, Alte Bahnhofstr. 16.

99. Florescu Elisabeth, născută la 29 august 1951 în comuna Liebling, județul Timiș, România, fiica lui Enric și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Erbach, Ehingerstr. 36.

100. Harting Maria, născută la 29 martie 1944 în satul Posmuș, comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, România, fiica lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Rothenborgerstr. 202.

101. Purtz Ulrike, născută la 1 martie 1954 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Andreas și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Mittenwald, Weidenweg 1-3, ap. 6.

102. Florescu Remus Ion, născut la 23 noiembrie 1973 în comuna Tormac, județul Timiș, România, fiul lui Petru Viorel și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Erbach, Ehingerstr. 36.

103. Caracioni Erika, născută la 26 aprilie 1952 în Sînnicolau Mare, județul Timiș, România, fiica lui Richard și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Haar, Katharina-Eberhardstr. 21.

104. Wieland Walburga, născută la 25 ianuarie 1960 în orașul Carei, județul Satu Mare, România, fiica lui Iosif și Elisabetha, cu domiciliul actual în Germania, Neusass, Egerstr. 29.

105. Pușcaș Istvan Janos, născut la 6 octombrie 1972 în Satu Mare, județul Satu Mare, România, fiul lui Gheorghe și Clara, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Birneckerg 13.

106. Tanczos Zoltan, născut la 14 decembrie 1967 în municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, România, fiul lui Andrei și Maria, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Luxenburgerstr. 37/41.

107. Mohamad Twalib, născut la 24 iunie 1972 în localitatea Lupeni, județul Hunedoara, România, fiul lui Salun și Angela, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Mullgasse 19/9.

108. Fabi Johann, născut la 3 iunie 1922 în Sângeorzu Nou, județul Bistrița-Năsăud, România, fiul lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Baldham, Breitensteinstr. 2.

109. Hartig Johann, născut la 12 mai 1938 în localitatea Teaca, județul Bistrița-Năsăud, România, fiul lui Johann și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Rothenburgerstr. 202.

110. Filip Andrei Marțian, născut la 17 august 1960 în localitatea Făgăraș, județul Brașov, România, fiul lui Constantin și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Bad Sackingen, Breite nr. 6.

111. Filip Gabriela, născută la 29 august 1967 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ahila Albert și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Bad Sackingen, Breite nr. 6.

112. Groszhart Iren, născută la 26 martie 1954 în localitatea Beltiug, județul Satu Mare, România, fiica lui Ștefan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Krepfeld, Rosstr. 289, N.R.W.

113. Costin Elena, născută la 12 septembrie 1960 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Teodor și Zina, cu domiciliul actual în Germania, Rommelhausen, Carlstr. 4.

114. Bilețchi Marcela Riri, născută la 17 iulie 1954 în localitatea Bora, comuna Slobozia, județul Ialomița, România, fiica lui Teodor și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, München, Harrisfeldweg 13.

115. Fabi Maria, născută la 23 ianuarie 1929, în localitatea Tonciu, județul Bistrița-Năsăud, România, fiica lui Johann și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Baldham, Breitensteinstr. 2.

116. Dercaci Lili, născută la 12 februarie 1960 în comuna Știubieni, județul Botoșani, România, fiica lui Gheorghe și Aurelia, cu domiciliul actual în Germania, Aschaffenburg/Unterfanken, Bayern, Würzburgerstr. 76.

117. Orend Wilfried, născut la 17 mai 1960 în localitatea Agnita, județul Sibiu, România, fiul lui Wilhelm și Ingrid, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Am Pulverl 68.

118. Pascu Eugenia, născută la 28 ianuarie 1920 în Deva, județul Hunedoara, România, fiica lui Pascu Rafila, cu domiciliul actual tn Germania, Koln, Riphanstr. 9.

119. Kilvanya Ecaterina, născută la 25 aprilie 1941 în localitatea Târgu Ocna, județul Bacău, România, fiica lui Sandu și Tasica, cu domiciliul actual în Germania, Stuttgart, Würtembergstr. 18.

120. Liszewsky Iolanda, născută la 4 decembrie 1953 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Ion și Eugenia, cu domiciliul actual în Germania, Brühl, Margaretenstr. 27 a.

121. Grüter Eugenia, născută la 26 septembrie 1947 în satul Betfia, județul Bihor, România, fiica lui Marin și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Krefeld, Gabelsbergerstr. 32.

