Monitorul Oficial 334/1992

De la wiki.civvic.ro
Sari la navigare Sari la căutare


Monitorul Oficial al României

Anul IV, Nr. issue::0334 - Partea I - Luni, 28 decembrie year::1992

Hotărâri ale Guvernului României

Guvernul României

Hotărâre privind autorizarea constituirii Societății Comerciale cu capital mixt, român și străin „Capital” - S.A.

Guvernul României hotărăște:

Art. 1. - Se autorizează constituirea, în condițiile legislației române, a Societății Comerciale cu capital mixt, român și străin, „Capital” - S.A.

Art. 2. - Societatea Comercială „Capital” - S.A. urmează sa desfășoare, în principal:

a) operațiuni cu titluri de valoare;

b) servicii de consultanță financiară, legislativă și economică privind strategia de dezvoltare a agenților economici, inclusiv restructurare, privatizare, evaluări, realizări de obiective pentru, investiții;

c) monitorizarea și efectuarea de proiecte de investiții în valori mobiliare și imobiliare;

d) servicii de asistență pentru gestiunea societăților comerciale, în vederea restructurării și privatizării;

e) servicii de plasament garantat și acte de vânzare-cumpărare de valori mobiliare, inclusiv operațiuni pentru administrarea riscului la termen sau operațiuni cu instrumente financiare derivate.

Art. 3. - Asociații vor urma procedura și prevederile de constituire potrivit Legii nr. 31/1990, Legii nr. 35/1991 și statutului de funcționare.

Prim-ministru, Theodor Stolojan | București, 10 octombrie 1992 | Nr. 648.

Contrasemnează:

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu

Ministrul economiei și finanțelor, George Danielescu


Contract de societate „Capital” - S.A.

Încheiat între:

1. Banca Română de Comerț Exterior - S.A., persoană juridică română, având sediul în București, calea Victoriei nr. 22-24, sector 3, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J/40/334/1991, reprezentată prin Dan Corneliu Pascariu, în calitate de președinte;

2. Banca Română pentru Dezvoltare - S.A., persoană juridică română, având sediul în București, str. Doamnei nr. 4, sector 3, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J/40/608/1991, reprezentată prin Marian Crișan, președinte;

3. Wasserstein Perella Group, Inc, persoană juridică străină, având sediul în The Corporation Trust Centre, 1209 Orange St., Wilmington, Delaware, reprezentată prin Sir Michael Alexander și Mark Daniell;

4. Wasserstein Perella Holdings, Ltd., persoană juridică străină, având sediul în London, SWIA ILP 10-11 Park Palace, reprezentată prin Sir Michael Alexander și Mark Daniell;

5. Wasserstein Perella and CO Inc., persoană juridică străină, având sediul în The Corporation Trust Centre, 1209 Orange St., Wilmington, Delaware, reprezentată prin Sir Michael Alexander și Mark Daniell, denumiți, în continuare, acționari fondatori.

Acționarii, de comun acord, au hotărât să constituie și să realizeze în România o societate comercială cu participare de capital mixt, român și străin, persoană juridică ce se supune legislației române în vigoare.

Înțelesul termenilor din prezentul contract sunt în sensul legii, excepție făcând cazurile când contextul definește altfel.

Articolul 1

Denumirea și sediul societății

1.1. Denumirea societății este „Capital” - S.A.

1.2. Sediul societății este în București, str. Doamnei nr. 2-4, sector 3. El poate fi transferat, prin hotărârea adunării generale, în orice localitate din România.

1.3. Societatea poate deschide sucursale, filiale, reprezentanțe sau agenții în orice localitate din țară sau din străinătate, în condițiile legii, prin hotărârea adunării generale, cu votul unui număr de acționari care reprezintă 3/4 din valoarea capitalului social vărsat, cu respectarea formalităților de înființare și înregistrare, specifice locului unde vor funcționa.

Articolul 2

Forma juridică

2.1. Societatea comercială se constituie sub forma unei societăți pe acțiuni, fiind persoană juridică română, înmatriculată la Registrul comerțului.

2.2. Societatea își desfășoară activitatea în România, potrivit legislației din România cu privire la acest tip de societate.

Articolul 3

Obiectul de activitate

3.1. Societatea va avea următorul obiect de activitate:

(1) desfășurarea de operațiuni și activități cu hârtii de valoare (valori mobiliare) atât la sediul social, cât și la subunități proprii, după caz, în folos propriu sau pentru terți, pe bază de comision;

(2) realizarea pentru clienți, persoane fizice și juridice, române și străine, de servicii de consultanță economică, financiară și legislativă, inclusiv strategia dezvoltării agenților economici, analize, evaluări, identificări de oportunități pentru investiții; realizarea structurilor de capital și de inginerie financiară, precum și proiecte de emisiune, în vederea privatizării și ofertării publice;

(3) monitorizarea și efectuarea, în nume și în cont propriu sau al clienților, de proiecte de plasamente în valori mobiliare și imobiliare pentru finanțarea clienților, încheierea de acorduri cu băncile comerciale în vederea gestionării și restructurării agenților economici cu credite neperformante; mobilizarea de resurse de creditare neavând în contrapartidă titluri (înscrisuri care să ateste îndatorarea); împrumutarea de bani sau titluri până la concurența valorii capitalului vărsat sau a datoriei subordonate;

(4) asigurarea serviciilor de administrare și gestiunea societăților comerciale în care investește (la care participă) în totalitate sau parțial; furnizarea de astfel de servicii, tot pe bază de contract, la solicitarea altor instituții, care își restructurează portofoliul, precum băncile comerciale și fondurile proprietății de stat și private, fonduri care necesită asistență înainte de privatizare;

(5) realizarea de servicii de plasament garantat și acte de comerț (vânzare-cumpărare) cu valori mobiliare, inclusiv executarea de operațiuni pentru administrarea riscului la termen sau de operațiuni cu instrumente financiare derivate, atât în interes și pe cont propriu, cât și în interesul și pe contul terților;

(6) efectuarea de orice alte activități și operațiuni; care pot fi considerate ca aflate în legătură sau în consecința celor de la pct. (1)-(5), inclusiv dezvoltarea unei baze informatice închise și protejate.

Articolul 4

Durata de funcționare

4.1. Societatea se constituie pe durată nedeterminată și urmează a funcționa din data înregistrării la Registrul comerțului.

Articolul 5

Capitalul social

5.1. Capitalul social al societății se subscrie în lei și se varsă în lei și în valută (US $).

5.2. Capitalul social inițial, integral subscris de acționari la data înființării, este de 10.000.000 lei, din care partea română subscrie 3.000.000 lei, iar partea străină 7.000.000 lei.

5.3. Capitalul social inițial este împărțit în 10.000 acțiuni nominative, în valoare de 1.000 lei fiecare, subscrise de:

5.3.1. Banca Română de Comerț Exterior - S.A. subscrie un-număr de 1.500 acțiuni, numerotate

de la 1 la 1.500, reprezentând 15% din capitalul social, în valoare de 1.500,000 lei;

5.3.2. Banca Română pentru Dezvoltare - S.A. subscrie un număr de 1.500 acțiuni, numerotate de la 1.501 la 3.000, reprezentând 15% din capitalul social, în valoare de 1.500.000 lei;
5.3.3. Wasserstein Perella Group, Inc. subscrie un număr de 5.000 acțiuni, numerotate de la 3.001 la 8.000, reprezentând 50% din capitalul social, în valoare de 3.000.000 lei în US $, luându~se în considerare cursul de schimb leu/US $ al zilei de vărsare;
5.3.4. Wasserstein Perella Holding, Ltd. subscrie un număr de 1.000 acțiuni, numerotate de la 8.001 la 9.000, reprezentând 10% din capitalul social, în valoare de 1.000.000 lei în US $, luându-se în considerare cursul de schimb leu/US $ al zilei de vărsare;
5.3.5. Wasserstein Perella and Co. Inc. subscrie un număr de 1.000 acțiuni, numerotate de la 9.001 la 10.000, reprezentând 10% din capitalul social, în valoare de 3.000.000 lei în US $, luându-se în considerare cursul de schimb lei/US $ al zilei de vărsare.

5.4. Capitalul social subscris va fi vărsat după cum urmează:

  • 30% la constituire, reprezentând 3.000.000 lei;
  • 70% în cel mult 6 luni de la înregistrarea societății la Registrul comerțului, reprezentând 7.000.000 lei. Dacă business-planul nu se aprobă, acționarii fondatori nu vor fi ținuți de a plăti aportul la capitalul social inițial subscris.

5.5. Valoarea capitalului social în valută se înregistrează la rata oficială de schimb a leului din momentul vărsării lui (în numerar sau în natură).

5.6. Eventuala modificare ulterioară a ratei de schimb a leului nu afectează vărsămintele deja făcute și nu poate duce la modificarea procentelor participării acționarilor la capitalul social.

5.7. Vărsarea aportului inițial subscris în numerar ele acționari se va face în conturi deschise la Banca Română de Comerț Exterior - S.A., în lei și în valută, până cel mai târziu la data înmatriculării la Registrul comerțului.

5.8. Aportul asociaților (acționari) la capitalul social nu este purtător de dobânzi.

5.9. Pe perioada valabilității prezentului contract, acționarii nu vor putea vinde, gaja sau aloca, total sau parțial, acțiunile pe care le dețin, pentru acoperirea unor datorii personale, în lei sau în valută, decât cu acordul acționarilor reprezentând 3/4 din capitalul social vărsat.

5.10. Valoarea și componența capitalului social inițial vor putea fi modificate de acționarii care l-au subscris, până cel mai târziu la data vărsării lui integrale.

5.11. O eventuală redistribuire a capitalului social inițial între, asociați sau către alte persoane fizice și sau juridice din țară și din străinătate, inclusiv către anumite organisme financiare internaționale, se va putea face numai după definitivarea, de către conducerea executivă a societății, a planului de afaceri (business-plan) și aprobarea acestuia de către adunarea generală a acționarilor, dar nu mai târziu de 6 luni de la înregistrarea societății. Hotărârile adunării generale a acționarilor fondatori privind redistribuirea capitalului social inițial sunt valabile dacă au fost luate cu votul acționarilor reprezentând 3/4 din valoarea capitalului social subscris.

Articolul 6

Acțiunile

6.1. Acțiunile emise de societate la constituire și subscrise integral de acționarii fondatori sunt nominative și privilegiate.

6.2. Adunarea generala va putea decide emiterea de acțiuni nominative sau transformarea unor acțiuni nominative în acțiuni la purtător.

6.3. Acțiunile inițiale emise de societate și deținute de acționarii fondatori sunt acțiuni privilegiate; toate celelalte acțiuni nominative, emise de societate și care nu vor fi subscrise de asociații fondatori, sunt ordinare. Toate acțiunile la purtător vor fi ordinare.

6.4. Acțiunile nominative privilegiate dau următoarele drepturi deținătorilor: de a beneficia de o cotă suplimentară din profitul societății, acordat în condițiile legii; de a face parte din consiliul de administrație și/sau de a numi președintele consiliului de administrație de a avea dreptul la un vot pentru fiecare acțiune deținută; de a-și manifesta preferențial intenția de a cumpăra acțiunile ce urmează a fi cedate (vândute) de către alți acționari sau noi acțiuni emise de societate.

6.5. Societatea va putea dobândi propriile sale acțiuni, acorda împrumuturi sau avansuri asupra lor numai prin hotărâre a adunării generale a acționarilor, luată cu votul acționarilor reprezentând 3/4 din capitalul social.

6.6. Proporțional cu cota de capital pe care o dețin, acționarii fondatori au drept de preempțiune la subscripția de noi acțiuni emise de societate și la achiziționarea acțiunilor pe care oricare dintre acționari dorește să le transfere.

6.7. Deținerea de acțiuni implică, de drept, adeziunea la statut și însușirea clauzelor contractului de societate, cu toate modificările eventuale intervenite.

6.8. Modalitățile de transfer, precum și noile emisiuni de acțiuni și obligațiuni aprobate de adunarea generală a asociaților vor fi stabilite de consiliul de administrație.

6.9. Acțiunile nominative privilegiate aparțin numai fondatorilor și succesorilor legali sau testamentari ai acestora, persoane fizice sau juridice.

6.10. Drepturile și obligațiile asociaților fondatori ce dețin acțiuni privilegiate sunt cele prevăzute de lege, de statutul societății și de prezentul contract.

Articolul 7

Cesiunea - transmiterea acțiunilor

7.1. Cesiunea - transmiterea acțiunilor se face conform prevederilor statutului.

7.2. Părțile sunt de acord ca, în caz de cesionare vânzare de acțiuni, prețul la care acțiunile urmează a se transmite se va putea stabili de o firmă independentă specializată, agreată de părți, pe baza cotației pe piață.

Articolul 8

Drepturile și obligațiile acționarilor

8.1. Acționarii au față de societate drepturile și obligațiile ce decurg din prevederile prezentului contract, ale statutului societății și ale legislației române în vigoare.

8.2. Obligațiile sociale ale societății sunt garantate cu patrimoniul social al acesteia, acționarii fiind obligați numai în limita acțiunilor subscrise și vărsate.

8.3. Acționarii sunt ținuți să respecte întru totul hotărârile adunării generale. Acționarii au obligația ca, prin acțiuni personale sau desfășurate în cadrul societății, să nu aducă prejudicii acesteia.

8.4. Deținătorii de acțiuni sunt obligați la plata integrală a acțiunilor subscrise, asociatul care întârzie să-și depună aportul social fiind răspunzător de daunele pricinuite, datorând și dobânzile legale, calculate din ziua în care trebuia să facă vărsământul.

Articolul 9

Finanțarea societății

9.1. Societatea este proprietara bunurilor, mijloace fixe și fonduri bănești, aduse ca aport de asociați, precum și a întregului patrimoniu constituit prin activitatea sa, inclusiv acțiunile pe care le dobândește în condițiile legii și în baza actelor constitutive.

9.2. Finanțarea activității societății se va face prin aportul acționarilor la capitalul social, din credite bancare, împrumuturi subordonate obținute din țară și din străinătate, precum și din alte surse prevăzute de lege.

Articolul 10

Conducerea și administrarea societății

10.1. Adunarea generală a acționarilor este organul de conducere al societății, care decide asupra activității acesteia și asupra planului de afaceri (business-plan).

10.2. Atribuțiile adunării generale sunt prevăzute în statut.

10.3. Adunarea generală numește un consiliu de administrație, format din 3-7 membri. Fiecare membru este numit pe o perioadă de 4 ani, excepție făcând prima legislatură, care este de 2 ani.

10.4. Sunt administratori desemnați:

a) Rodica Seward;

b) Marian Crișan;

c) Dan Corneliu Pascariu;

d) Michael Alexander;

e) Mark Daniell.

10.5. Administrator general și director general al consiliului de administrație este Rodica Seward, având un mandat de 2 ani.

10.6. Prima adunare generală a acționarilor, ținută după elaborarea planului de afaceri (business-plan), va stabili întinderea drepturilor administratorilor pentru prima legislatură.

Articolul 11

Forța de muncă

11.1. Prima adunare generală a acționarilor întrunită după constituirea societății:

11.1.1. va analiza și aproba schema de organizare, condițiile generale de angajare, regulile generale de conduită, contractul individual de muncă;
11.1.2. va desemna persoane împuternicite să angajeze forță de muncă și reguli generale de angajare, limite de salarizare etc.

Articolul 12

Controlul societății

12.1. Gestiunea societății este controlată de acționari și de o comisie de cenzori, constituită în conformitate cu legea și cu dispozițiile statutului.

Articolul 13

Exercițiul economico-financiar

13.1. Exercițiul economico-financiar începe la data de 1 ianuarie și se încheie la 31 decembrie ale anului respectiv, cu excepția primului an de activitate, când începe la data înregistrării societății la Registrul comerțului.

