Categorii de urmărire

Sari la navigare Sari la căutare

Această pagină conține categorii de urmărire care sunt populate în mod automat de către software-ul MediaWiki. Numele acestora se poate schimba modificând mesajele de sistem relevante din spațiul de nume MediaWiki.

Categorie de urmărire Numele mesajului Criteriile de includere în categorie
Pagini cu legături invalide către fișierebroken-file-categoryPagina conține o legătură întreruptă către un fișier (o legătură folosită pentru încorporarea unui fișier atunci când fișierul nu există).
Pagini care folosesc argumente duplicate în apelarea formatelorduplicate-args-categoryPagina conține apelări ale formatelor care folosesc argumente duplicate, cum ar fi {{foo|bar=1|bar=2}} sau {{foo|bar|1=baz}}.
Pagini unde profunzimea de expansiune este depășităexpansion-depth-exceeded-categoryPagina depășește profunzimea maximă de expansiune.
Pagini cu prea multe apelări costisitoare de funcții parserexpensive-parserfunction-categoryPagina folosește prea multe funcții costisitoare de analiză (precum #ifexist). Vedeți Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Categorii ascunsehidden-category-categoryCategoria conține __HIDDENCAT__ în conținutul său, ceea ce împiedică în mod implicit afișarea ei în zona cu legături către categorii din cadrul paginilor.
Pagini indexateindex-categoryPagina conține cuvântul magic __INDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, ca urmare, este indexată de roboți, deși în mod normal acest lucru nu s-ar fi întâmplat.
Pagini unde numărul de noduri este depășitnode-count-exceeded-categoryPagina depășește numărul maxim de noduri.
Pagini neindexatenoindex-categoryPagina conține cuvântul magic __NOINDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, drept urmare, nu este indexată de roboți.
Pagini unde formatnum este apelat cu argument non-numericnonnumeric-formatnumPagina conține un argument non-numeric dat funcției parser formatnum
Pagini care conțin formate cu argumente omisepost-expand-template-argument-categoryPagina a depășit $wgMaxArticleSize după extinderea argumentului unui format (ceva plasat între acolade triple, precum {{{Foo}}}).
Pagini în care formatele incluse au o dimensiune prea marepost-expand-template-inclusion-categoryDimensiunea paginii a depășit $wgMaxArticleSize după extinderea tuturor formatelor, astfel că anumite formate nu au fost extinse.
Pagini cu titluri modificate ignoraterestricted-displaytitle-ignoredAceastă pagină conține un cod {{DISPLAYTITLE}} ignorat deoarece nu este echivalent cu titlul real al paginii.
Pagini ce folosesc = ca formattemplate-equals-categoryAceastă pagină conține {{=}} dar pe acest wiki acest cod nu se traduce în =. Această metodă de folosire este învechită. O versiune viitoare de MediaWiki va implementa {{=}} ca o funcție de parser.
Pagini cu bucle de formatetemplate-loop-categoryPagina conține o buclă de șabloane, adică un șablon care se autoapelează recursiv.
Pagini cu erori de citarecite-tracking-category-cite-errorPaginile din această categorie au erori în folosirea etichetelor de referințe.