122. Dörner Katharina, născută la 21 ianuarie 1912 în comuna Saschiz, județul Mureș, România, fiica lui Johann și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Gneisenaustr. 56.

123. Dörner Katharina, născută la 21 ianuarie 1930 în localitatea Saschiz, județul Mureș, România, fiica lui Mihai și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Thranstr. 17.

124. Humm Heidi, născută la 21 august 1971 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Teodor și Maria Erika, cu domiciliul actual în München, Stösserstr. 2.

125. Humm Franz Helmut, născut la 9 februarie 1959 în localitatea Sânmartin, județul Arad, România, fiul lui Josef și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, München, Stösserstr. 2.

126. Kaiser Helene, născută la 7 decembrie 1956 în Sînnicolau Mare, județul Timiș, România, fiica lui Anton și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Schwabisch - Gmünd, Willy - Schenkstr. 24.

127. Budin Dorin, născut la 10 iunie 1970 în localitatea Sebeș, județul Alba, România, fiul lui Alexandru și Paraschiva, cu domiciliul actual în Austria, Kleinneusidel, Schwadorferstr. 9.

128. Weis Anna Edit, născută la 16 august 1956 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiica lui Grigore și Margareta, cu domiciliul actual în Austria, Viena Untereweisbergerstr. 30/10.

129. Von Daacke Marie Louise, născută la 28 septembrie 1973 în Leipzig, Germania, fiica lui Niels Detlef și Eugenia, cu domiciliul actual în Germania, Leipzig, Walter - Albrecht - Weg 117 b.

130. Farkas Imola, născută 1a 9 martie 1972 în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiica lui Ștefan și Sarolta, cu domiciliul actual în Austria, Klagenfurt, Siebenhügelstr. 106/I/2.

131. Ainetter Katalin, născută la 19 martie 1968 în comuna Joseni, județul Harghita, România, fiica lui Ludovic și Terezia, cu domiciliul actual în Austria, Klagenfurt, Pernovigstr. nr. 17, Karnten.

132. Simo Sarolta, născută la 26 august 1945 în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiica lui Iosif și Regina, cu domiciliul actual în Austria, Klagenfurt, Siebenhügelstr. 106/I/2.

133. State Traian, născut la 2 iunie 1980 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Nicolae și Ileana, cu domiciliul actual în Germania, Stendal, Hallstr. 48.

134. Bunge Mioara, născută la 6 septembrie 1967 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Cezar și Silvia, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Spandauerstr. 29.

135. Von Daacke Eugenia, născută la 4 aprilie 1944 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Leipzig, Walter-Albrecht-Weg nr. 117 b.

136. Ciucă Sorin, născut la 16 iulie 1967 în comuna Recaș, județul Timiș, România, fiul lui Florea și Ana, cu domiciliul actual în Franța, Orleans 22 Rue de la Borde.

137. Căldăraș Remus, născut la 3 iunie 1967 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Gheorghe Mihai și Ana, cu domiciliul actual în Franța, Paris, Bd. de la Republique, Eaubonne.

138. Căldăraș Cârpaci Salvina, născută la 25 ianuarie 1967 în comuna Recaș, județul Timiș, România, fiica lui Adam și Margareta, cu domiciliul actual în Franța, Paris, Bd. de la Republique, Eaubonne.

139. Kanalas Izabela, născută la 3 mai 1972 în orașul Carei, județul Satu Mare, România, fiica lui Alexandru și Ilona, cu domiciliul actual în Franța, Orleans, Rue de la Borde 22.

140. Edling Gustav, născut la 8 septembrie 1945 în localitatea Dnepropetrovsk, U.R.S.S., fiul lui Gustav și Katharina, cu dmiciliul actual în Germania, Augsburg, Hermann, Köhlstr. 26.

141. Floricel Regina, născută la 1 aprilie 1922 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiica lui Mihai și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Siebenkeesstr. 18.

142. Floricel Andrei, născut la 10 august 1928 în localitatea Holban, județul Brașov, România, fiul lui Andrei și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Nürnberg, Siebenkeesstr 18.

143. Siegers Angelica Cătălina, născută la 11 ianuarie 1953 în Galați, județul Galați, România, fiica lui Gheorghe și Georgeta, cu domiciliul actual în Germariia, Düsseldorf, Oberbilker Allee 129.