13.2. Contabilitatea și evidențele contabile se țin în limbile română și engleză, în monedă națională.

13.3. Contabilitatea operațiunilor efectuate în valută sc ține atât în monedă națională, cât și în valută.

Articolul 14

Conturile societății

14 1. Societatea va deschide conturi în lei și în valută la B.R.C.E. - S.A.

14.2. Alimentarea conturilor respective se va face din aporturi la capitalul social, din încasări, credite, împrumuturi subordonate și din alte surse, în condițiile legii.

14.3. Contul valutar va fi alimentat periodic cu sume în valută, rezultate din operațiuni curente cu plată în valută.

Articolul 15

Calculul și repartizarea dividendelor

15. Determinarea dividendelor și repartizarea lor se vor face în condițiile prevăzute în statut și cu respectarea reglementărilor legale, proporțional cu numărul și felul acțiunilor obținute de acționari, conform hotărârii adunării generale.

Articolul 16

Emiterea de obligațiuni

16.1. Adunarea generală extraordinară poate hotărâ emiterea de obligațiuni (nominative sau la purtător), în condițiile legii.

16.2. Valoarea nominală a unei obligațiuni nu va fi mai mică de 1,000 lei.

16.3. Obligațiunile emise pot fi ordinare, care au dobândă fixă sau eu primă (bonificație).

16.4. Emisiunea de obligațiuni, natura și regimul lor juridic, drepturile și obligațiile posesorilor de obligațiuni vor fi cele stabilite prin hotărârea adunării generale a acționarilor, în conformitate cu dispozițiile legale.

Articolul 17

Modificarea capitalului social

17.1. Adunarea generală extraordinară va putea hotărî:

17.1.1. majorarea capitalului social prin noi emisiuni de acțiuni;
17.1.2. consolidarea și divizarea totală sau parțială a capitalului social, în acțiuni cu valoare mai mare decât cea existentă;
17.1.3. anularea acțiunilor care, la data adoptării hotărârii, nu au fost revendicate de nimeni, nu au fost achitate, deși au fost subscrise, diminuând capitalul cu o valoare egală cu cea a acțiunilor anulate.

Articolul 18

Majorarea capitalului social

18.1. Hotărârea de majorare a capitalului social va fi publicată în Monitorul Oficial al României, acordându-se societății, acționarilor fondatori și celorlalți membri acționari, pentru exercitarea dreptului de preempțiune, un termen de 90 de zile, cu începere din ziua publicării. După expirarea termenului, acțiunile vor fi subscrise de public.

18.2. Toate acțiunile nou-emise trebuie subscrise în totalitatea lor, libere de orice sarcini, iar valoarea lor vărsată nu va putea fi mai mică de 30% din valoarea acțiunii la data subscripției.

18.3. Capitalul social va putea fi majorat parțial sau total în natură, conform hotărârii adunării generale extraordinare, pe baza evaluărilor efectuate de experți desemnați de acționari și acceptați de către cenzori.

18.4. Capitalul social va putea fi majorat și dacă adunarea generală va aproba cu votul unui număr de acționari oare reprezintă 3/4 din capitalul social vărsat.

18.5. Fac excepție dispozițiile art. 5 din prezentul contract privind modificarea valorii și componenței capitalului social inițial subscris, inclusiv redistribuirea acestuia, în acord cu planul de afaceri (business-plan), care se va face în conformitate cu hotărârea adunării generale care îl aprobă.

Articolul 19

Reducerea capitalului social

19.1. Reducerea capitalului social se poate face pe baza hotărârii adunării generale numai după trecerea a 2 luni din ziua în care hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

19.2. Propunerea de reducere va fi comunicată, de către consiliul de administrație, comisiei de cenzori cu cel puțin 30 de zile înainte de data adunării generale, avându-se în vedere respectarea minimului legal de capital prevăzut de lege în cazul societăților bancare și cu menționarea motivelor și a procedeului utilizat pentru efectuarea ei.

Articolul 20

Forța majoră

20.1. Acționarii au convenit că vor fi exonerați de obligațiile prevăzute în prezentul contract și în statut în caz de forță majoră, care privește orice eventualitate ce s-ar putea produce în afara voinței și” controlului părților, precum incendii, cutremure, război, inundații, catastrofe, calamități naturale, alte evenimente inevitabile și imprevizibile, care împiedică total sau parțial îndeplinirea obligațiilor asumate.

20.2. Partea care invocă forța majoră este obligată să anunțe în scris celorlalte părți și societății despre apariția cazului de forță majoră, în condițiile legii.

20.3. Înscrisurile sau orice alte mijloace de probă ce fac dovada evenimentului de forță majoră, certificate de organele în drept de la locul unde acesta a apărut și confirmate de Camera de Comerț și Industrie a României, vor fi prezentate de partea care o invocă, în termen de 30 de zile de la data apariției evenimentului.

Articolul 21

Dizolvarea și lichidarea societății

21.1. Sunt situații ce duc la dizolvarea societății:

21.1.1. imposibilitatea realizării obiectului de activitate al societății;
21.1.2. hotărârea adunării generale;
21.1.3. reducerea numărului de acționari sub minimul legal;
21.1.4. alte situații prevăzute de lege.

21.2. Dizolvarea societății va fi înscrisă la Registrul comerțului și publicată în Monitorul Oficial al României.

21.3 În caz de dizolvare, societatea va fi lichidată.

21.4. Lichidarea se face cu respectarea dispozițiilor Legii nr, 31/1990 de către un număr de 3-5 lichidatori numiți de adunarea generală și cu respectarea condițiilor stipulate în statut.

Articolul 22

Soluționarea litigiilor

22.1. Litigiile societății cu persoane fizice sau juridice române sunt de competența instanțelor judecătorești.

22.2. Litigiile născute din- raporturi contractuale, privind executarea prezentului contract de societate și a celorlalte acte ce fac parte integrantă din contract, în caz de nesoluționare pe cale amiabilă, sunt de competența judecătoriei sau a arbitrajului.

22.3. Dreptul aplicabil este dreptul românesc în natură.

Articolul 23

Dispoziții finale

23.1. Cheltuielile de constituire urmează a fi preluate de societate în contul său, fiind considerate cheltuieli aferente primului an de activitate.

23.2. Amendamentele, modificările, completările la prezentul contract de societate, precum și la anexele acestuia sunt valabile și operabile numai dacă sunt făcute în scris, cu respectarea condițiilor de formă și de publicitate prevăzute de lege.

23.3. Părțile vor putea modifica statutul anexat, care va fi aprobat de părți prin act adițional semnat de toți acționarii. Forma finală a statutului va putea fi convenită înainte de începerea activității societății și înainte de orice angajare a acesteia.

23.4. Contractul de societate și statutul societății au fost redactate de părți în limbile română și engleză și autentificate la Notariatul de Stat al municipiului București.

Anexă

Statutul Societății Comerciale „Capital” - S.A.

Articolul 1

Denumirea și sediul societății

1.1. Denumirea societății este „Capital” - S.A.

1.2. Sediul social este în București, str. Doamnei nr. 2-4, sector 3.

El poate fi transferat, prin hotărârea adunării generale, în orice localitate din România.

1.3. Societatea poate deschide sucursale., filiale, reprezentanțe sau agenții în orice localitate din țară sau din străinătate, în condițiile legii, prin hotărârea adunării generale, cu respectarea formalităților de înființare și înregistrare, specifice locului unde vor funcționa.

Articolul 2

Forma juridică

2.1. Societatea comercială se constituie sub forma unei societăți pe acțiuni, fiind persoană juridică română, înmatriculată la Registrul comerțului.

2.2. În toate actele, facturile, anunțurile, publicațiile și alte documente emanând de la societate, denumirea societății va fi urmată de inițialele „S.A.”, capitalul social, numărul de înregistrare din Registrul comerțului și sediul societății.

2.3. Societatea își desfășoară activitatea potrivit legislației din România, cu privire la acest tip de societate, conformându-se prevederilor contractului de societate și a prezentului statut, respectând dispozițiile Legii nr. 31/1990, Legii nr. 35/1991 și Codului Comercial al României,

Articolul 3

Obiectul de activitate

3.1. Societatea va avea următorul obiect de activitate:

(1) desfășurarea de operațiuni și activități cu hârtii de valoare (valori mobiliare) atât la sediul social, cât și la subunități proprii aflate în țară sau în străinătate, după caz, în folos propriu sau pentru terți pe bază de comision;

(2) realizarea pentru clienți, persoane fizice și juridice, române și străine, de servicii de consultanță economică, financiară și legislativă, inclusiv strategia dezvoltării agenților economici, analize, evaluări, identificări de oportunități pentru investiții; realizarea structurilor de capital și de inginerie financiară, precum și proiecte de emisiune în vederea privatizării și ofertării publice;

(3) monitorizarea și efectuarea în nume și în cont propriu sau al clienților de proiecte de plasamente în valori mobiliare și imobiliare, pentru finanțarea clienților, încheierea de acorduri cu băncile comerciale în vederea gestionării și restructurării agenților economici cu credite neperformante; mobilizarea de resurse de creditare având sau neavând în contrapartidă titluri (înscrisuri care să ateste îndatorarea); împrumutarea de bani sau titluri până la concurența valorii capitalului vărsat sau a datoriei subordonate;

(4) asigurarea serviciilor de administrare și gestiune a societăților comerciale în care investește (la care participă) în totalitate sau parțial; furnizarea de astfel de servicii, pe bază de contract, la solicitarea altor instituții care își restructurează portofoliul, precum băncile comerciale și fondurile proprietății de stat și private, fonduri care necesită asistență înainte de privatizare;

(5) realizarea de servicii de plasament garantat și acte de comerț (vânzare-cumpărare) cu valori mobiliare, inclusiv executarea de operațiuni pentru administrarea riscului la termen sau de operațiuni cu instrumente financiare derivate, atât în interes și pe cont propriu, cât și în interesul și pe contul terților;

(3) efectuarea de orice alte activități și operațiuni, care pot fi considerate ca aflate în legătură sau în consecința celor de la pct. (1)-(5), inclusiv dezvoltarea unei baze informatice închise și protejate,

Articolul 4

Durata de funcționare

4.1. Societatea se constituie pe durată nedeterminată și urmează a funcționa din data înregistrării la Registru] comerțului.

Articolul 5

Capitalul social

5.1. Capitalul social al societății se subscrie în lei și se varsă în lei și valută (U.S. $).

5.2. Capitalul social este împărțit în acțiuni nominative în valoare de 1.000 lei fiecare.

5.3. Capitalul social inițial, subscris integral de asociați străini și români, va fi vărsat 30% la constituire și 70% în cel mai târziu 6 luni de la înregistrarea societății.

5.4. Valoarea capitalului social în valută se înregistrează la rata oficială de schimb a leului din. momentul vărsării lui (în numerar sau în natură).

5.5. Eventuala modificare ulterioară a ratei de schimb a leului nu afectează vărsămintele deja făcute și nu poate duce la modificarea procentelor participării acționarilor la capitalul social.

5.6. Vărsarea aportului subscris, în numerar, de acționari se va face în conturi deschise la Banca Română de Comerț Exterior - S.A. în lei și în valută.

5.7. Valoarea și componența capitalului social inițial vor putea fi modificate de acționarii care l-au subscris, până cel mai târziu la data vărsării integrale,

5.8. O eventuală redistribuire a capitalului social inițial se va putea face către persoane fizice și/sau juridice din țară (România) și din străinătate, inclusiv către anumite organisme financiare internaționale, după definitivarea de către conducerea executivă a societății a planului de afaceri (business-plan) al societății și aprobarea acestuia de adunarea generală a asociaților.

Articolul 6

Acțiunile

6.1. Acțiunile emise de societate la constituire și subscrise integral de acționarii fondatori sunt nominative.

6.2. Adunarea generală a asociaților va putea decide emiterea de noi acțiuni nominative sau transformarea unor acțiuni nominative în acțiuni la purtător.

6.3. Acțiunile inițiale emise de societate și deținute de acționarii fondatori sunt acțiuni privilegiate, toate celelalte acțiuni nominative, emise de societate și care nu vor fi subscrise de asociații fondatori, sunt ordinare. Toate acțiunile la purtător vor fi ordinare.

6.4. Acțiunile nominative privilegiate dau dreptul deținătorilor: de a beneficia de o cotă suplimentară din profitul societății, acordat în condițiile legii, de a face parte din consiliul de administrație și, sau de a numi, din rândul lor, președintele consiliului de administrație; de a avea dreptul la un vot pentru fiecare acțiune deținută; de a-și manifesta preferențial intenția de a cumpăra acțiunile ce urmează a fi cedate (vândute) de către alți acționari sau noi acțiuni emise de societate.

6.5 Societatea va putea dobândi propriile sale acțiuni și va acorda împrumuturi sau avansuri asupra lor numai prin hotărâre a adunării generale a acționarilor, luată cu votul acționarilor reprezentând 2/3 din capitalul social,

6.6. Acțiunile vor cuprinde:

a) denumirea și durata societății;

b) data contractului de societate, numărul din Registrul comerțului;

c) capitalul social, numărul acționarilor și numărul da ordine, valoarea nominală în lei și în valută U.Ș, $ a acțiunilor și vărsămintelor efectuate;

d) avantajele acordate fondatorilor.

6.7. Acțiunile nominative vor arăta și numele, prenumele și domiciliul (sediul) acționarului.

6.8. Acțiunile au valoare egală.

6.9. Acțiunile vor purta semnătura a 2 (doi) administratori.

6.10. Acțiunile sunt indivizibile cu privire la societate, care nu recunoaște decât un singur proprietar pentru fiecare acțiune.

6.11. Proporțional cu cota de capital pe care o dețin, acționarii au drept de preempțiune la subscripția de noi acțiuni emise de societate și la achiziționarea acțiunilor pe care oricare dintre acționari dorește să le cedeze.

6.12. Titularii de acțiuni au dreptul la achiziționarea da obligațiuni emise de societate, iar în concurs cu terți, la condiții egale, au drept de preempțiune.

6.13. Deținerea de acțiuni implică, de drept, adeziunea la statut și însușirea clauzelor contractului de societate cu toate modificările eventuale intervenite.

6.14. Drepturile și obligațiile legate de acțiuni urmează acțiunile în cazul trecerii lor în proprietatea altor persoane. Fac excepție acțiunile privilegiate ale acționarilor fondatori, dacă adunarea generală a acționarilor nu stabilește altfel.

Acțiunile fondatorilor cedate-în condițiile prezentului statut și a contractului de societate, precum și cele transmise prin succesiunea moștenitorilor legali sau testamentari ai acestora, persoane fizice sau juridice, își păstrează calitatea de privilegiate.

6 15. Modalitățile de transfer, precum și noile emisiuni de acțiuni și obligațiuni aprobate de adunarea generală a asociaților vor fi stabilite de consiliul de administrație.

6.16. În cazul determinării, uzării sau distrugerii unei acțiuni, formularul va fi reînnoit în condițiile stabilite de administratori, gratuit după predarea formularului vechi.

6.17. În cazul acțiunilor pierdute se aplică dispozițiile de la pct. 6.16., numai după ce acționarul interesat face dovada comunicării pierderii și declararea nulității acțiunii respective în Monitorul Oficial al României și un alt ziar de largă circulație.

Articolul 7

Cesiunea, transmiterea acțiunilor

7.1. Acțiunile nominative sunt liber cesibile între acționari privilegiați și între acționari și societate prin declarația făcută în registrul de acțiuni al societății, subscrisă de cedent și de cesionar sau de mandatarii lor și prin mențiune făcută pe acțiuni, cu acordul adunării generale.

7.2. Cesiunea acțiunilor nominative către terți sau către asociați se poate face numai după ce societatea și acționarii privilegiați și-au manifestat dreptul de preempțiune preferențial asupra acestor acțiuni.

