Monitorul Oficial 25-26/1990: Diferență între versiuni

Sari la navigare Sari la căutare
Linia 219: Linia 219:
3. Porumb
3. Porumb


- 2.200 lei/tonă pentru județele: Arad, Brăila, Călărași, Constanță, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Olt, Teleorman, Timiș și municipiul București.
* 2.200 lei/tonă pentru județele: Arad, Brăila, Călărași, Constanța, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Olt, Teleorman, Timiș și municipiul București.
* 2.500 lei/tonă pentru județele: Bihor, Botoșani, Buzău, Dâmbovița, Galați, Iași, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Tulcea, Vaslui și Vrancea.
* 3.000 lei/tonă pentru județele: Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Sibiu, Suceava și Vâlcea.


- 2.500 lei/tonă pentru județele: Bihor, Botoșani, Buzău, Dâmbovița, Galați, Iași, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Tulcea, Vaslui și Vrancea.
4. Floarea-soarelui


- 3.000 lei/tonă pentru județele: Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Sibiu, Suceavă și Vâlcea.
* 3.900 lei/tonă pentru județele: Arad, Brăila, Călărași, Constanța, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Olt, Teleorman, Timiș și municipiul București.
* 4.300 lei/tonă pentru celelalte județe.


4. Floarea-soarelui
'''Notă:'''


- 3.900 lei/tonă pentru județele: Arad, Brăila, Călărași, Constanță, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Olt, Teleorman, Timiș și municipiul București.
În fiecare județ direcția generală a agriculturii și industriei alimentare, împreună cu Uniunea Cooperativelor Agricole, Banca pentru Agricultură și Industrie Alimentară și unitățile contractante vor stabili, în cadrul prețului prevăzut pe județ, prețuri diferențiate pe același număr de zone din prezenta anexă sau, după caz, mai puține zone, specifice fiecărei culturi și vor încadra fiecare unitate agricolă și localitate în aceste zone.


- 4.300 lei/tonă pentru celelalte județe.
Stabilirea prețurilor diferențiate și încadrarea pe zone a unităților și localităților se fac prin hotărârea comună a instituțiilor prevăzute mai sus, în termen de 15 zile de la data prezentului decret-lege.


:Nota:
Diferențele de preț în plus sau în minus dintre prețurile medii pe țară și cele realizate efectiv vor fi regularizate cu bugetul statului de către unitățile de contractare și preluare.
:In fiecare județ direcția generala a agriculturii și industriei alimentare, împreună cu Uniunea Cooperativelor Agricole, Banca pentru Agricultură și Industrie Alimentară și unitățile contractante vor stabili, în cadrul prețului prevăzut pe județ, preturi diferențiate pe același număr de zone din prezenta anexa sau, după caz, mai puține zone, specifice fiecărei culturi și vor încadra fiecare unitate agricola și localitate în aceste zone.
:Stabilirea preturilor diferențiate și încadrarea pe zone a unităților și localităților se fac prin hotărârea comună a instituțiilor prevăzute mai sus, în termen de 15 zile de la data prezentului decret-lege.
:Diferențele de preț în plus sau în minus dintre prețurile medii pe tara și cele realizate efectiv vor fi regularizate cu bugetul statului de către unitățile de contractare și preluare.


==== Anexa Nr. 4 ====
==== Anexa Nr. 4 ====

Meniu de navigare