144. Pătru Carmen Elena, născută la 1 mai 1958 în Craiova, județul Dolj, România, fiica lui Dumitru și Ioana, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, Docentgt. 9 c.

145. Mahmoud Marcela Carmen, născută la 7 mai 1962 în comuna Izvoru, județul Argeș, România, fiica lui Radu și Emilia, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, Jespersgatan 3 B.

146. Veso Vasile Francisc Anton, născut la 3 iunie 1929 în Baia Mare, județul Maramureș, România, fiul lui Vasile și Irina, cu domiciliul actual în Suedia, Olofström, Ingenjörsgatan 53 B.

147. Rotaru de Prada Delia, născută la 25 septembrie 1955 în Iași, județul Iași, România, fiica lui Gavril și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Viskaforș, Bogrydsvagen 65.

148. Kraus Johann, născut la 22 iulie 1955 în localitatea Ațel, județul Sibiu, România, fiul lui Johann și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Spiessheim, Mittelstr. 11.

149. Kraus Hilda, născută la 26 octombrie 1960 în comuna Ațel, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Johanna, cu domiciliul actual în Germania, Spiessheim, Mittelstr. 11.

150. Kraus Adela Lucreția, născută la 1 septembrie 1955 în Pitești, județul Argeș, România, fiica lui Anton și Elsa, cu domiciliul actual în Germania, Knittlingen, Beethovenstr. 84.

151. Bărbat Mihai, născut la 16 iulie 1957 în satul Buia, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Amalia, cu domiciliul actual în Danemarca, Alborg, Carl Rothesvej 148.

152. Bageacu Dinu Alexandru, născut la 30 august 1970 în București, România, fiul lui Viorel Gheorghe și Victoria, cu domiciliul actual în Germania, Niederselters, Klosterstr. 6.

153. Purtz Friedrich, născut la 10 octombrie 1954 în comuna Cincu, județul Brașov, România, fiul lui Friedrich și Dora Ekaterina, cu domiciliul actual în Germania, Mittenwald, Weidenweg 1-3, ap. 6.

154. Scharrenbroich Stela, născută la 14 iulie 1954 în localitatea Medgidia, județul Constanța, România, fiica lui Nicolae și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Leverkusen, Mittelstr. 34.

155. Anca Martha Annemarie, născută la 2 noiembrie 1961 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Paul și Marta, cu domiciliul actual în Ungaria, Budapesta, str. Jokai nr. 7.

156. Gergely Ana, născută la 7 septembrie 1921 în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România, fiica lui Nicolae și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Erlangen, Mainstr. 1.

157. Gergely Sandor, născut la 10 septembrie 1922 în satul Bodogaia, Cristuru Secuiesc, județul Harghita, România, fiul lui Sandor și Zsuzsa, cu domiciliul actual în Germania, Erlangen, Mainstr. 1.

158. Vuvrea Ionescu Beniamin, născut la 12 aprilie 1972 în comuna Bucșani, județul Dâmbovița, România, fiul lui Jenică și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Warmenseinach, Steiger Klause, Löchleinstalstr. 77.

159. Vararu Aglaia, născută la 16 iulie 1950 în comuna Lespezi, județul Iași, România, fiica lui Gheorghe și Valeria, cu domiciliul actual în Austria, Viena, str. Dingelstedt 17/5.

160. Gavrilescu Bogdan Marian, născut la 15 august 1973 în Craiova, județul Dolj, România, fiul lui Emilian Adrian Marian și Sanda Dana Marioara, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Genterstr. 51-53.

161. Kovacs Istvan, născut la 10 august 1971 în Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, România, fiul lui Ștefan și Rozalia, cu domiciliul actual în Ungaria, Budapesta, Karoly Krt. 8 I/4.

162. Andrei Dan, născut la 5 aprilie 1957 în localitatea Fierbinți-Târg, județul Ilfov, România, fiul lui Napoleon și Alecsandrina, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Hilbertstr. 25 A.

163. Waldeck Ernestine Margareta, născută la 30 ianuarie 1947 în comuna Orțișoara, județul Timiș, România, fiica lui Francisc și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Worthstr. 41.

164. Hermann Bruno, născut la 1 martie 1968 în București, România, fiul lui Wilhelm și Gabriela, cu domiciliul actual în București, aleea Arinii Dornei nr. 8, bl. M. 29, ap. 1, sector 6.