7.3. Cedentul va notifica imediat, în scris, prin scrisoare cu confirmare de primire, telex sau fax, consiliului de administrație ăl societății și fiecăruia dintre acționarii privilegiați, la adresele indicate în contractul de societate intenția sa de a ceda toate sau o parte din acțiunile pe care le deține, comunicând totodată și condițiile esențiale ale ofertei, respectiv prețul, moneda de plată, condițiile de plată, numărul acțiunilor, numele terțului care dorește să cumpere. Notificarea are valoare de ofertă irevocabilă pe care acționarul cedent o face societății și acționarilor fondatori de a ceda acțiunile sale în termenii, condițiile și la prețul specificat în scrisoare.

7.4. Consiliul de administrație va putea să-și manifeste preferențial intenția de a cumpăra acțiunile oferite, dacă are acordul adunării generale și este mandatat, în acest sens, conform legii, în termen de 45 de zile de la data notificării, care se consideră data primirii ei de către destinatar.

7.4.1. Cel mai târziu la data împlinirii celor 45 de zile acordate preferențial consiliului de administrație, acesta va notifica în scris, în aceleași condiții ca la pct. 7.3., hotărârea sa, atât acționarului cedent, cât și acționarilor privilegiați.
7.4.2. În condițiile în care consiliul de administrație refuză să preia sau nu-și manifestă prin nici un act intenția de a-și manifesta dreptul său de preempțiune, de la data împlinirii-celor 45 de zile, se consideră a nu fi dorit să preia și începe să curgă un nou termen de 45 de zile în favoarea acționarilor privilegiați.
7.4.3. Dacă în, noul termen de 45 de zile, dar nu mai târziu de 90 de zile de la data primirii • notificării făcute de acționarul cedent, nici un acționar privilegiat nu și-a exercitat dreptul său de preempțiune, atunci acționarul cedent poate vinde acțiunile sale în condițiile menționate în oferta inițială și care se consideră minimale, în acest caz, acționarul poate opta pentru procedura pe. cale de publicitate prevăzută de lege;
7.4.4. Dacă consiliul de administrație își va manifesta în termen intenția sa de a> prelua numai o parte din acțiunile ce se cedează, de la data notificării intenției sale, făcută atât cedentului, cât și acționarilor privilegiați, curge termenul de 45 de zile acordat acestor acționari, cu mențiunea că dreptul lor de preempțiune se va manifesta numai asupra acțiunilor rămase.
7.4.5. În cazul în care unul sau mai mulți acționari, în exercitarea dreptului de preempțiune, acceptă condițiile ofertei, atunci cedentul este obligat să le cedeze acestuia sau acestora. Dacă mai mulți acționari au acceptat, atunci acțiunile se distribuie între aceștia proporțional cu cota de capital subscrisă și vărsată de fiecare.

7.5. Transferul acțiunilor se consideră ca fiind perfectat după înregistrarea lui în registrul de acțiuni al societății, operațiune ce implică modificarea, numelui și prenumelui (sau denumirii firmei) pe titlu.

Articolul 8

Drepturile și obligațiile acționarilor

8.1. Acționarii au față de societate drepturile și obligațiile ce decurg din prevederile prezentului statut și ale contractului de societate, precum și ale legislației române în vigoare.

8.2. Obligațiile sociale ale societății sunt garantate cu patrimoniul social al acesteia, acționarii fiind obligați numai în limita acțiunilor subscrise și vărsate.

8.3. Acționarii sunt ținuți să respecte întru totul hotărârile adunării generale. Acționarii au obligația de a crea societății toate condițiile necesare, care să asigure acesteia funcționarea în condiții de rentabilitate maximă.

8.4. Acționarii au obligația ca, prin acțiuni personale sau desfășurate în cadrul societății, să nu aducă prejudicii acesteia.

8.5. Acțiunile sunt egale ca drepturi și obligații și conferă posesorilor drepturi egale, excepție făcând acțiunile privilegiate.

8.6. Fiecare acțiune conferă titularului dreptul de a alege și de a fi ales în organele societății, dreptul de a participa la împărțirea profitului conform hotărârii adunării generale, dreptul de a participa la împărțirea activelor în cazul lichidării societății, precum și orice alt drept sau obligație prevăzute în contractul de societate, prezentul statut și celelalte documente anexate.

8.7. Titularii de acțiuni au dreptul la achiziționarea de obligațiuni ale societății, iar în concurs cu terți, la condiții egale, au drept de preempțiune.

8.8. Deținătorii de acțiuni sunt obligați la plata integrală a acțiunilor subscrise. Asociatul care întârzie să depună aportul social este răspunzător de daunele pricinuite, datorând și dobânzile legale, calculate din ziua în care trebuia să facă vărsământul.

8.9. Pe durata societății, creditorii unui acționar pot să-și exercite drepturile lor numai asupra părții din profit (dividendelor) cuvenite acționarului conform hotărârii adunării generale, iar în caz de dizolvare a societății, numai asupra părții ce revine acționarului din activele societății după lichidare.

Articolul 9

Finanțarea societății

9.1. Societatea este proprietara bunurilor, mijloace fixe și fonduri bănești, aduse ca aport de asociați, precum și a întregului patrimoniu constituit prin activitatea sa.

9.2. Finanțarea activității societății se va face prin aportul acționarilor la capitalul social, din credite bancare, împrumuturi subordonate, obținute din țâră și din străinătate, din alte surse prevăzute de lege.

9.3. Condițiile, precum și toate clauzele privind creditele subordonate, respectiv data acordării lor, dobânda, rambursarea, legea aplicată, procedura amiabilă etc. sunt cuprinse în acte și documente încheiate de acționarii privilegiați și fac parte integrantă din prezentul statut.

Articolul 10

Adunarea generală a acționarilor

10.1. Adunarea generală a acționarilor este organul de conducere al societății și se compune din toți acționarii acesteia. Adunarea generală poate fi ordinară și extraordinară.

10.2. Adunarea generală extraordinară se întrunește o dată pe an sau ori de câte ori este nevoie.

10.3. Adunarea generală ordinară are loc o dată pe an, în maximum 3 luni de la închiderea exercițiului bugetar și este convocată de administratori prin înștiințare scrisă cu cel puțin 15 zile înainte de data stabilită pentru ședință. înștiințarea se face atât prin scrisoare, telex, fax, trimise la adresele indicate de acționari, specificându-se exact data, ora, locul și ordinea de zi a ședinței, cât și prin presă. Înștiințarea privește pe acționari, dar și persoanele îndreptățite să dețină acțiuni urmare a decesului ori falimentului unui acționar, precum și în atenția administratorilor și cenzorilor.

10.4. Omiterea accidentală de a anunța o întrunire ori neprimirea anunțului de către persoanele îndreptățite a-l primi, nu anulează lucrările adunării.

10.5. Cu cel puțin 5 zile înainte de data adunării generale, acționarii cu drept de vot ce dețin acțiuni la purtător și care intenționează să voteze în cadrul adunării vor depune acțiunile sau certificatele constatatoare la locul indicat în anunț. Acțiunile rămân depuse până la adunarea generală, dar nu pot fi lăsate mai mult de 10 zile de la această dată. Societatea nu răspunde de acțiunile neridicate în termenul menționat, considerându-se că este neglijența acționarului.

10.6. Ordinea de zi a adunării generale va cuprinde, pe lângă alte probleme, obligatoriu:

10.6.1. aprobarea sau modificarea bilanțului și a dării de seamă privind contul de profit și pierderi ale societății pentru anul anterior;
10.6.2. numirea administratorilor și cenzorilor;
10.6.3. stabilirea remunerației cuvenite administratorilor și cenzorilor;
10.6.4. se pronunță asupra gestiunii administratorilor;
10.6.5. stabilirea bugetului de venituri și cheltuieli, a programului de activitate pentru exercițiul economico-financiar următor;
10.6.6. decide asupra oricăror alte probleme importante.

10.7. Pentru validitatea deliberărilor adunării generale ordinare este necesară prezența acționarilor care să reprezinte cel puțin 1/2 din capitalul social. Prezența asociaților privilegiați este obligatorie în proporție de 2/3 din capitalul inițial. Lipsa lor atrage amin ar ea adunării.

10.8. Dacă nu se întrunește cvorumul sau nu se prezintă acționarii privilegiați sau dacă în timpul adunării cvorumul încetează sau asociații privilegiați se retrag, adunarea se dizolvă.

În orice alte situații adunarea se amână pentru aceeași zi a săptămânii următoare, la aceeași oră și același loc, dacă administratorii nu hotărăsc altfel.

10.9. Adunarea generală extraordinară se întrunește ori de câte ori este nevoie a se lua o hotărâre privind:

10.9.1. modificarea duratei de funcționare a societății;
10.9.2. mărirea capitalului social;
10.9.3. completarea, modificarea obiectului de activitate ăl societății;
10.9.4. mutarea sediului social;
10.9.5. fuziunea cu alte societăți;
10.9.6. reducerea capitalului social sau înregistrarea sa prin emisiuni de noi acțiuni;
10.9.7. dizolvarea anticipată a societății;
10.9.8. emisiunea de obligațiuni;
10.9.9. orice altă modificare a contractului de societate ori a statutului sau orice altă hotărâre pentru care este cerută aprobarea adunării extraordinare.

10.10. Adunarea generală extraordinară va putea fi convocată la cererea cenzorilor, a acționarilor privilegiații și a acționarilor reprezentând 1/3 din capitalul social. Administratorii sunt obligați să convoace adunarea de îndată. Adunarea va avea loc în termen de o lună (30 zile) de la data cererii.

10.11. Adunarea generală va fi convocată de ”administratori ori de câte ori este nevoie, conform dispozițiilor statutare.

10.12. Adunarea generală își desemnează un președinte care să conducă ședința. în lipsa președintelui desemnat, lucrările adunării generale vor putea fi conduse de administratorul acționar, dacă adunarea nu hotărăște altfel.

10.13. Președintele desemnează 1-2 secretari din rândul acționarilor, care vor verifica lista de participare a acționarilor, indicând capitalul subscris și vărsat de fiecare, verifică raportul cenzorilor în privința vărsămintelor de capital, precum și îndeplinirea tuturor formalităților impuse de lege și prezentul statut pentru ținerea adunării.

10.14. Hotărârile adunărilor se pot lua prin vot deschis. La propunerea președintelui adunării, a unor acționari reprezentând 1/4 din acțiunile prezente sau a acționarilor privilegiați, se vor lua hotărâri și prin vot secret.

10.15. Votul este obligatoriu secret pentru alegerea membrilor consiliului de administrație, precum și pentru hotărârile privind răspunderea administratorilor.

10.16. Acționarii pot fi reprezentați în societate și la adunările generale prin alți acționari, în baza unor procuri speciale, Un acționar nu poate reprezenta mai mult de 2 acționari.

10.17. Acționarii care nu au capacitate legală, cei declarați incapabili, precum și persoanele juridice vor fi reprezentați prin reprezentanții lor legali, care pot da procură specială altor acționari.

10.18. Acționarii vor putea fi reprezentați și prin terți mandatari cu procură autentică.

10.19. Când o acțiune aparține mai multor persoane, acestea trebuie să-și desemneze un reprezentant comun, care are și drept de vot în adunarea generală.

10.20. Dreptul de vot nu poate fi cedat și orice convenție între acționari privind exercitarea într-un anumit fel a dreptului de vot contrar contractului și prezentului statut este nulă.

10.21. Procesul-verbal constatator al lucrărilor adunării generale, cuprinzând hotărârile luate, declarațiile făcute de acționari în ședință se întocmește de secretari și se semnează de președinte și secretar. La procesul-verbal se anexează actele privind convocarea și listele de prezență a acționarilor. Procesul-verbal se trece în registrul adunărilor generale.

10.22. Hotărârile adunării generale pentru a fi opozabile terților se vor depune în termen de 15 zile la Registrul comerțului.

10.23. Hotărârile luate de adunarea generală, în limitele legii, contractului de societate și prezentului statut sunt obligatorii chiar și pentru acționarii care nu au luat parte la adunare sau au votat contra.

Articolul 11

Consiliul de administrație

11.1. Adunarea generală numește un consiliu de administrație format din 3-7 membri. Fiecare membru va fi numit pentru o perioadă de 4 ani, excepție făcând prima legislatură care este de 2 ani. Pentru prima legislatură membrii consiliului de administrație sau o parte dintre ei sunt desemnați prin contractul de societate, care numește și administratorul general (președintele consiliului de administrație).

11.2. Pentru primele două legislaturi, membrii consiliului de administrație se numesc de către acționarii privilegiați-

Președintele consiliului de administrație va fi desemnat de către acționarii privilegiați, din rândul lor sau din rândul celorlalți asociați din afară.

11.3. Consiliul de administrație se întrunește ori de câte ori este necesar și cel puțin o dată pe lună. La întrunirile consiliului de administrație vor fi convocați și cenzorii.

11.4. Procesele-verbale ale ședinței consiliului de administrație, cuprinzând ordinea deliberărilor, deciziile luate, numărul de voturi întrunite, precum și opiniile contrare, vor fi înscrise într-un registru de procese-verbale ale consiliului de administrație.

11.5. Deciziile consiliului de administrație au valabilitate dacă au fost luate în ședința la care au participat cel puțin 1/2 din numărul administratorilor, iar decizia s-a luat cu votul reprezentând 1/2 din numărul celor prezenți.

11.6. Consiliul de administrație poate delega o parte din puterile sale directorilor executivi.

11.7. Administratorul general este președintele consiliului de administrație și directorul general al societății. El poate delega toate sau o parte din puterile sale de reprezentare unui sau unor directori executivi.

11.8. La prima adunare generală se vor stabili limitele privind delegarea de atribuții și către cine se deleagă acestea.

11.9. Directorii executivi nu vor putea delega atribuțiile lor primite prin mandat unei terțe persoane, decât cu acordul scris, expres, al administratorului sau al consiliului de administrație.

11.10. Administratorii răspund față da societate pentru actele săvârșite sau pentru omisiuni în activitatea lor, care au adus pagube societății. Acțiunea în răspundere contra administratorilor și directorilor executivi aparține adunării generale.

11.11. Administratorii pierd această calitate prin:

11.11.1. demisie notificată în scris și aprobată de adunarea generală și de acționarii privilegiați dacă au fost numiți de aceștia;
11.11.2. ajungerea în stare de faliment;
11.11.3. declararea ca incapabil;
11.11.4. apariția unor situații prevăzute de lege și care atrag pierderea calității de administrator, precum: condamnare pentru gestiune frauduloasă, delapidare, dare și luare de mită, mărturie mincinoasă etc.;
11.11.5. lipsa nemotivată de la ședințele consiliului de administrație timp de 6 luni succesiv, fără a fi reprezentat de un director executiv;
11.11.6. la solicitarea temeinic motivată a celorlalți administratori sau a celui celor care l-au desemnat.

11.12. Consiliul de administrație poate lua decizii valabile și prin corespondență, dacă se respectă condițiile de legalitate prevăzute la pct. 11.5.

11.13. Consiliul de administrație are un secretar numit de președinte. Secretarul poate fi numit și din rândul personalului executiv.

11.14 Delegarea atribuțiilor se face pe probleme limitate și pe timp limitat, numai pentru activitatea curentă a societății.

11.15. Membrii consiliului de administrație sunt obligați să pună la dispoziția acționarilor și cenzorilor, la cererea acestora, toate documentele societății

11.16. Consiliul de administrație are următoarele atribuții:

11.16.1. Angajează și concediază personalul societății direct sau prin mandat acordat directorului general, stabilește drepturile și obligațiile acestuia.
11.16.2. Elaborează și regulamentul de organizare al societății pe care-i supune aprobării adunării generale, elaborează și aprobă regulamentul de ordine interioară și codul de conduită a salariaților.
11.16.3. Încheie contracte și reprezintă, societatea față de terți, puțind face toate operațiunile necesare pentru îndeplinirea obiectului de activitate al societății.
11.16.4. Supun, anual, adunării generale a acționarilor, raportul cu privire la activitatea societății, bilanțul contabil și contul de profit și pierderi pentru anul precedent, precum și programul de activitate și bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul următor.
11.16.5. Decide și rezolvă orice alte probleme stabilite de adunarea generală a acționarilor.

11.17. Obligația și răspunderea administratorilor, precum și cea a directorilor delegați sunt reglementate de dispozițiile referitoare la mandat și de cele speciale prevăzute de lege.

Articolul 12

Forța de muncă

12.1. Prima adunare generală a acționarilor întrunită după constituirea societății va analiza și aproba:

12.1.1. Schema de organizare, condițiile generale de angajare, regulile generale de conduită, contractul individual de muncă;
12.1.2. Va desemna persoane împuternicite să angajeze forța de muncă și reguli generale de angajare, limite de salarizare etc.

Articolul 13

Controlul societății

13.1. Gestionarea societății este controlată de comisia de cenzori, numită de adunarea generală a asociaților și care este formată din membri și supleanți, dintre care un membru va fi expert contabil.

13.2. Comisia de cenzori se numește dintre asociații cetățeni români, pentru un mandat de 2 ani.

13.3. În exercitarea mandatului lor cenzorii își îndeplinesc obligațiile personal.

13.4. Atribuțiile cenzorilor sunt cele prevăzute de lege.

13.5. Administratorii și directorii delegați au obligația de a pune ia dispoziția cenzorilor, la cererea acestora, toate documentele privind activitatea societății; situația patrimoniului, a beneficiilor și pierderilor, situația utilizării liniei de credit etc.

13.6. Cenzorii au ca atribuții generale: verificarea gospodăririi bunurilor societății, a registrelor de evidență contabilă; controlează situația financiară anuală, verifică actele ce au stat la baza întocmirii bilanțului, modul ele distribuire a dividendelor.

13.7. La lichidarea societății, controlează acțiunile de lichidare.

13.8. Comisia de cenzori își desfășoară activitatea la sediul societății.

13.9. Cenzorii sunt responsabili solidar față de societate pentru prejudiciile cauzate de aceștia prin neîndeplinirea sau îndeplinirea cu rea credință a atribuțiilor ce le revin conform stătutului și regulilor aplicabile mandatului comercial (Codul Comercial Român). Nu pot fi cenzori persoanele incompatibile potrivit legii.

13.10. Comisia de cenzori poate convoca adunarea generală a acționarilor dacă consideră necesar sau dacă constată că administratorii nu au convocat-o.

Articolul 14

Exercițiul economico-financiar

14.1. Exercițiul economico-financiar începe la 1 ianuarie și se încheie la 31 decembrie ale anului respectiv, cu excepția primului an de activitate, care începe la data înregistrării societății la Registrul comerțului.

14.2. Contabilitatea și evidențele contabile se țin în limbile română și engleză, în monedă națională.

14.3. Contabilitatea operațiunilor efectuate în valută se ține în monedă națională, cât și în valută.

Articolul 15

Calculul și repartizarea dividendelor

15.1. Determinarea dividendelor și repartizarea lor se vor face în condițiile prevăzute în prezentul statut și cu respectarea reglementărilor legale, proporțional cu numărul și felul acțiunilor deținute de acționar.

15.2. Profitul anual al societății se stabilește prin bilanț anual aprobat de adunarea generală a acționarilor, care va dispune și asupra modului de repartizare a acestuia.

15.3. Plata dividendelor către acționari se face, conform hotărârii adunării generale și ținânâdu-se seama de drepturile deținătorilor de acțiuni privilegiate, de către societate, respectând condițiile legislației române și în cel mult 2 luni de la aprobarea bilanțului, dacă adunarea generală nu a stabilit altfel.

15.4. Adunarea generală va putea aproba ca administratorii să poată reține, din dividendele la care un acționar este îndreptățit, sumele de bani datorate societății de către acționarul respectiv și neachitate la termen, precum și orice alte datorii către societate.

Articolul 16

Emiterea de obligațiuni

16.1. Adunarea generală extraordinară poate hotărâ emiterea de obligațiuni nominative sau la purtător, în condițiile legii.

16.2. Valoarea nominală a unei obligațiuni nu va fi mai mică de 1.000 lei.

16.3. Obligațiunile emise pot fi ordinare, care au dobândă fixă sau cu primă (bonificație).

Articolul 17

Modificarea capitalului social

17.1. Adunarea generală extraordinară va putea hotărâ:

17.1.1. majorarea capitalului social prin noi emisiuni de acțiuni;
17.1.2. consolidarea și divizarea totală sau parțială a capitalului social, în acțiuni cu valoare mai mare decât cea existentă;
17.1.3. anularea acțiunilor care la data adoptării hotărârii nu au fost revendicate de nimeni, nu au fost achitate deși au fost subscrise, diminuând capitalul cu o valoare egală cu cea a acțiunilor anulate.

Articolul 18

Majorarea capitalului social

18.1. Majorarea capitalului social se face în condițiile legii și ale prezentului statut, cu respectarea termenului de 90 de zile de preempțiune preferențială.

18.2. Toate acțiunile nou emise trebuie subscrise în totalitatea lor, libere de orice sarcini, iar valoarea lor vărsată nu va putea fi mai mică de 30% din valoarea acțiunii la data subscripției.

18.3. Capitalul social va putea fi majorat parțial sau total în natură, conform hotărârii adunării generale extraordinare, pe baza evaluărilor efectuate de experți desemnați de acționari și acceptați de către cenzori.

18.4. Capitalul social va putea fi majorat și prin orice alte mijloace legale prevăzute în contractul de societate și în condițiile prezentului statut.

Articolul 19

Reducerea capitalului social

19.1. Reducerea capitalului social se poate face pe baza hotărârii adunării generale numai după trecerea a 2 luni din ziua în care hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

19.2. Propunerea de reducere va fi comunicată, de către consiliul de administrație, comisiei de cenzori cu cel puțin 30 de zile înainte de data adunării generale, avându-se în vedere respectarea minimului legal de capital prevăzut de lege.

Articolul 20

Forța majoră

20.1 Acționarii au convenit că vor fi exonerați de obligațiile prevăzute în prezentul statut, în caz de forță majoră, care privește orice evenimente ce s-ar putea produce în afara voinței și controlului părților, precum: incendii, cutremure, război, inundații, catastrofe, calamități naturale, alte evenimente inevitabile și imprevizibile, care împiedică total sau parțial îndeplinirea obligațiilor asumate.

20.2. Partea care invocă forța majoră este obligată să anunțe în scris celorlalte părți sau societății despre apariția acesteia.

20.3. Înscrisurile sau orice alte mijloace de probă ce fac dovada evenimentului de forță majoră, certificate de organele în drept de la locul unde acesta a apărut și confirmate de Camera de Comerț și. Industrie a României, vor fi prezentate de partea care îl invocă în termen de 30 de zile de la data apariției evenimentului.

Articolul 21

Dizolvarea și lichidarea societății

21.1. Sunt situații ce duc la dizolvarea societății:

21.1.1. imposibilitatea realizării obiectului de activitate al societății;
21.1.2. hotărârea adunării generale;
21.1.3. reducerea numărului de acționari sub minimul legal;
21.1.4. alte situații prevăzute de lege.

21.2. Dizolvarea societății va fi înscrisă la Registrul comerțului și publicată în Monitorul Oficial al României.

21.3. În caz de dizolvare, societatea va fi lichidată.

21.4. Lichidarea se face cu respectarea dispozițiilor Legii nr. 31/1990 de către un număr de 3-5 lichidatori numiți de adunarea generală.

21.5. Lichidatorii nu vor putea plăti acționarilor nici o sumă în contul acțiunilor ce li s-ar cuveni din lichidare, înaintea achitării creditorilor societății.

21.6. Din sumele rezultate din lichidare vor fi achitați, în ordinea de priorități, creditorii privilegiați (salarii, alte drepturi salariale, impozite și taxe, rate de credit și dobânzi etc), apoi ceilalți creditori, pentru ca în final1 bunurile rămase să fie împărțite între acționari proporțional cu cola de participare la capital.

21.7. Lichidatorii întocmesc bilanțul de lichidare care, însoțit de raportul cenzorilor, se depune la Registrul comerțului și se publică în Monitorul Oficial al României.

21.8. După terminarea lichidării, lichidatorii trebuie să ceară radierea societății din Registrul comerțului.

21.9. Lichidarea nu exonerează pe acționari și nu împiedică declararea în stare de faliment a societății.

Articolul 22

Soluționarea litigiilor

22.1. Litigiile societății cu persoane fizice sau juridice române sunt de competența instanțelor judecătorești.

22.2. Litigiile născute din raporturi contractuale și statutare privind executarea prezentului statut, a contractului de societate și a celorlalte acte legate de acestea, în caz de nesoluționare pe cale amiabilă, sunt de competența judecătoriei sau a arbitrajului.

22.3. Dreptul aplicabil este dreptul român în materie.

Guvernul României

Hotărâre privind aprobarea renunțării la cetățenia română de către unele persoane

În temeiul art. 27 din Legea cetățeniei române nr. 21/1991,

Guvernul României hotărăște:

Articol unic. - Se aprobă renunțarea la cetățenia română persoanelor prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Prim-ministru, Nicolae Vacăroiu | București, 8 decembrie 1992 | Nr. 781.

Contrasemnează:

Ministrul justiției, Petre Ninosu


Anexă

Lista persoanelor pentru care s-a aprobat renunțarea la cetățenia română

1. Kraus Margarete, născută la 23 iulie 1935 în localitatea Boarta, județul Sibiu, România, fiica lui Samuel și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Gotzenturmstr. 37.

2. Nemish Abdullah, născut la 2 ianuarie 1971 în Slatina, județul Olt, România, fiul lui Enver și Nadiea, cu domiciliul actual în Slatina, str. Victoriei, bl. 3, sc. C, ap. 11, județul Olt.

3. Nemish Hazbi, născut la 5 mai 1973 în Slatina, județul Olt, România, fiul lui Enver și Nadiea, cu domiciliul actual în Slatina, str. Victoriei, bl. 3, sc, C, ap. 11, județul Olt.

4. Nemish Imer, născut la 18 august 1974 în Slatina, județul Olt, România, fiul lui Enver și Nadiea, cu domiciliul actual în Slatina, str. Victoriei, bl. 3, sc. C, ap. 11, județul Olt.

5. Tudorache Ovidiu Vasile, născut la 6 iunie 1972 în municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, România, fiul lui Vasile și Ildiko-Eniko, cu domiciliul actual în Suedia, Lagan, Mollaregatan 13.

6. Elekeș Ildiko-Eniko, născută la 4 august 1944 în localitatea Cireșeni, județul Harghita, România, fiica lui Dezso și Agnes, cu domiciliul actual în Suedia, Lagan, Mollaregatan 13.

7. Elekeș Ladislau, născut la 4 iunie 1951 în localitatea Albiș, județul Covasna, România, fiul lui Idan și Prisca, cu domiciliul actual în Suedia, Lagan, Mollaregatan 13.

8. Stadler Doina Liliana, născută la 20 octombrie 1969 în București, România, fiica lui Marius și Maria, cu domiciliul actual în Austria, St. Konrad 58

9. Lavrhicik Dan, născut la 2 ianuarie 1972 în localitatea Șinteu, județul Bihor, România, fiul lui Iosif și Anna, cu domiciliul actual în Republica Federativa Cehă și Slovacă, ul. Bedzianska, Topolcany 370, Jacovce.

10. Vaczlavic Andrei, născut la 12 iulie 1970 în localitatea Șinteu, județul Bihor, România, fiul lui Anton și Maria, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Brezova, Pod Pradlom, ul. Husova 538/13.

11. Munteanu Adriana, născută la 24 decembrie 1943 în Bacău, județul Bacău, România, fiica lui Mihai și Georgeta, cu domiciliul actual în Suedia, Kavlinge, Karl Johansvag 37.

12. Nistor Călin Nicolae, născut la 3 aprilie1961 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Nicolae și Firuța, cu domiciliul actual în Germania, Tutzing-Vireg-str. 2.

13. Nistor Cristina Flavia, născută la 22 noiembrie 1966 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Flaviu și Ileana, cu domiciliul actual în Germania, Tutzing-Viregstr. 2.

14. Simoiu Ion, născut la 19 septembrie 1951 în București, România, fiul lui Constantin și Floarea, cu domiciliul actual în Germania, Solms-Albshausen, Leipzigerstr. 9.

15. Jucu Daniela, născută la 19 ianuarie 1964 în București, România, fiica lui Virgil și Ioana, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Hans Bocklerstr. 3.

16. Cristea Doina Elena, născută la 8 iunie 1941 în localitatea Căbești, județul Bihor, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Koln, Lillerstr. 2.

17. Borcean Petru, născut la 7 decembrie 1947 în localitatea Cărbunari, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Ion și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Mechernich, Lorbach, Plugbergstr. 3, Euskirhen.

18. Borcean Valeria, născută la 21 iunie 1953 în localitatea Bocșa, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ștefan și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Mechernich, Lorbach, Plugbergstr. 3, Euskirhen.

19. Toni Anna, născută la 20 octombrie 1938 în localitatea Percosova, județul Timiș, România, fiica lui Mihai și Elisabetha, cu domiciliul actual în Germania, Boetzingen, Rathausstr. 4.

20. Toni Franz, născut la 11 octombrie 1936 în localitatea Percosova, județul Timiș, România, fiul lui losif și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Boetzingen, Rathausstr. 4.

21. Toni Norbert, născut la 17 iunie 1969 în Reșița,, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Franz și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Boetzingen, Rathausstr. 4.

22. Seifer Maria, născută la 17 aprilie 1967 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiica lui Anton și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Wemdinger Wegila.

23. Seifer Johann, născut la 11 august 1964 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Josef și Theresia, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Wemdinger Weg 11 a.

24. Argeșeanu Marin, născut la 1 noiembrie 1949 în localitatea Ciurari, județul Teleorman, România, fiul lui Lucian și Ghiorghița, Cu domiciliul actual în Germania, Leipzig, Miltitzer Allee 2 E.

25. Zeier Gottfried, născut la 31 ianuarie 1954 în localitatea Cristian, județul Sibiu, România, fiul lui Gottfried și Suaana, cu domiciliul actual în Germania, Ainving-Mitterfeldeh, Ludvig Thomastr. 3.

26. Fickinger Anna, născută la 13 august 1913 în localitatea Jamu Mare, județul Timiș, România, fiica lui Franz și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Waldkraiburg, Haidaerstr. l/d.

27. Jenny Rudolf, născut la 23 aprilie 1921 în orașul Agnita, județul Sibiu, România, fiul lui Josef și Luise, cu domiciliul actual în Germania, Hofheim/UFR, Obere Sennigstr. 19.

28. Jenny Renate Monica, născută la 2 iulie 1955 în Alba Iulia, județul Alba, România, fiica lui Rudolf și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Hofheim/ UFR, Obere Sennigstr. 19.

29. Jenny Katharina, născută la 1 decembrie 1927 în Sibiu; județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Hofheim/ UFR, Obere Sennigstr. 19.

30. Hummel Elisabeta, născută la 19 septembrie 1929 în localitatea Moravița, județul Timiș, România, fiica lui Herman și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Wiesenstr. 13 B.

31. Hummel Josif, născut la 12 februarie 1929 în localitatea Moravița, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Terezia, cu domiciliul-actual în Germania, Niirnberg, Wiesenstr. 13 B.

32. Karl Ecaterina, născută la 15 februarie 1955 în localitatea Movila Găldăului, România, fiica lui Ioan și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Albrecht Diirerstr. 2.

33. Karl Petru, născut la 29 iulie 1953 în localitatea Becicherecu Mic, județul Timiș, România; fiul lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Albrecht Durerstr. 2.

34. Seghedi Nicolae, născut la 12 august 1957 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Nicolae și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Schawabach, Am Wașserschlostr. 43.

35. Rumpel Emma Maria, născută la 5 iunie 1967 în localitatea Blaj, județul Alba, România, fiica lui Martin și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Cottbus, Hopengarten 11.