165. Balog Olga Maria, născută la 27 august 1948 în satul Cozmeni, județul Harghita, România, fiica lui Petru și Viorica, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Bokelundsvagen 11 B.

166. Chevul Irina, născută la 10 aprilie 1950 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Valentin și Viorica, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, S. Grengesbergsgatan 44 A.

167. Erös Isabell, născută la 1 iunie 1952 în satul Dindeștiu Mic, județul Satu Mare, România, fiica lui Anton și Iuliana, cu domiciliul actual în Germania, Mosbach, Odenburgerstr. 4.

168. Sillo Emerik, născut la 26 noiembrie 1953 în Miercurea Ciuc, județul Harghita, România, fiul lui Anton și Agneta, cu domiciliul actual în Suedia, Orrefors, Lindbransvagen 5.

169. Lang Erika, născută la 6 martie 1955 în comuna Moravița, județul Timiș, România, fiica lui Iosif și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Rheinstetten Forchheim, Heinrich Hübschstr. 11.

170. Faulhaber Katharina, născută la 5 noiembrie 1953 în comuna Şiria, județul Arad, România, fiica lui Ioan și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Donaustauf, Prullstr. 48.

171. Eiwen Heide, născută la 23 iunie 1954 în orașul Râșnov, județul Brașov, România, fiica lui Alfred și Grete, cu domiciliul actual în Germania, Kempten, Reinklinsts. 11.

172. Eiwen Horst Martin, născut la 29 octombrie 1949 în orașul Râșnov, județul Brașov, România, fiul lui Eiwen Wilhelmine, cu domiciliul actual în Germania, Kempten, Reinklinstr. 11.

173. Berger Anna, născută la 18 martie 1923 în comuna Hărman, județul Brașov, România, fiica lui Peter și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Regensburg, Klenzesstr. 25, ap. 215.

174. Gergely Tibor, născut la 6 iunie 1971 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Gheorghe și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Leverkusen, Scharnhorststr. 9.

175. Berger Karl, născut la 8 august 1927 în orașul Râșnov, județul Brașov, România, fiul lui Vincențiu și Martha, cu domiciliul actual în Germania, Regensburg, Klenzestr. 25, ap. 215.

176. Paul Dan Florin, născut la 21 ianuarie 1958 în Lugoj, județul Timiș, România, fiul lui Iuliu și Ariadna, cu domiciliul actual în Germania, Stuttgart, Sonnernbergstr. 12.

177. Fleiss Franz, născut la 6 decembrie 1956 în comuna Berveni, județul Satu Mare, România, fiul lui Anton și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Unterschleissheim, Stadionstr. 6/6.

178. Lang Ioan Hans, născut la 28 februarie 1922 în satul Iecea Mare, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Susana, cu domiciliul actual în Germania, Rheinstetten-Forchheim, Heinrich Hübschstr. 11.

179. Lang Ecaterina, născută la 26 august 1931 în satul Iecea Mare, județul Timiș, România, fiica lui Matei și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Rheinstetten-Forchheim, Heinrich Hübschstr. 11.

180. Prohaska Malwine, născută la 2 noiembrie 1965 în localitatea Lipova, județul Arad, România, fiica lui Roland și Margarethe, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Salomon-Idlerstr. 22 a.

181. Fink Dagmar Era, născută la 5 octombrie 1972 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Hermann Gh. și Renate Reinhilde, cu domiciliul actual în Germania, Wiehl, Kurtensiefen 1.

182. Fink Renate Reinhilde, născută la 15 august 1937 în comuna Cristian, județul Brașov, România, fiica lui Peter și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Wiehl, Kurtensiefen 1.

183. Fink Hermann Gheorghe, născut la 13 februarie 1935, în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Wilhelm și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Wiehl, Kurtensiefen 1.

184. Fischer Raimund, născut la 10 octombrie 1968 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ernst și Ingeborg, cu domiciliul actual în Germania, Koln, Friedrich Karlstr. 251.

185. Erös Anton, născut la 22 mai 1950 în satul Dindeștiu Mic, județul Satu Mare, România, fiul lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Mosbach, Odenburgerstr. 4.

186. Faulhaber Josef Helmut, născut la 5 aprilie 1952 în comuna Șiria, județul Arad, România, fiul lui Iosif și Rosalia, cu domiciliul actual în Germania, Donaustauf, Prüllstr. 48.

187. Procopan Ana Maria, născută la 20 iunie 1957 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiica lui Viorel și Marioara-Iosefina, cu domiciliul actual în Suedia, Ttahaas, Svedgatan 38.

188. Abibule Leila, născută la 2 februarie 1964 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Genghiz și Atige, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Nydakavareg 32 A.

189. Cseh Iosif, născut la 24 martie 1954 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiul lui Iosif și Iolanda, cu domiciliul actual în Suedia, Linköping, Arrendegatan 27.

190. Cseh Olivia, născută la 1 ianuarie 1958 în satul Stâna de Mureș, județul Alba, România, fiica lui Aurel și Elisabeta, cu domiciliul actual în Suedia, Linköping, Arrendegatan 27.

191. Skovran Iosif Ignatie, născut la 18 martie 1954 în București, România, fiul lui Attila și Elisabeta, cu domiciliul actual în Austria, Klagenfurt, Siebenhugelstr. 108/2/2.

192. Skovran Marioara, născută la 31 iulie 1955 în comuna Popești, județul Bihor, România, fiica lui Vasile și Floare, cu domiciliul actual în Austria, Klagenfurt, Siebenhügelstr. 108/2/2.

193. Wieland Johann Walter, născut la 3 septembrie 1956 în comuna Beltiug, județul Satu Mare, România, fiul lui Simion și Juliana, cu domiciliul actual în Germania, Neusass, Egerstin 29.

194. Toma Iosef, născut la 12 mai 1954 în satul Terebești, județul Satu Mâra România, fiul lui Francisc și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Christianger 20, Postmünster.

195. Toma Helene, născută la 17 august 1961 în satul Moftinu Mare, județul Satu Mare, România, fiica lui Ștefan și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Christianger 20, Postmünster.

196. Kleisch Szikszay Gerlinde, născută la 5 august 1955 în localitatea Dumbrăveni, județul Sibiu, România, fiica lui Gheorghe și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Schwarzenbach/Wald, Hauptstr. 61.

197. Varga Iolanda Ana, născută la 1 iunie 1959 în Petroșani, județul Hunedoara, România, fiica lui Sigismund și Iolan, cu domiciliul actual în Austria, Linz, Wegscheiderstr. 46/3.

198. Varga Mihaly, născut la 14 aprilie 1953 în comuna Fântânele, județul Mureș, România, fiul lui Mihaly și Terez, cu domiciliul actual în Austria, Linz, Wegscheiderstr. 46/3.

199. Sandor Irma, născută la 4 aprilie 1959 în localitatea Zetea, județul Harghita, România, fiica lui Josef și Anna, cu domiciliul actual în Suedia, Ljungby, Agardsvagen 46.

200. Sandor Jozsef, născut la 7 aprilie 1955 în comuna Zetea, județul Harghita, România, fiul lui Jozsef și Berta, cu domiciliul actual în Suedia, Ljungby, Agardsvagen 46.

201. Iaros Ioan, născut la 18 februarie 1971 în comuna Șinteu, județul Bihor, România, fiul lui Ștefan și Rozalia, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, St. Kvarnsgatan 59.

202. Someșfălean Carmen, născută la 26 noiembrie 1962 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Grigore și Terezia, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Bjornbarsvagen 7.

203. Iliescu Susana Iudita, născută la 4 septembrie 1962 în orașul Huedin, județul Cluj, România, fiica lui Francisc și Margareta, cu domiciliul actual în Suedia, Malmö, Ramelsvagen 99.

204. Varga Ștefan, născut la 24 februarie 1962 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Ștefan Și Amalia, cu domiciliul actual în Austria, Modling, Klostergasse 12.

205. Varga Bibiana, născută la 20 decembrie 1964 în comuna Oituz, județul Bacău, România, fiica lui Gheorghe și Chiva, cu domiciliul actual în Austria, Modling, Klostergasse 12.

206. Toth Ladislau Josif, născut la 30 octombrie 1967 în Oradea, județul Bihor, România, fiul lui Iosif și Susana, cu domiciliul actual în Austria, Ried im Innkreis, Schillerstr. 35/2.

207. Orban Ana, născută la 30 mai 1932 în satul Amnaș, județul Sibiu, România, fiica lui Gheorghe și Ana, cu dorniciliul actual în Germania, Furth-Stadeln, Liegnitzstr. 1.