36. Cîrpaci Nicușor, născut la 28 mai 1973 în localitatea Bocșa Română, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Mihai și Cristina, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Mailanderstr. 5.

37. Badiu Mircea, născut la 31 ianuarie 1974 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Mircea Dumitru și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Wurzburg, Ziegelaustr. 8.

38. Emrich Ghizela, născută la 23 ianuarie 1951 în Oradea, județul Bihor, România, fiica lui Ștefan și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Kohlfurterstr. 5.

39. Dăian Ioan Mircea, născut ia 25 decembrie 1964 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Lucreția, cu domiciliul actual în Germania, Blender-Oistestr. 39.

40. Cîrpaci Ioan, născut la 24 iunie 1952 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ion și Salvina, cu domiciliul actual în Germania, Oelde Zum, Kreuzwegstr. 1 A.

41. Chirilă Dumitru, născut la 5 octombrie 1963 în localitatea Ceahlău, județul Neamț, România, fiul lui Toader și Paraschiva, cu domiciliul actual în Germania, Kitzingen, Oberer Mainkaistr. 3.

42. Bud Costel, născut la 25 august 1969 în Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Ion și Anișca, cu domiciliul actual în Germania, Murrhardterstr. 55, Welzheim.

43. Buhmes Gheorghe, născut la 30 decembrie 1951 în localitatea Râșnov, județul Brașov, România, fiul lui Gheorghe și Silvia, cu domiciliul actual în Germania, Oberstdorf, Ludwigstr. 17.

44. Gergely Iuliu, născut la 19 septembrie 1951 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Eugen și Ana, cu domiciliul actual în Spania, Madrid, C/Bolandra 18.

45. Ardeleanu Gheorghe Mircea, născut la 20 februarie 1954 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Gheorghe și Florica, cu domiciliul actual în Germania, Weil am Rhein, Helzmatternwegstr. 9.

46. Mako Jozsef, născut la 25 ianuarie 1971 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Mihaly și Roza, cu domiciliul actual în Ungaria, Budapesta, Venyige u.1.

47. Dieler Maria, născută la 6 septembrie 1948 în localitatea Gornea, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Vasile și Lidia, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Innsbruckerstr. 34.

48. Kuttlik Paul, născut la 10 ianuarie 1954 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Pavel și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Hurth-Gleuel, Ernst Reuterstr. 71.

49. Albrecht Margareta, născută la 15 noiembrie 1956 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiica lui Ioan și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Adelsdorf, Anton-Krummerstr. 11.

50. Farcaș Doru, născut la 12 februarie 1987 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Ion și Rozalia, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

51. Farcaș Mărioara, născută la 8 aprilie 1964 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Costică și Victoria, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

52. Mihai Doina, născută la 18 noiembrie 1956 în localitatea Zăbrani, județul Arad, România, fiica lui Francisc și Maria, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

53. Mihai Nicolaie, născut la 20 noiembrie 1957 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Mihai Elena, cu domiciliul actual în Franța, Rue A. G. Belin, Argenteuil.

54. Anghel Crâșmărița, născută la 15 mai 1965 în localitatea Șepreuș, județul Arad, România, fiica lui Miloș și Ana, cu domiciliul actual în Franța, Rue A.G, Belin, Argenteuil.

55. Cîrpaci Ghisela, născută la 15 ianuarie 1942 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Anton și Ilonca, cu domiciliul actual în Franța, General Da Gaulle, Enghien Les Bains.

56. Cîrpaci Ștefan, născut la 2 martie 1970 în Lugoj, județul Timiș, România, fiul lui Ștefan și Elena, cu domiciliul actual în Franța, Eaubonne, Rue De La Republique 95.

57. Dragu Constantin, născut la 3 septembrie 1960 în localitatea Fărcaș, județul Dolj, România, fiul lui Constantin și Elena, cu domiciliul actual în Franța, Rue Des Soucere, Sorcelles.

58. Ţepuși Dan George, născut la 24 martie 1968 în Cralova, județul Dolj, România, fiul lui Marin și Elena, cu domiciliul actual în Franța, Rue Folie Regnault, Paris.

59. Christiani Astrid Ingeborg, născută la 2 iunie 1943 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Samuel și Marta, cu domiciliul actual în Germania, Stolberg, Eschweilerstr. 12.

60. Christiani Claus, născut la 31 ianuarie 1937 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Ioan și Ema, cu domiciliul actual în Germania. Stolberg, Eschweilerstr. 12.

61. Christiani Peter, născut la 25 august 1973 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Claus și Astrid-Ingeborg, cu domiciliul actual în Germania, Stolberg, Eschweilerstr. 12.

62. Dăncășiu Mihai, născut la 25 septembrie 1954 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Eremie și Ileana, cu domiciliul actual în Germania, Wuppertal, Klotzbahnstr. 8.

63. Rapeanu Mihaela, născută la 23 august 1956 în comuna Voluntari, București, România, fiica lui Aurică și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Baden-Baden, Eberbachstr. 27.

64. Benning Daniel, născut la 7 noiembrie 1922 în localitatea Saroș, județul Sibiu, România, fiul lui Daniel și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Kelheim, Regensburgerstr. 7.

65. Benning Anna, născută la 17 aprilie 1926 în localitatea Valchid, județul Sibiu, România, fiica lui Georg și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Kelheim, Regensburgerstr. 7.

66. Schullei Karl, născut la 1 mai 1967 în Ațel, județul Sibiu, România, fiul lui Daniel și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Butzbach Kirch Gons, Bahnhofstr. 82.

67. Stadter Sofia Friederike, născută la 26 septembrie 1926 în localitatea Bălcaciu, județul Alba, România, fiica lui Friedrich și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Therese Giehse-Allee 49.

68. Stadter Johann, născut la 10 septembrie 1928 în localitatea Gușterița, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Therese Giehse-Allee 49.

69. Phleps Heimut Udo, născut la 6 octombrie 1969 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Carol și Ioana, cu domiciliul actual în Germania, Salzgitter, Suthwiesenstr. 16.

70. Moritz Regina, născută la 28 octombrie 1931 în localitatea Aței, județul Sibiu, România, fiica lui Samoil și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Frettenfriedstr. 2, Beuerberg, Eurasburg.

71. Miess Erna, născută la 19 octombrie 1963 în localitatea Cața, județul Brașov, România, fiica lui Johann și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg 40, Gudrunstr. 41.

72. Miess Michael, născut la 11 februarie 1959 în localitatea Rupea, județul Brașov, România, fiul lui Mihail și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Gudrunstr. 41.

73. Moritz Johann, născut la 17 noiembrie 1921 în localitatea Aței, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Sara cu domiciliul actual în Germania, Frettenriedstr. 2. Eurasburg, Beuerberg.

74. Korodi Viorica, născută la 4 noiembrie 19S0 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Pavel și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Bomlitz, Walsroderstr. 108.

75. Miu Emilia, născută la 27 mai 1928 în București, România, fiica lui Emil și Hedwig, cu domiciliul actual în Germania, Sthorn, Ringstr. 28.

76. Buicu Corneliu, născut la 5 septembrie 1939 în București, România, fiul Iui Ioan și Victoria, cu domiciliul actual în Germania, Dtisseldorf, Bingeuer Weg 64.

77. Buicu Ioana, născută la 16 noiembrie 1942 în București, România, fiica lui Tănase. și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Dusseldorf, Bingener Weg 64.

78. Liri Ion, născut la 2 iunie 1926 în Focșani, județul Vrancea, fiul lui Liri Stanca, cu domiciliul actual în Franța, Paris.

79. Fagyas Viorica, născută la 2 iulie 1936 în localitatea Morăreni, județul Mureș, România, fiica lui Teodor și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Veitsbronn, Erlenstr. 7.

80. Fagyas Andrei, născut la 3 noiembrie 1973 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Andrei și Viorica, cu domiciliul actual în Germania, Veitsbronn, Erlenstr. 7.

81. Muller Petru, născut la 5 septembrie 1927 în localitatea Nițchidorf, județul Timiș, România, fiul lui Iosif și Eva, eu domiciliul actual în Germania, Eriangen, Bayreutherstr. 20.

82. Muller Helene Ileana, născută la 23 ianuarie 1932 în localitatea Buziaș, județul Timiș, România, fiica lui Ștefan și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Eriangen, Bayreutherstr. 20.

83. Căldăraș Constantin, născut la 22 septembrie 1937 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Goman Pișară și Ioana Căldăraș, cu domiciliul actual în Franța, Rue Les Cenes D'or Cergny.

84. Căldăraș Milca, născută la 28 mai 1940 în Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Adam și Silvia, cu domiciliul actual în Franța, Rue Les Cenes Dor Cergny.

85. Novacovici Aurel, născut la 15 iunie 1953 în localitatea Buziaș, județul Timiș, România, fiul lui Mantu și Etel, cu domiciliul actual în Franța, Rue Provisont 8, Argenteuil.

86. Stanca Biza, născută la 25 martie 1939 în Gătaia județul Timiș, România, fiica lui Neamțu și Roza cu domiciliul actual în Franța, Paris.

87. Bogdan Florin, născut la 7 aprilie 1983 în localitatea Sânnicolau Mare, județul Timiș, România, fiul lui Vasile și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Jakob Sturm Weg 20.

88. Bogdan Gabriela, născută la 8 aprilie 1967 în localitatea Sânnicolau Mare, județul Timiș, România fiica lui Victor și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Miinchen, Jakob Sturm Weg 20.

89. Cîrpaci Aurel, născut la 2 martie 1945 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Franța, Rue Du General De Gaulle, Enghien Les Bains.

90. Prugel Adalbert, născut la 1 aprilie 1959 în localitatea Ghioroc, județul Arad, România, fiul lui Henirich și Maria Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Zirbelstr. 46 A.

91. Prugel Eva, născută la 1 septembrie 1982 în localitatea Lipova, județul Arad, România, fiica lui Feter și Eva, cu domiciliul actual în Germania Augsburg, Zirbelstr. 46 A.

92. Putz Eva, născută la 10 aprilie 1938 în localitatea Pauliș, județul Arad, România, fiica lui Florian și Teresia cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Hofackerstr. 51.

93. Reinholz Ferdinand, născut la 2 martie 1964 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiul lui Ferdinand și Regina, cu domiciliul actual în Germania Dormagen, Am Waldchenstr. 4.

94. Colompar Estera, născută la 9 septembrie 1972 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiica lui ioan și Ana cu domiciliul actual în Franța, Rue Gambetta, Port De Bouc.

95. Cîrpaci Șaur, născut la 1 decembrie 1980 în localitatea Covăsinț, județul Arad, România, fiul lui Ilie și Terezia, cu domiciliul actual în Franța, Rue D G Belm, Argenteuil.

96. Vasaliev Radoica, născută la 29 ianuarie 1961 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Alexandra și Piada, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Mengergassestr. 13/14.

97. Vasiliev Miloș, născut la 26 iunie 1958 în localitatea Uivar, județul Timiș, România, fiul lui Veselin și Giurgevca, cu domiciliul actual în Austria, Viena, Mengergassestr. 18/14.

98. Cîrpaci Miliard, născut la 10 decembrie 1967 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Radenco și Maria, cu domiciliul actual în Franța, Rue de L. Hostellerie, Francoville.

99. Dinu Carmen, născută la 18 februarie 1967 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Gheorghe și Vioara, cu domiciliul actual în Franța. A. G. Belin, Argenteuil.

100. Păcurar Irena, născută la 15 septembrie 1927 în localitatea Berzasca, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Emil și Leopoldina, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Boothstr. 30.

101. Păcurar Vasile, născut la 20 august 1922 în localitatea Fibiș, județul Timiș, România, fiul lui Vasile și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Boothstr. 30.

102. Chiteală Dumitru, născut la 15 ianuarie 1950 în localitatea Mihălășeni, județul Botoșani, România, fiul lui Costache și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Eichhorstr. 38.

103. Hofmann Elena Iuliana, născută la 30 noiembrie 1959 în localitatea Breaza, județul Prahova, România, fiica lui Constantin și Valeria, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Vesaliusstr. 26.

104. Unger Eugenia, născută la 20 august 1961 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Nicolae și Etel, cu domiciliul actual în Germania, Eisenach, Karl Marxstr. 27.

105. Grigorescu Marcel, născut la 14 octombrie 1958 în Constanța, județul Constanța, România, fiul lui Milian și Georgeta, cu domiciliul actual în Germania, Prenzlau, W. Pieckstr. 32.

100. Stoica Vasile, născut la 25 mai 1966 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Leon și Aurora, cu domiciliul actual în Austria, Aigen, Linzerstr. 81, Zaglau.

107. Bobeica Valeria, născută la 22 februarie 1949 în localitatea Lucăcești, județul Suceava, România, fiica lui Ioan și Maria, eu domiciliul actual în Austria, Wien, Goldschlagstr. 60/12.

108. Muller Daniela, născută la 15 septembrie 1960 în localitatea Ocna Mureș, județul Alba, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Almstadtstr. 15.

109. Covaci Floarea, născută la 10 februarie 1950 în Curtici, județul Arad, România, fiica lui Ștefan și Domnica, cu domiciliul actual în Franța, Rue de L. Hostellerie.

110. Fugara Nicolae, născut la 6 decembrie 1969 în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România, fiul lui Aurel și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Pluderhausert, Jakob-Schulestr. 39.

111. Schnell Mihai Iosif, născut la 7 august 1945 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul Iui- Mihail și Su-sanna, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Innere Wallstr. 4.

112. Schnell Traude, născută la 23 februarie 1946 în Hoghilag, județul Sibiu, România, fiica lui Wilhelm și Susânna, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Innere Wallstr. 4.

113. Damian Luminița, născută la 24 ianuarie 1988 în municipiul Gheorghe Gheorghiu-Dej, județul Bacău, România, fiica lui Sorin și Eugenia, cu domiciliul actual în Germania, Berlin, Transvaalstr. 16.

114. Săndulescu Zoe, născută la 11 martie 1939 în Tulcea, județul Tulcea, România, fiica lui Ion și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Wehefritzstr. 8.

115. Biezina Oskar Klaus, născut la 24 aprilie 1950 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Josef și Theresia, cu domiciliul actual în Germania, Wurzburg, Versbacher Rothestr. 121.

116. Willing Barbara, născută la 14 ianuarie 1934 în Jimbolia, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Francziska, cu domiciliul actual în Germania, Coburg, Rosenauerstr. 39.

117. Lorincz Idilko, născută la 31 martie 1966 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Carol Tiberiu și Erika Elfriede, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Wendelsteinerstr. 72.

118. Kersch Anneliese, născută la 25 octombrie 1960 în localitatea Giarmata, județul Timiș, România, fiica lui Martin și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Freihurg, Eulenwegstr. 28.

119. Reich Ilse Maria, născută la 13 februarie 1944 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Ernst Helmut și Iise Maria, cu domiciliul actual în Germania, Ergolding, Hohe Kreuzstr. 19.

120. Reich Christoph, născut la 6 noiembrie 1963 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Christian și Ilse Maria, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Sondermeierstr. 86.

121. Reich Christian, născut la 7 decembrie 1936 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiul lui Otto și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ergolding, Hohe Kreuzstr. 19.

122. Reich Jurgen, născut la 4 ianuarie 1968 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Christian și Ilse Maria, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Zweibrtickenstr. 680.

123. Rusu Teodor, născut la 5 noiembrie 1950 în localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, România, fiul lui Teodor și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Hannover, Fundstr. 1 c.

124. Kuhn Anna, născută la 25 decembrie 1919 în localitatea Cenad, județul Timiș, România, fiica lui Petru și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Neumarkt/Opf, Rainbiiglstr. 32.

125. Irimia Liviu, născut la 22 septembrie 1943 în Tecuci, județul Galați, România, fiul lui Neculai și Floarea, cu domiciliul actual în Germania, Hannover, Grenzwegstr. 2.