208. Stancovici Klaudius Harald, născut la 20 august 1969 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiul lui Constantin și Reghina, cu dorniciiiul actual în Germania, Erlangen, Obere Gasse 5 A.

209. Schuller Martin, născut la 30 august 1955 în satul Șaeș, județul Mureș, România, fiul lui Martin și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Mammendorf, Neue Heimat 22.

210. Schuller Anna, născută la 4 decembrie 1958 în comuna Apold, județul Mureș, România, fiica lui Friedrich și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Mammendorf, Neue Heimat 22.

211. Zwick Katharina, născută la 25 februarie 1942 în Lugoj, județul Timiș, România, fiica lui Ferdinand și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Böblingen, Birkenweg 11.

212. Schweitzer Mathias, născut la 23 februarie 1930 în comuna Peciu Nou, județul Timiș, România, fiul lui Adam și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Hilpolstein, Freystadterstr. 89.

213. Schweitzer Anna, născută la 3 ianuarie 1932 în comuna Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Josif și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Hilpolstein, Freystadterstr. 89.

214. Hatsek Robert, născufi la 10 februarie 1967 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Dezideriu și Ana, cu domiciliul actual în Suedia, Katrineholm, Bergsgatan 11 B.

215. Nagy Muszka Eva, născută la 3 decembrie 1967 în comuna Valea lui Mihai, județul Bihor, România, fiica lui Ștefan și Cristina, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Nydalavagen 34 A.

216. Koncz Margareta, născută la 24 aprilie 1965 în Gherla, județul Cluj, România, fiica lui Edmund și Anna, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Solna, Hagalundsgatan 31.

217. Kutschan Lidia, născută la 27 octombrie 1946 în satul Ambud, județul Satu Mare, România, fiica lui Teodor și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Butzstr. 2.

218. Kolling Helga, născută la 24 iulie 1953 în comuna Recaș, județul Timiș, România, fiica lui Francisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Karlsruhe, Morgenstr. 38.

219. Hertl Anna, născută la 15 iulie 1955 în comuna Giarmata, județul Timiș, România, fiica lui Iosif și Ana Maria, cu domiciliul actual în Germania, Stuttgart, Herschelstr. 63 B.

220. Debnar Aloisia, născută la 24 martie 1924 în Steierdorf, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Anton și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Wasserburg Am Inn, Megglestr. 10.

221. Hirschvogel Bernhard, născut la 13 mai 1972 în localitatea Steierdorf, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Ferdinand și Leonora Iosefa, cu domiciliul actual în Germania, Wasserburg Am Inn, Magglestr. 10.

222. Klos Otto, născut la 6 iunie 1947 în Magdeburg, Germania, fiul lui Otto și Veronika, cu domicilițil actual în Germania, Wasserburg Am Inn, Megglestr. 10.

223. Debnar Leonora Iosefa, născută la 24 martie 1950 în localitatea Steierdorf, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Francisc și Aloisia, cu domiciliul actual în Germania, Wasserburg Am Inn, Megglestr. 10.

224. Striffler Barbara, născută la 16 octombrie 1932 în localitatea Sânmartin, județul Arad, România, fiica lui Josef și Barbara, cu domiciliul actual üi Germania, München, Stösserstr. 2.

225. Schmidt Ralph Martin, născut la 1 iunie 1974 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Josef și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Bietigheim-Bissingen, Primelweg 30.

226. Kaiser Josef Franz, născut la 12 ianuarie 1953 în orașul Pâncota, județul Arad, România, fiul lui Josef Nikolaus și Veronika, cu domiciliul actual în Germania, Schwabisch-Gmünd, Willy-Schenkstr. 24.

227. Cutean Gheorghe, născut la 16 februarie 1951 în localitatea Iosifalău, județul Timiș, România, fiul lui Gheorghe și Catalina, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Butzstr. 2.

228. Bara Angela, născută la 4 aprilie 1953 în localitatea Iosifalău, județul Timiș, România, fiica lui Gheorghe și Catalina, cu domiciliul actual în Germania, Königsbrunn, Simpertstr. 9 a.

229. Krause Grațiana, născută la 9 mai 1954 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Victor și Aurelia, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Roonstr. 28.

230. Băleanu Petre Mihai, născut la 31 octombrie 1962 în Târgoviște, județul Dâmbovița, România, fiul lui Petre și Viorica Victoria, cu domiciliul actual în Italia, Roma, Via Dei Larici nr. 22.