126. Marin Marinescu, născut la 13 august 1952 în localitatea Balotești, sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Gheorghe și Zoea, cu domiciliul actual în Germania, Fussinger Weg 17, Lahr-Waldbrunn.

127. Bolta Olga, născută la 6 ianuarie 1969 în localitatea Nadeș, județul Mureș, România, fiica lui Istvan și Terezia, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Hegelstr. 20.

128. Botezatu Markus Alexander, născut la 9 martie 1973 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiul lui Marcel și Gerda, cu domiciliul actual în Germania, Eriangen, Michael Vogelstr. 21,

129. Meker Anton, născut la 1 mai 1954 în localitatea Sătmărel, județul Satu Mare, România, fiul lui Ioan și Ileana Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Grafenau, Elsenthalerstr. 30.

130. Matyas Monika, născută la 18 februarie 1967 în Cărei, județul Satu Mare, România, fiica lui Francisc și Jolanda, cu domiciliul actual în Germania, Unterschleisheim, Pater-Kolbestr. 5.

131. Matyas Johann, născut la 17 iunie 1964 în localitatea Petrești, județul Satu Mare, România, fiul lui Ioan și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Unterschleisheim, Pater-Kolbestr. 5.

132. Ciornoliuc Margarete Karoline, născută la 5 aprilie 1932 în Cernăuți, Bucovina, fiica lui Michael și Rosalia, cu domiciliul actual în Germania, Pforzheim, Breslauerstr. 6.

133. Servatius Hildegard Elisabeth Helene, născută la 1 septembrie 1924 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Gustay și Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Dyroffstr. 6.

134. Servatius Ingeborg Waltraut, născută la 6 septembrie 1936 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Gustav și Hildegard, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Dyroffstr. 6.

135. Theil Janina, născută la 11 aprilie 1956 în localitatea Hendorf, România, fiica lui Liviu și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Peisserstr. 10.

136. Fabich Renate, născută la 19 mai 1964 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Anna Maria, cu domiciliul actual în Germania, Gerh. Hauptmannstr. 97, Ostfildern.

137. Fabich Martin, născut la 2 februarie 1980 în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, România, fiul lui Martin și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Gerh. Hauptmannstr. 97, Ostfildern.

138. Fabich Martin, născut la 4 septembrie 1929 în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, România, fiul lui Fabich Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Gerh. Hauptmannstr. 97, Ostfildern.

139. Muller Maria, născută la 28 mai 1937 în Metiș, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Maria, cu domiciliul actual-în Germania, Unterhaching, Fasanenstr. 171/4.

140. Muller Andreas, născut la 30 octombrie 1933 în localitatea Sântioana, județul Mureș, România, fiul lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Unterhaching, Fasanenstr. 171/4.

141. Menning Helmut Gunther, născut la 29 septembrie 1943 în localitatea Orăștie, județul Hunedoara, România, fiul lui Gunther Iuliu și Irnitraut, cu domiciliul actual în Germania, Eichenau, Burgermeister Krausstr. 2/II.

142. Grieshober Hans Gunter, născut la 12 iulie 1952 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Bad Tolz, Bergwegstr. 10.

143. Baier Thomas, născut la 26 iunie 1957 în localitatea Slimnic, județul Sibiu, România, fiul lui Thomas și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Ismaningerstr. 103/105.

144. Baier Therese, născută la 20 octombrie 1959 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Therese, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Ismaningerstr. 103/105.

145. Herberth Terezia, născută la 1 martie 1955 în localitatea Aței, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Ţherezia, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Am Burgweiherstr. 11.

146. Herberth Wilhelm, născut la 16 iunie 1953 în localitatea Dealu Frumos, județul Sibiu, România, fiul lui Mihail și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Bonn, Am Burgweiherstr. 11.

147. Zeck Michael, născut la 12 februarie 1930 în localitatea Gârbova, județul Alba, România, fiul lui Johann și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Wagmullerstr. 15.

148. Zeck Rosina, născută la 16 noiembrie 1926 în localitatea Gârbova, județul Alba, România, fiica lui Thomas și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Miinchen, Wagmullerstr. 15.

149. Zeck Michael, născut la 21 septembrie 1961 în localitatea Gârbova, județul Alba, România, fiul lui Michael și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Wagmullerstr. 15.

150. Zeck Ramona Renate, născută la 14 iunie 1970 în localitatea Sebeș, județul Alba, România, fiica lui Thomas și Theresia Ida, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Wagmullerstr. 15.

151. Glaser Ana, născută la 1 februarie 1958 în localitatea Sadova Nouă, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Uie și Floarea, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Lilienstr. 72.

152. Marksteinei Maria, născută la 6 aprilie 1967 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiica lui Jakob și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Bayreuth Bayern, Konigsbergstr. 8.

153. Platner Nikolaus, născut la 10 august 1952 în localitatea Sad, județul Timiș, România, fiul lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Schillerstr. 97.

154. Platner Annemarie, născută la 26 iulie 1956 în localitatea Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Peter și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Schillerstr 97.

155. Kuhn Josef, născut la 2 mai 1945 în Tittmonning, Bayern, Germania, fiul lui Josif și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Neumarkt Opf. Bayern, Rainbuglstr. 32.

156. Folz Hartwig, născută la 18 martie 1971 în Lovrin, județul Timiș, România, fiica lui Josif și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Coburg, Seidmannsdorferstr. 275 b,

157. Endres Gernot Dietmar, născut la 9 martie 1973 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Josef și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, Romersțr. 6.

158. Lannert Josef, născut la 1 septembrie 1942 în localitatea Car ani, județul Timiș, România, fiul lui Nikolaus și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Reinohlstr. 93.

159. Căldăraș Regina Maria, născută la 7 septembrie 1966 în Bocșa, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ștefan și Stela, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt, Offenbach, Hotel Europa.

160. Căldăraș Victoria, născută la 16 februarie 1959 în Turnu Măgurele, județul Teleorman, România, fiica lui Mihai și Victoria, cu domiciliul actual în Germania, Wuppertal, Nathratherstr. 87.

161. Balint Anuța, născută la 15 mai 1954 în localitatea Petricica, județul Bacău, România, fiica lui Ion Și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Norrkoping, Timmermansgatan 102.

162. Georgevici Sava, născut la 20 ianuarie 1967 în localitatea Pojejena, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Slavco și Liubița, cu domiciliul actual în Suedia Almhut, Tomgatan 16 A.

163. Ondrejov Jan, născut la 11 mai 1965 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Jan și Ana, cu domiciliul aciuai în Suedia, Odakva, Tellusgatan 43.

164. Pal Ferenc Csaba, născut la 18 august 1968 în localitatea Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiul lui Ferenc și Rozalia, cu domiciliul actual în Suedia, Hyltebruk, Halmvagen 7.

165. Ferenczi Rozsa, născută la 20 mai 1943 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiica lui Adalbert și Roza, cu domiciliul actual în Suedia, Finspang, Profilvagen 18/B.

166. Răileanu Delia Carmen, născută la 18 iulie 1958 în București, România, fiica lui Dumitru și Mila, cu domiciliul actual în Suedia, Bandhagen, Skonviksv. 329.

167. Akesson Gabriela Mihaela, născută la 20 septembrie 1968 în București, România, fiica lui Dumitru și Tauba, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Duvhoksgatan 2 B.

168. Bădulescu Maria, născută la 1 ianuarie 1920 în București, România, fiica lui Ion și Teodora, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Baskemolleg 8 B.

169. Petrescu Dumitru, născut la 3 august 1926 în București, România, fiul lui Anghel și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Ostersund, Viekervegan 76.

170. Petrescu Marioara, născută la 13 ianuarie 1927 în localitatea Bilciurești, județul Dâmbovița, România, fiica lui Dumitru și Constanța, cu domiciliul actual în Suedia, Ostersund, Viekervagen 76.

171. Constantinescu Nina Diana, născută la 11 iulie 1972 în București, România, fiica lui Alexandru și Florica, cu domiciliul actual în Suedia, Taby, Varmevagen 8.

172. Istrate Maria, născută la 11 martie 1956 în localitatea Sânmartin, județul Mureș, România, fiica lui Toader și Rafila, cu domiciliul actual în Suedia, Norsborg, Krogarvagen 26.

173. Valcu Verginia, născută la 14 iunie 1953 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Ion și Fironica, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Auravagen 4 B, Djursholm.

174. Bălan Stela Lucia, născută la 25 noiembrie 1942 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiica lui Teofil și Elisabeta, cu domiciliul actual în Suedia, Vinslov, Knutsg. 6 B.

175. Szasz Ștefan Alexandru, născut la 18 februarie 1953 în Zalău, județul Sălaj, România, fiul lui Gheorghe și Ileana, cu domiciliul actual în Suedia, Almhult, Torng. 14 A.

176. Iacomir Steliana, născută la 11 aprilie 1955 în Ploiești, județul Prahova, România, fiica lui Ștefan și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Widellsvagen 13.

177. Andronic Elena, născută la 28 mai 1961 în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România, fiica lui Virgiliu și Lucreția, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ormanstorpsgatan 32 B.

178. Hamadeh Robert Justinian, născut la 20 octombrie 1968 în Constanța, județul Constanța, România, fiul lui Hassan și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Varby Nygardsvagen 1.

179. Benczedi Ilona, născută la 6 ianuarie 1948 în Corund, județul Satu Mare, România, fiica lui Sandor și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Tyreso, Mellanbergsvagen 33.

180. Besoiu Cătălin, născut la 3 februarie 1955 în localitatea Pătârlagele, județul Buzău, România, fiul lui Nicolae și Aurelia, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ekebrogatan 65.

181. Besoiu Adriana, născută la 30 noiembrie 1951 în localitatea Hurdugi, județul Vaslui, România, fiica lui Mircea și Tasia, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ekebrogatan 65.

182. Brad Dorel, născut la 30 octombrie 1964 în București, România, fiul lui Anton și Ștefania, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Augustenborsgatan 9 B.

183. Brad Eugenia Mariana, născută la 7 august 1982 în București, România, fiica lui Simion și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Augustenborsgatan 9 B.

184. Baloș Olga, născută la 22 august 1922 în localitatea Mircea Vodă, județul Dâmbovița, România, fiica lui Ion și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Sommarvagen 9 A.

185. Turcanu Pavel, născut la 12 februarie 1905 în localitatea Popeni, județul Vaslui, România, fiul lui Nicolae și Catrina, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Von Rosensvag 34.

186. Slovac Eugenia Maria, născută la 22 septembrie 1953 în localitatea Bârsăul de Jos, județul Satu Mare, România, fiica lui Augustin și Ludovica, cu domiciliul actual în Suedia, Bromolla, Hagag 8.

187. Slovac Ioan, născut la 17 aprilie 1953 în localitatea Șinteu, județul Bihor, România, fiul lui Carol și Berta, cu domiciliul actual în Suedia, Bromolla, Hagag 8.

188. Puskas Tibor Laszlo, născut ia 8 martie 1959 în Gheorgheni, județul Harghita, România, fiul lui Tibor și Magdalena, cu domiciliul actual în Suedia, Broby, Indungatan 5.

189. Puskas Eva, născută la 18 ianuarie 1961 în Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, România, fiica lui Francisc și Cătălina, cu domiciliul actual în Suedia, Broby, Indungatan 5.

190. Mako Maria, născută la 9 februarie 1954 în localitatea Ciumani, județul Harghita, România, fiica lui Laszlo și Rozalia, cu domiciliul actual în Suedia, Ljungby, Brunnsplan 1 D.

191. Mihalyi Julianna, născută la 1 iunie 1955 în localitatea Odorhei, județul Harghita, România, fiica lui Arpad și Gizella, cu domiciliul actual în Suedia, Ljungby. Agardsvăgen 66.

192. Papsai Clara, născută la 10 mai 1948 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Iosif și Ileana, cu domiciliul actual în Suedia, Vaxjo, Vildgasvăgen 69.

193. Rusz Iolan, născută la 2 iunie 1954 în Miercurea Ciuc, județul Harghita, România, fiica lui Ludovik și Tolanda, cu domiciliul actual în Suedia, Lund, Hogbovagen 1 A.

194. Boloni Gyorgy Levente, născut la 12 aprilie 1954 în Oradea, județul Bihor, România, fiul lui Vilmos și Gizela, cu domiciliul actual în Suedia, Kallered, Labackayagen 30 B.

195. Boloni Elisabeta, născută la 28 iulie 1954 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Rudolf și Serena, cu domiciliul actual în Suedia, Kallered, Labackavăgen 30 B.

196. Marton Anna, născută la 28 februarie 1942 în Huedin, județul Cluj, România, fiica lui Martin și Elisabeta, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Norrbaeksgatan 18.

197. Csongvai Gavril, născut la 12 noiembrie 1944 în localitatea Baciu, județul Cluj, România, fiul lui Adalbert și Ida, cu domiciliul actual în Suedia, Agatan 38 A, Bromolla.

193. Kiss Viorica, născută la 3 august 1938 în localitatea Viișoara, județul Cluj, România, fiica lui Fran-cisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Suedia, Ibbsgatan 15, Solvesborg.

199. Kiss Geza, născut la 19 februarie 1913 în localitatea Căvăran, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Vilmos și Juliana, cu domiciliul actual în Suedia, Ibbsgatan 15, Solvesborg.

200. Petrovic Delia Stela, născută la 1 noiembrie 1982 în Sighet, județul Maramureș, România, fiica lui Gheorghe și Veronica, cu domiciliul actual în Suedia, Jonkoping, Hernansvagen 22 B.

201. Lenart Bela, născut la 2 iunie 1958 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiul lui Bela și Anna, cu domiciliul actual în Suedia, Vintergatan 28, Boras.

202. Curiac Ioan Dan, născut la 24 octombrie 1955 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiul lui Ioan și Mioara, cu domiciliul actual în Suedia, Goteborg, Branddammsbacken 25, Angered.

203. Kjell Daniela, născută la 25 martie 1955 în Constanța, județul Constanța, România, fiica lui Pavel și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Hermansgatan 13.

204. Ţinc Aurelia, născută la 25 aprilie 1952 în localitatea Tapia, județul Timiș, România, fiica lui Roman și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Hardsvag 67.

205. Marcoș Aurica, născută la 28 februarie 1955 în localitatea Peciu Nou, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Florica, cu domiciliul actual în Suedia, Gillbergavăgan 63, Eskilstuna.

206. Let Irina, născută ia 1 octombrie 1939 în localitatea Aninoasa, județul Covasna, România, fiica lui Andrei și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Von Lingonsvag 27.

207. Hadi Lucia Dana, născută la 29 aprilie 1983 în Turda, județul Cluj, România, fiica lui Vasile și Maria, cu domiciliul actual înSuedia, Gisslabacken 9, Alvangen.

208. Deneș Domokos, născut la 6 octombrie 1955 în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiul lui Dominic și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Faladsv. 4 E, Bromolla.

209. Godri Martis Karoly, născut la 5 februarie 1973 în Miercurea-Ciuc, județul Harghita, România, fiul lui Carol și Ileana, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Docentgatan 8 A.

210. Godri Martis Carol, născut Ia 23 august 1930 în localitatea Lueta, județul Harghita, România, fiul lui Ioan și Margareta, cu domiciliul actual în Suedia, Malmo, Docentgatan 8 A.

211. Pricop Marinică, născut la 21 ianuarie 1963 în localitatea Podu Iloaiei, județul Iași, România, fiul lui Pavel și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Norberg, Kornettgatan 13 C.

212. Akos Telegdi, născut la 5 august 1962 în localitatea Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiul lui Akos și Margit, cu domiciliul actual în Suedia, Liungatan 10 R, Hyltebruk.

213. Palaghia Lionelo Artur, născut la 24 decembrie 1973 în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România, fiul lui Ion și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ekebrogatan 7.

214. Palaghia Elena, născută la 10 februarie 1944 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Ion și Elena, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ekebrogatan 7.