231. Băleanu Andra Ana Maria, născută lar 27 iunie 1967 în Târgoviște, județul Dâmbovița, România, fiica Lui Ovidiu și Constanța, cu domiciliul actual în Italia, Roma, Via Dei Larici nr. 22.

232. Motoc Vasile, născut la 14 februarie 1956 în comuna Pecineaga, județul Constanța, România, fiul lui Șerban și Cristina, cu domiciliul actual în Germania, Markkleeberg West, Hohestr. 19.

233. Simo Janos, născut la 2 mai 1941 în orașul Vlăhița, județul Harghita, România, fiul lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Engerthstr. 92/93.

234. Theodor Gabriel Augustin, născut la 3 septembrie 1946 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Augustin și Wilhelmina, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Bornheimer Landwehr 60.

235. Kutschan Katharina, născută la 10 septembrie 1925 în localitatea Iosifalău, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Max-Regerstr. 10.

236. Kutschan Luana, născufiă la 5.iunie 1969 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Gheorghe și Lidia, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Butzstr. 2.

237. Karandi Maria, născută. la 12 august 1912 în Oradea, județul Bihor, România, fiica lui Iosif și Marta, cu domiciliul actual în Germania, Nikolaus Lenaustr. 3.

238. Granciu Ion Vladimir, născut la 10 mai 1974 în comuna Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Ion Vladimir și Cornelia, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Inheidenerstr. 71.

239. Blidariu Vasile, născut la 17 septembrie 1953 în Lugoj, județul Timiș, România, fiul lui Niculae și Stela, cu domiciliul actual în Germania, Eschwege, Akazienweg 9.

240. Dura Moise Ana, născută la 2 decembrie 1938 în comuna Derna, județul Bihor, România, fiica lui Moise Sofronia, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Kurfursteinstr. 48.

241. Vogl Andrea Minina, născută la ll noiembrie 1961 în București, România, fiica lui Ioszef și Minina, cu domiciliul actual în Suedia, Notariebacken 3, 5 TR. Norsborg.

242. Buzatu Viorel, născut la 20 septembrie 1967 în București, România, fiul lui Gheorghe și Eugenia, cu domiciliul actual în Germania, Herford, Bügelstr. 5.

243. Seleac Iren, născută la 1 aprilie 1957 în comuna Valea lui Mihai, județul Bihor, România, fiica lu Alexandru și Ida, cu domiciliul actual în Germania, Siegen, Fludersbachstr. 51.

244. Penz Erika, născută la 22 martie 1960 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Petru și Anna, cu domiciliul actual în Austria, Dornbirn, Muhlebacherstr. 32, Feldkirch.

245. Roșca Ionuț Chris, născut la 14 aprilie 1974 în București, România, fiul lui Ioan și Mariana, cu domiciliul actual în Germania, Hamburg, Vöru Brook 3.

246. Ovari Eva Maria, născută la data de 8 octombrie 1949 în Oradea, județul Bihor, România, fiica lui Emerik și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Neumarkt, Kapuzinerstr. 4 a.

247. Kochman Cristina, născută la 21 iulie 1965 în Bacău, județul Bacău, România, fiica lui Brancu și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Emanuelstr. 9.

248. Bock Trandafira Paraschiva, născută la 1 aprilie 1946 în Biharia, județul Bihor, România, fiica lui Ștefan și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Suhl, J. Fucikstr. 24.

249. Golescu Victor, născut la 14 martie 1943 în București, România,:fiul lui Niculae și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Karlsruhe, Liebigstr. 10.

250. Golescu Constantina, născută la 5 noiembrie 1955 În Bistreț, județul Dolj, România, fiica lui Alexandru și Constantina, cu domiciliul actual în Germania, Karlsruhe, Liebigstr. 10.

251. Gheorghe Sergiu, născut la 16 iunie 1958 în București, România, fiul lui Ștefan și Irina, cu domiciliul actual în Germania, Prenzlan, Des Friedensstr. 9.


Hotărâre privind aprobarea Acordului dintre Guvernul României și Comisia Comunităților Europene privind stabilirea, privilegiile și imunitățile delegației Comisiei Comunităților Europene în România

Guvernul României hotărăște:

Articol unic. - Se aprobă Acordul dintre Guvernul României și Comisia Comunităților Europene privind stabilirea, privilegiile și imunitățile delegației Comisiei Comunităților Europene în România, semnat la Bruxelles la data de 20 octombrie 1992.