215. Palaghia Ion, născut la 21 februarie 1936 în localitatea Băbeni, județul Vâlcea, România, fiul lui Nicolae și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Astorp, Ekebrogatan 7.

216. Kiss Juaiana, născută la 11 noiembrie 1963 în Cluj-Napoca, județul Cluj, România, fiica lui Zoltan și Elisabeta-Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Jonkoping, Torsviksvagen 10 A.

217. Harming Birton Maria, născută la 16 iulie 1940 în București, România, fiica lui Martin și Berta, cu domiciliul actual în Suedia, Hăssleholm, Snapphanegatan 6 c.

218. Moritz Silvia Iulia, născută la 27 decembrie 1969 în localitatea Gherla, județul Cluj, România, fiica lui Laszlo și Viorica, cu domiciliul actual în Suedia, Danderyd-Stockholm, Morbylund 19.

219. Moritz Viorica, născută Ia 8 aprilie 1948 în localitatea Gherla, județul Cluj, România, fiica lui Alexandru și Silvia, cu domiciliul actual în Suedia, Danderyd-Stockholm, Morbylund 19.

220. Groșek Viorica, născută la 22 august 1929 în localitatea Lisaura-Ipotești, județul Suceava, România, fiica lui Toader și Domnica, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Odboje 872, Otrokovice.

221. Orosz Ioan, născut la 29 decembrie 1934 în localitatea Iara, județul Cluj, România, fiul lui Alexandru și Anna, cu domiciliul actual în Ungaria, Torokbalint, Erdo 18.

222. Erdei Francisc, născut la 21 februarie 1946 în localitatea Boghiș, județul Sălaj, România, fiul lui Andrei și Berta, cu domiciliul actual în Austria, Goilenau, Ecshengassestr. 40.

223. Gresciuc Mihaela, născută la 5 ianuarie 1964 în Sighetu Marmației, județul Maramureș, România, fiica lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Austria, Linz, Lunzerstr. 50.

224. Cîrpaci Maria Rublița, născută la 3 noiembrie 1968 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Sandor și Maria, cu domiciliul actual în Franța, 4 Les Chenes D'or, Gergy.

225. Stanca Violeta, născută la 31 martie 1967 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Franța, 4 Les Chenes D'or, Gergy.

226. Stancu Gardian, născut la 4 ianuarie 1966 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Ștefan și Ruja, cu domiciliul actual în Franța, 4 Les Chenes D'or, Gergy.

227. Stancu Fulgerean, născut la 14 iunie 1968 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiul lui Petru și Maria, cu domiciliul actual în Franța, 4 Les Chenes D'or, Gergy.

228. Mihai Pătru, născut la 27 noiembrie 1925 în localitatea Recaș, județul Timiș, România, fiul lui Trifu și Biza, cu domiciliul actual în Franța, 4 Les Chenes D'or, Gergy.

229. Borbilău Beniamin, născut la 11 ianuarie 1960 în Tămajda, județul Bihor, România, fiul lui Axente și Didina, cu domiciliul actual în Franța, Saint Brieuc 18, Rue Deleurope.

230. Banciu Veronica, născută Ia 10 octombrie 1966 în Meseșenii de Jos, județul Sălaj, România, fiica lui Mihai și Floarea, cu domiciliul actual în Franța, 4 Rue des Coquelicots, Argenteuil.

231. Dragomir Nela, născută la 30 martie 1970 în București, România, fiica lui Dumitru și Elena, cu domiciliul actual în Franța, Centre Croix, 33 Rue Folie Regnault.

232. Boșoteanu Lucian, născut la 13 martie 1955 în Craiova, județul Dolj, România, fiul lui Marin și Ioana, cu domiciliul actual în Franța, 39 Allee Des Yvelines, Trappes,

233. Ionescu Lucian Cornel, născut la 6 iunie 1956 în București, România, fiul lui Pavel și Elena, cu domiciliul actual în Franța, 15 Rue Mareadet, Paris.

234. Căldăraș Samoilă, născut la 25 iulie 1962 în localitatea Săvârșin, județul Arad, România, fiul lui Anton și Fersida, cu domiciliul actual în Franța, Rue des Carmes, Orleans.

235. Șain Lămîia, născută Ia 20 decembrie 1948 în localitatea Gătaia, județul Timiș, România, fiica lui Gradu și Maria-Zorița cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Obermainstr. 11 A.

236. Șain Ion, născut la 30 decembrie 1951 în Târgoviște, județul Dâmbovița, România, fiul lui Carol și Maria, cu domiciliul, actual în Germania. Frankfurt/ Main, Obermainstr. 11 A.

237. Gerhardt Christine, născută la 14 martie 1972 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Anton și Elisabeta, cu domiciliul actual în Gei-mania, Ingolstadt, Max-Schottstr. 19.

238. Gillich Brigitte, născută la 14 ianuarie 1964 în localitatea Satchinez, județul Timiș, România, fiul lui Conrad și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Vor Deni Dorfestr. 21, Salzgitter, Salder.

239. Gillich Josef, născut la 4 decembrie 1961 în localitatea Sânnicolau Mare, județul Timiș, România, fiul lui Heinrâch și Mariana, cu domiciliul actual în Germania, Vor Dem Dorfestr. 21, Salzgitter, Salder.

240. Ginga Sigrid Renate, născută la 11 iunie 1962 în localitatea Bârghiș, județul Sibiu, România, fiica lui Andreas și Johanna, cu domiciliul actual în Germania, Schmidmuhlen Ambergerstr. 7.

241. Christian Ioan, născut la 24 ianuarie 1929 în localitatea Dudeștii Noi, județul Timiș, România, fiul lui Johann și Katalin, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Schillstr. 102.

242. Christian Ecaterina, născută la 26 iulie 1930 în localitatea Dudeștii Noi, județul Timiș, România, fiica lui Josef și Katalin, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Schillstr. 102.

243. Gerhardt Anton, născut la 21 septembrie 1949 în localitatea Vladimirescu, județul Arad, România, fiul lui Martin și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Max Schottstr. 19.

244. Gerhardt Elisabeta, născută la 2 august 1950 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Francisc și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Max Schottstr. 19.

245. Fiedler Franz, născut la 10 februarie 1940 în localitatea Ciacova, județul Timiș, România, fiul lui Toma și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Schwanthalerstr. 1 1/2.

248. Fiedler Erwin, născut la 11. februarie 1964 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Franz și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Schwanthalerstr. 1 1/2.

247. Fiedler Katharina, născută la 4 aprilie 1939 în localitatea Obad, județul Timiș, România, fiica lui Franz și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Schwanthalerstr. 1 1/2.

248. Cârcotă Liviu Cristinel, născut la 17 mai 1968 în Bârlad, județul Vaslui, România, fiul lui Constantin Și Elvira, cu domiciliul actual în Germania, Im Schonberg, Holzgerlingen.

249. Arz Hildegard, născută la 3 mai 1970 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiica lui Valentin și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, St. Gallenerstr. 48.

250. Arz Valentin, născut la 7 ianuarie 1942 în localitatea Criț, județul Brașov, România, fiul lui Michael și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, St. Gallenerstr. 48.

251. Arz Katharina, născută la 6 martie 1936 în localitatea Seleuș, județul Arad, România, fiica lui Johann și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Ulm, St. Gallenerstr. 32.

252. Guțanu Georgeta Nicoleta, născută la 2 martie 1953 în București, România, fiica lui Gheorghe și Aurelia, cu domiciliul actual în Germania, Diisseldorf, Weissenburgstr. 70.

253. Streitmater Hajnal, născută la 30 iulie 1966 în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România, fiica lui Dezideriu și Irma, cu domiciliul actual în Germania, Koln, Allerstr. 18.

254. Vizi Șandor, născut la 17 iunie 1966 în municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, România, fiul lui Alexandru și Iuliana, cu domiciliul actual în Germania, Offenbach/Main, Luisenstr. 34.

255. Trkulja Waltraud, născută la 3 iulie 1965 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Josef și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Weidachstr. 14.

256. Zillmann Andrei, născut la 26 februarie 1951 în localitatea Dealu Frumos, județul Sibiu, România, fiul lui Andrei și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Schorndorf, Wiesenstr. 32.

257. Stancu Biza, născută la 10 martie 1953 în Oltenița, județul Călărași, România, fiica lui Nicolae și Mărioara, cu domiciliul actual în Germania, Stromberg-Oelde, Zum Kreuzwegstr. 1 a.

258. Ungureanu Ionel, născut la 1 august 1956 în București, România, fiul lui Dumitru și Vasilica, cu domiciliul actual în Germania, Bobenheim Am Berg, Friedhofstr. 21.

259. Zeier Susanna, născută la 17 decembrie 1958 în localitatea Cristian, județul Sibiu, România, fiica lui Georg și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Ainring Mitterfelden, Ludwig Thomastr. 3.

260. Wallmen Helga, născută la 17 iulie 1954 în localitatea Petrești, județul Alba, România, fiica lui Laurențiu și Olga, cu domiciliul actual în Germania, Rosenheim, Carl-Orffstr. 14.

261. Kramer Katharina, născută la 24 martie 1908 în localitatea Jimbolia, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Susana, cu domiciliul actual în Germania, Winterlingen, Charlottenstr. 96.

262. Mihai Ion, născut la 4 ianuarie 1959 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Romulus și Bia, cu domiciliul actual în Germania, Frankfurt/Main, Elbestr. 55.

283. Fleischer Susanna, născută la 28 ianuarie 1918 în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Schwarzenbruck, Meranerstr. 56/111.

264. Klees Horst Georg, născut la 10 decembrie 1960 în localitatea Sânpetru, județul Brașov, România, fiul lui Ioan și Elsa, cu domiciliul actual în Germania, Bad Mergentheim, Schillerstr. 9,

265. Klees Sofia, născută la 27 aprilie 1961 în localitatea Rupea, județul Brașov, România, fiica lui Gheorghe și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Bad Mergentheim, Schillerstr. 9.

266. Haltrich Melinda Emilia, născută la 17 iulie 1973 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Han-nes și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Bietigheim-Bissingen Holzwiesenwegstr. 4.

267. Haltrich Nicolae, născut la 13 noiembrie 1963 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Gheorghe și Maria cu domiciliul actual în Germania, Bietigheim-Bissingen Holzwiesenwegstr. 4.

268. Kelemen Anna născută la 28 ianuarie 1944 în localitatea Beșepova Nouă, județul Timiș, România, fiica lui Joachim și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Finkenwegstr. 4.

269. Wolf Agathe, născută la 13 aprilie 1964 în localitatea Buziaș, județul Timiș, România, fiica lui Francisc și Rozalia, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Adlerstr. 4.

270. Wolf Karl Heinz, născut la 6 martie 1962 în localitatea Buziaș, județul Timiș, România, fiul lui Carol și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Adlerstr. 4.

271. Graef Andreas, născut la 11 ianuarie 1942 în localitatea Dacia, județul Brașov, România, fiul lui Ioan și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Rottendorf, Ruckertstr. 1.

272. Graef Johanna, născută la 28 aprilie 1945 în localitatea Lovnic, județul Brașov, România, fiica lui Ioan și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Rottendorf, Ruckertstr. 1.

273. Puri Wilhelm Karl Edgar, născut la 1 august 1917 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Francisc și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Oberaudorf, Bahnhofallee.

274. Krieger Alina, născută la 29 iunie 1969 în Reșița, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Ion și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Nordring, Guramersbachstr. 3.

275. Wester Michael, născut la 19 decembrie 1941 în localitatea Dacia, județul Brașov, România, fiul lui Ioan și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Radetzkystr. 3.

276. Wester Hildegard Elsa, născută la 1 octombrie 1950 în localitatea Dacia, județul Brașov, România, fiica lui Petru și Elsa-Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Radetzkystr. 3.

277. Papanaga Rodica, născută la 27 septembrie 1942 în localitatea Mănăstioara, județul Suceava, România, fiica lui Gheorghe și Verqnica, cu domiciliul actual în Germania, Freiburg, Langemarckstr. 106.

278. Stolz Anna, născută la 27 octombrie 1954 în localitatea Vladimirescu, județul Arad, România, fiica lui Mathias și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Viernheim, Mannheimerstr. 77.

279. Stolz Peter, născut la 31 martie 1955 în localitatea Vladimirescu, județul Arad, România, fiul lui Peter și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Viernheim, Mannheimerstr. 77.

280. Balint Simion Aurel, născut la 21 februarie 1955 în Arad, județul Arad, România, fiul lui Cornel și Iovanca, cu domiciliul actual în Germania, Baltniannsweiler, Kurstr. 54.

281. Heckl Ștefan, născut la 30 iulie 1967 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiul lui Anton și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Ludwigsburg, Aspergerstr. 47-49.

282. Popa Nicolae Adrian, născut la 10 noiembrie 1951 în Brașov, județul Brașov, România, fiul lui Nicolae și Marianna, cu domiciliul actual în Germania, Meschede, Zum Siepen 30.

283. Monig Cristina, născută la 5 iunie 1958 în Dorohoi, județul Botoșani, România, fiica lui Vespaslan și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Weissach Flacht, Friedhofstr. 41.

284. Luffy Ingeborg Helga, născută la 20 mai 1927 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Walter și Helene, cu domiciliul actual în Germania, Oberaudorf, Bahnhofallee 8.

285. Marx Ioan, născut la 17 aprilie 1937 în localitatea Peciu Nou, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Stein, Deutenbacherstr. 1.

286. Barth Katharina, născută la 6 august 1940 în localitatea Șeliștat, județul Brașov, România, fiica lui Johann și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Heidenheim, Rosensteimstr. 24.

287. Barth Michael, născut la data de 7 ianuarie 1931 în localitatea Șeliștat, județul Brașov, România, fiul lui Mihai și Elisabetha, cu domiciliul actual în Germania, Heidenheim, Rosensteimstr. 24.

288. Edling Gerhard, născut la 10 mai 1962 în No-crich, județul Sibiu, România, fiul lui Wilhelm Siegfried și Emma, cu domiciliul actual în Germania Bayreuth, Albrecht Durerstr. 4.

289. Edling Gerlinde, născută la 28 octombrie 1959 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Franz Reinhold și Maria, cu domiciliul aetual în Germania, Bayreuth, Albrecht Diirerstr. 4.

290. Hutter Helmut, născut la 27 ianuarie 1961 în localitatea Jamu Mare, județul Timiș, România, fiul lui Ștefan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Waldkraiburg, Nelkenstr. 7.

291. Hutter Erich, născut la 13 august 1967 în localitatea Jamu Mare, județul Timiș, România, fiul lui Ștefan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Waldkraiburg, Nelkenstr. 7.

292. Kiszeli Heinz, născut la 18 august 1957 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Ludovic Alexandru și Hildegard Maria, cu domiciliul actual în Germania, Wiirzburg, Rudolf Clasiusstr. 82.

293. Malek Carol, născut la data de 2 februarie 1952 în localitatea Pietroasa Mare, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Sindelfingen, Neckarstr. 8.

294. Malek Helmine, născută la 29 septembrie 1951 în localitatea Sânpetru Mare, județul Timiș, România, fiica lui Ioan și Barbara, cu domiciliul actual în Germania, Sindelfingen, Neckarstr. 8.

295. Malek Karla, născută la 2 decembrie 1973 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Carol și Helmine, Cu domiciliul actual în Germania, Sindelfingen, Neckarstr. 8.

298. Tonisz Anneliese, născută la 5 noiembrie 1960 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Jakob și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Lerchenwegstr. 48.

297. Tonisz Nikolaus, născut la 4 decembrie 1960 în localitatea Satchinez, județul Timiș, România, fiul lui Ioan și Agneta, cu domiciliul actual în Germania, Augsburg, Lerchenwegstr. 48.

298. Tartler Elfrida, născută la 13 decembrie 1948 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Iosif și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Freising, Ismaningerstr. 28 A.

299. Tartler Wolfgang Uwe, născut la 23 septembrie 1973 în Timișoara, județul Timiș, România, fiul lui Horst și Elfrida, cu domiciliul actual în Germania, Freising, Ismaningerstr. 28 A.