Prim-ministru, Nicolae Văcăroiu | București, 17 februarie 1993 | Nr. 70.

Contrasemnează:

Ministru de stat, ministrul afacerilor externe, Teodor Viorel Meleșcanu


Acord între Guvernul României și Comisia Comunităților Europene privind stabilirea, privilegiile și imunitățile delegației Comisiei Comunităților Europene în România

Guvernul României și Comisia Comunităților Europene (numită, în- continuare, comisia),

  • animate de dorința consolidării și dezvoltării relațiilor de prietenie și cooperare între Comunitățile Europene și România,
  • în vederea precizării condițiilor privind stabilirea pe teritoriul României a unei delegații a comisiei, precum și a privilegiilor și imunităților delegației respective,

au convenit următoarele:

Articolul 1

Guvernul României își exprimă, prin prezentul document, acordul cu privire la stabilirea pe teritoriul său a unei delegații a comisiei.

Articolul 2

1. Comunitățile Europene - Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, Comunitatea Economică Europeană și Comunitatea Europeană pentru Energie Atomică - se vor bucura, fiecare în parte, de personalitate juridică pe teritoriul României.

2. Comunitățile vor dispune de capacitatea de a încheia contracte, de a achiziționa și vinde obiecte de proprietate mobiliară și imobiliară, în vederea realizării efective a sarcinilor lor, în conformitate cu cerințele procedurale și administrative prevăzute de legislația română, precum și de a se angaja în proceduri judiciare, urmând a fi reprezentate, în acest scop, de către comisie.

Articolul 3

1. Delegația comisiei, șeful și membrii acesteia, precum și membrii familiilor lor și alte persoane incluse în componența acestora vor avea, pe teritoriul României, drepturile, privilegiile și imunitățile, precum și îndatoririle ce decurg din Convenția de la Viena privind relațiile diplomatice, din 18 aprilie 1961, acordate și, respectiv, asumate de către misiunile diplomatice acreditate în România, șeful și membrii acestor misiuni, precum și membrii familiilor lor și alte persoane incluse în componența acestora.

2. Celelalte prevederi ale Convenției de la Viena din 18 aprilie 1961 referitoare la relațiile diplomatice vor fi aplicabile mutatis mutandis.

3. Aceste drepturi, privilegii și imunități vor fi acordate cu condiția ca, în conformitate cu dispozițiile art. 12 al Protocolului Comunităților Europene cu privire la privilegii și imunități, anexă a tratatului, prin care se constituie un singur Consiliu și o singură Comisie a Comunităților Europene, adoptat la Bruxelles la 8 aprilie 1965, statele membre ale Comunităților Europene să acorde aceleași drepturi, privilegii și imunități Misiunii României, șefului și membrilor acesteia, precum și membrilor familiilor lor și altor persoane incluse în componența acestora.

Articolul 4

Guvernul României recunoaște, pe această cale, „laissez passer”-utile emise de Comunitățile Europene reprezentanților oficiali și altor funcționari ai instituțiilor lor drept documente valabile de călătorie.

Articolul 5

Orice diferend în legătură cu interpretarea și aplicarea acestui acord va fi soluționat pe calea consultărilor între cele două părți, în scopul concilierii pozițiilor.

Articolul 6

Fiecare parte contractantă va notifica celeilalte părți despre îndeplinirea procedurilor necesare pentru aprobarea prezentului acord, care urmează să intre în vigoare la data primirii celei de-a doua notificări.

Drept pentru care, subsemnații plenipotențiari, deplin autorizați în acest scop, au semnat prezentul acord.

Întocmit la Bruxelles la 20 octombrie 1992, în două exemplare în limbile română și engleză, ambele texte fiind deopotrivă autentice.


Pentru Guvernul României, Mihai Zissu

Pentru Comisia Comunităților Europene, Horst G. Krenzler

Referințe

  1. Societatea Comercială "Suinprod" Leorda - S.A. a fost înființată prin Hotărârea Guvernului nr. 117/1991, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 49 din 13 martie 1991, iar Societatea Comercială "Nutrileor" Leorda - S.A. a fost înființată prin Hotărârea Guvernului nr. 44/1991, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 22 ianuarie 1991.