300. Sintean Ronald Konstantin, născut la 2 iunie 1972 în Caransebeș, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Constantin și Helga Mărie, cu domiciliul actual în Germania, Heidelberg, Vangerowstr. 59.

301. Gabber Hermann, născut la 21 octombrie 1953 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Hermann și Regina, cu domiciliul actual în Germania, Eichstatt, Rebdorferstr. 4.

302. Gabber Katharina, născută la data de 28 iunie 1954 în localitatea Șura Mică, județul Sibiu, România, fiica lui Martin și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Eichstatt, Rebdorferstr. 4.

303. Lokodi Michael, născut la 6 aprilie 1955 în localitatea Dobârca, județul Sibiu, România, fiul lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Koblenz, Ulnerstr. 14.

304. Lokodi Maria, născută la 16 octombrie 1980 în Roșia de Secaș, județul Alba, România, fiica lui Martin și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Koblenz, Ulnerstr. 14.

305. Krauss Christiane Maria, născută la 8 iulie 1962 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Georg Friedrich și Gert Elisabeth, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Lorenz-Hagen Weg 18/1.

306. Zimmer Walter, născut la 19 martie 1967 în localitatea Cincu, județul Brașov, România, fiul lui Andreas și Dora, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, Romerstr. 5.

307. Stenzel Erika, născută la 9 iunie 1972 în localitatea Miercurea Sibiului, județul Sibiu, România, fiica lui Andreas și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Koblenz, Bogenstr. 131.

308. Stenzel Katharina, născută la 16 iunie 1951 în localitatea Miercurea Sibiului, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Koblenz, Eduard-Mullerstr. 36.

309. Pelger Agnetha, născută la 17 martie 1970 în localitatea Miercurea Sibiului, județul Sibiu, România, fiica lui Georg și Rosina, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Weinsbergerstr. 85.

310. Kuti Zoltan, născut la 27 noiembrie 1958 în Târgu Mureș, județul Mureș, România, fiul lui Gheorghe și Carolina, cu domiciliul actual în Germania, Dusseldorf, Stargardenstr. 5.

311. Eichner Helmut, născut la 18 octombrie 1955 în Sighișoara, județul Mureș, România, fiul lui Mihail și Helmine, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Schwabacherstr. 213.

312. Eichner Hedda, născută la 25 aprilie 1960 în localitatea Agnita, județul Sibiu, România, fiica lui Johann și Regina Theresia, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Schwabacherstr. 213.

313. Waller Rodica, născută la 5 octombrie 1964 în Rădăuți, județul Suceava, România, fiica lui Gheorghe și Emilia, cu domiciliul actual în Germania, Hallbergmoos, Freiherr-Von-Hallber Platz 2.

314. Marton Caterina, născută la 10 octombrie 1927 în localitatea Vurpăr, județul Sibiu, România, fiica lui Michael și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Flurstr. 26/EG.

315. Fabich Adeiheid, născută la 3 septembrie 1971 în Cisnădie, județul Sibiu, România, fiica lui Hans și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ohringen, Hohenlohestr. 4.

316. Magdeș Rodin, născut la 22 septembrie 1954 în Alba Iulia, județul Alba, România, fiul lui Gheorghe și Lucia, cu domiciliul actual în Germania, Seilgraben 12, Aachen.

317. Grigorescu Doina, născută la 14 februarie 1960 în București, România, fiica lui Ștefan și Zoica, cu domiciliul actual în Germania, Freising, Landshuterstr. 54.

318. Bender Florian, născut la 21 septembrie 1971 în localitatea Darova, județul Timiș, România, fiul lui Gheorghe și Floarea, cu domiciliul actual în Germania, Wolfsburg, Altenbrugstr. 10.

319. Boghian Alexandru, născut la 20 aprilie 1974 în București, România, fiul lui Dragoș și Gherda Victoria Ana, cu domiciliul actual în Germania, Furth, Schwabacherstr. 286.

320. Binder Helmuth Andreas, născut la 27 martie 1959 în Hunedoara, județul Hunedoara, România, fiul lui Andreas și Helmine, cu domiciliul actual în Germania, Schwabach, Waldheimstr. 21.

321. Bartel Dagmar, născută la 9 septembrie 1969 în localitatea Victoria, județul Brașov, România, fiica lui Alfred și Paula, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Faberstr. 29.

322. Eckert Elke, născută la 8 noiembrie 1972 în Caransebeș, județul Caraș-Severin, România, fiica lui Adolf și Gertruda, cu domiciliul actual în Germania, Traunreut, Stettinerstr. 9.

323. Iablonschi Ana Lucia, născută la 26 iulie 1951 în Petroșani, județul Hunedoara, România, fiica lui Alexandru și Ana, cu domiciliul actual în Germania, Weingartshof, Ernst-Kretschmaerstr. 2.

324. Heisler Ștefan, născut la 25 noiembrie 1958 în Caransebeș, județul Caraș-Severin, România, fiul lui Rudolf și Franciska, cu domiciliul actual în Germania, Worms, Robert Schumanstr. 21.

325. Kontos Agneta, născută Ia 6 ianuarie 1932 în localitatea Dobârca, județul Sibiu, România, fiica lui Gheorghe și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Aschheim Dornach, Karl Hammerschmidstr. 45.

326. Dieners lise, născută la 8 decembrie 1957 în localitatea Rupea, județul Brașov, România, fiica lui Georg și Sara, cu domiciliul actual în Germania, Boblingen, Pontoisestr. 36.

327. Kilzer Antoniu, născut la 4 noiembrie 1935 în localitatea Giarmata, județul Timiș, România, fiul lui Iacob și Mariana, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Stemplingerangerstr. 3.

328. Neumann Petrica, născută la 24 aprilie 1939 în Brăila, județul Brăila, România, fiica lui Stan și Sofița, cu domiciliul actual în Germania, Riidersdorf, Lessingstr. 19.

329. Voronca Grupper Rodica, născuta la 10 ianuarie 1958 în localitatea Popești-Leordeni, România, fiica lui Vasile și Barba, cu domiciliul actual în Germania, Cottbus, Hegelstr. 12.

330. Kilzer Ana Maria, născută la 28 noiembrie 1940 în localitatea Lipova, județul Arad, România, fiica lui Ioan și Eva, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Stemplingerangerstr. 3.

331. Luczi Dezso, născut la 30 septembrie 1960 în Marghita, județul Bihor, România, fiul lui Dezideriu și Paraschiva, cu domiciliul actual în Germania, Nurnberg, Pfriindnerstr. 23.

332. Petrescu Florin, născut la 27 noiembrie 1953 în București, România, fiul lui Dumitru și Aurelia, cu domiciliul actual în Germania, Rostock, Albert Schweitzerstr. 17.

333. Alies Hans, născut la 27 august 1953 în localitatea Prejmer, județul Brașov, România, fiul lui Ioan și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Ansbach, Feuchtwangerstr. 53.

334. Urucu Adina Daniela, născută.la 22 februarie 1961 în Craiova, județul Dolj, România, fiica lui Ioan și Eugenia, cu domiciliul actual în Germania, Ballendorf, Harte Gassestr. 9.

335. Medrea Ioan, născut la 17 mai 1942 în Alba Iulia, județul Alba, România, fiul lui Ioan și Veronica, cu domiciliul actual în Germania, Sendeh-Ay, Wiesentalstr. 44.

336. Mezei Elisabeta, născută la 30 aprilie 1949 în Covasna, județul Covasna, România, fiica lui Iosif și Margit, cu domiciliul actual în Germania, Essen, Kurfurstenstr. 45.

337. Plontsch Rosa, născută la 4 septembrie 1954 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Gerhard și Rosa, cu domiciliul actual în Germania, Murrhardt, Rathausplatz 2.

338. Plontsch Georg Gerhard, născut la 5 martie 1949 în Prejmer, județul Brașov, România, fiul lui Georg și Katharina, cu domiciliul actual în Germania, Murrhardt, Rathausplatz 2.

339. Metzger Popovici Cornelia Maria Teodora, născută la 21 septembrie 1926 în localitatea Socodor, județul Arad, România, fiica lui Ioan și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Trier, Jakobstr. 27.

340. Metzger Popovici Walter Eugen, născut la 6 noiembrie 1938 în localitatea Sântana, județul Arad, România, fiul lui Ioan și Ghisela, cu domiciliul actual în Germania, Trier, Jakobstr. 27.

341. Prohorov Margit, născută la 16 decembrie 1912 în localitatea Ortișoara, județul Timiș, România, fiica lui Josef și Elisabeta, cu domiciliul actual în Germania, Waldkraiburg, Schichtstr. 19 B.

342. Sandu Ramona Nicoleta, născută la 29 mai 1973 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Victor și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Gellertstr. 77.

343. Sandu Magdalena, născută la 2 februarie 1950 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Petru și Magdalena, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Gellertstr. 77.

344. Sandu Victor, născut la 29 aprilie 1946 în localitatea Miorcani, județul Botoșani, România, fiul lui Gheorghe și Măndița, cu domiciliul actual în Germania, Heilbronn, Gellertstr. 77.

345. Weber Martha Elena, născută la 14 martie 1949 în Brașov, județul Brașov, România, fiica lui Bela și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Gummersbach, Kaiserstr. 145.

346. Schmidts Franz, născut la 1 octombrie 1944 în Feldioara, județul Cluj, România, fiul lui Gheorghe și Ecaterina, cu domiciliul actual în Germania, Buchen, Franz Fertigstr. 17.

347. Schmidts Krista, născută la 22 decembrie 1953 în localitatea Prejmer, județul Brașov, România, fiica lui Johann și Anna, cu domiciliul actual în Germania, Buchen, Franz Fertigstr. 17.

343. Kilzer Helmut, născut la 18 aprilie 1968 în localitatea Lipova, județul Arad, România, fiul lui Anton și Ana Maria, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Helene-Lange-Weg 3.

349. Neamți Gabriel, născut la 4 noiembrie 1958 în București, România, fiul lui Ion și Gabriela, cu domiciliul actual în Germania, Freising, Landshuterstr. 54.

350. Muller Helmuth, născut la 22 decembrie 1959 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Andreas și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Munchen, Willibaldstr. 3.

351. Pop Carmen Lucia, născută la 9 octombrie 1956 în Oradea, județul Bihor, România, fiica lui Ioan și Oltea Lucia, cu domiciliul actual în Germania, Bad Nenndorf, Am Thermalbadstr. 1.

352. Ţăranu Alexandru Rareș, născut la 29 octombrie 1973 în București, România, fiul lui Tudor Sebu Marin și Antoneta Cezara, cu domiciliul actual în Germania, Bielefeld, Johanniskirchplatz 6.

353. Veber Florin, născut la 5 martie 1946 în Iași, județul Iași, România, fiul lui Ioan și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Neustadtstr. 503.

354. Veber Eduard-Florin, născut la 6 ianuarie 1971 în Iași, județul Iași, România, fiul lui Florin și Laura, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Neustadtstr. 503.

355. Veber Laura, născută la 19 mai 1953 în Iași, județul Iași, România, fiica lui Spiridon și Maria, cu domiciliul actual în Germania, Landshut, Neustadtstr, 503.

356. Popa Rodica, născută la 1 martie 1926 în Petroșani, județul Hunedoara, România, fiica lui Ramiro și Ana, cu domiciliul actual în Elveția, Geneva, 55 Rue Moillebeau.

357. Podgornei Liviu Nestor, născut la 20 aprilie 1981 în Alba Iulia, județul Alba, România, fiul lui Liviu și Cristina, cu domiciliul actual în Franța, Saint-Denis, 91 Rue Gabriel Peri.

358. Datcu Maria, născută la 16 februarie 1970 în Arad, județul Arad, România, fiica lui Ioan și Dom-nica, cu domiciliul actual în Franța, 46 Allee Du Mail, Meudon la Foret.

359. Drăgan Sandu Ștefan, născut la 30 iulie 1953 în localitatea Brănești, sectorul agricol Ilfov, România, fiul lui Iordan și Cristina, cu domiciliul actual în Germania, Calden, Hauptstr. 38.

360. Miloș Vasile, născut la 16 septembrie 1971 în Lugoj, județul Timiș, România, fiul lui Vasile și Stela, cu domiciliul actual în Franța, 109 Rue Du G-ral De Gaulle, Enghien.

361. Corbeanu Maria-Monica, născută la 14 octombrie 1948 în Târnăveni, județul Mureș, România, fiica lui Ioan și Terezia, cu domiciliul actual în București, str. Bozieni nr. 4, bl. 834, ap. 97, sectorul 6.

362. Suciu Dan Nicolae, născut la 23 iunie 1960 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiul lui Nicolae și Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Sondershausen H. Danzstr. 1/19.

363. Suciu Alexandra Mariana, născută la 26 iunie 1955 în Timișoara, județul Timiș, România, fiica lui Alexandru și Maria Sofia, cu domiciliul actual în Germania, Sondershausen, H. Danzstr. 1/19.

364. Niculescu Viorela, născută la 4 aprilie 1959 în București, România, fiica lui Romeo și Aurica, cu domiciliul actual în Germania, Koln, Sulzburgstr. 214.

385. Petr Gheorghe, născut la 23 martie 1958 în Praga-Podoli, Cehoslovacia, fiul lui Stelian și Domnica, cu domiciliul actual în Republica Federativă Cehă și Slovacă, Praga, Radotin Pod Klapici 107.

366. Cîrpaci Maria, născută la 10 martie 1950 în localitatea Zăval, județul Dolj, România, fiica lui Trifu și Liubița, cu domiciliul actual în Germania, Kreis Warendorf, Bahnhofstr. 1.

367. Șuba Francisc, născut la 1 septembrie 1961 în localitatea Halmăjd, județul Sălaj, România, fiica lui Toma și Ana, cu domiciliul actual în Suedia, Skolvagen, Horda, Rydaholm.

368. Sterner Andreas, născut la 21 septembrie 1951 în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, România, fiul lui Ioan și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, W. Hoferstr. 7.

369. Sterner Helga, născută la 6 noiembrie 1957 în localitatea Bazna, județul Sibiu, România, fiica lui Andrei și Susanna, cu domiciliul actual în Germania, Ingolstadt, W. Hoferstr. 7.

370. Potje Sorin Stelian, născut la 21 iulie 1963 în Mediaș, județul Sibiu, România, fiul lui Andronic și Salomie, cu domiciliul actual în Suedia, Gotteborg, Angered, Muskatgatan 39.

371. Potje Georgeta, născută la 23 aprilie 1968 în București, România, fiica lui Victor și Stefania, cu domiciliul actual în Suedia, Gotteborg, Angered Muskatgatan 39.

372. Moise Ligia Ioana, născută la 20 octombrie 1940 în București, România, fiica lui Ștefan și Margareta, cu domiciliul actual în Germania, Kirchseeon, Gartenwegstr. 10.

373. Windisch Maria, născută la 25 octombrie 1942 în Sibiu, județul Sibiu, România, fiica lui Ioan și Susana, cu domiciliul actual în Germania, O. Teltowstr. 1530.

374. Constantinescu Florica Ileana, născută la 9 iulie 1944 în Deva, județul Hunedoara, România, fiica lui Dumitru și Maria, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Varmevagen 8, Taby.

375. Sattler Mihail, născut la 14 august 1938 în localitatea Daia, județul Mureș, România, fiul lui Mihail și Ekaterina, cu domiciliul actual în Germania, Ohringen, Uhlandstr. 48.

376. Tirizică Dumitru, născut la 24 iunie 1961 în București, România, fiul lui Nicolae și Elena, cu domiciliul actual în Germania, Neuburg, A. D. Donau, Theresienstr. 196 B.

377. Ilnițchi Doina Anca, născută la 29 august 1951 în București, România, fiica lui Oltinel și Marioara, cu domiciliul actual în Suedia, Stockholm, Norrastationsgatan 99.